امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه
رز عزیزم اتفاقا داشتم مینوشتم تو اومدی توی خاطرم که اهل آتیش درست کردنی. ایشالا هروقت جور شد برید و خوش بگذره. البته این روزا انگار هوا هم خیلی سرد شده اونجا.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab
پاسخ
وای رزی کاش برید عااالیه Heart
... 
شیدا کلی مینویسم هرچی یادم بیاد
اول اینکه یه سر برو پیج کمپ شاپینگ، توی جنت اباده فروشگاهش ما خیلیییی چیزامونو جز بزرگا که از بانه خریدیم سالها پیش از اینجا گرفتیم
برای اتیش... 
چوب خشک مثل این پالتای چوبی عالیه
گاهیم مخصوصا دم عید مردم کمد و کشو و دراور و در و ام دی اف میذارن دم درشون ما همیشه اخر شب ببینیم بر میدتریم میذاریم انباری بعد همسرم با اره و تبر برش میزنه آماده 
اگه اینا نشد خود مقصدت باید باشه چیزی که بشه سوزوند یا از مغازه بخری
ژل اتش زن یا قرصای ابکلی برای استارت
فایر باکس مارک سرو خیلییییییی چیز خوب و به درد بخوریه
چوبای ریز برای استارتر
یه بادبزن کخ جاگیر و بزرگ نباشه
یه دیوار حفاظ اتیش که جنسش استیله و تاشو و کمجاست اما باز میشه و مثل پارتیشن دور اتیش میذاری برای حفظش از باد

چادر خوب و دوپوش که ضد اب باشه و تقریبا کوتاه که باد بلندش نکنه
این مدل چادرما مارک پکینیو یا همون کله گاویه خیلی خوبه
برلی کف چادر کفپوشایی هست که مثل مت ورزشیه که لوله میشه میتونی از اونا بگیری طبق اندازه چادرت
یه سریام هست باز متری میفروشن حالت ابری نازک و عایق داره
حتما بگیر زیرتون توی چادررم باشه سرما اثری نداره اونقدر
بعد یه چیزی مثلا مثل پتو برای روی کفپوش
بالش بادی کوچولو
کیسه خواب خوووب نه الکی چون فقط توش عرق میکنه و بدتر سردتون میشه
صندل یا دمپایی
یک یا چندتا چراغ باتری خور برای توی چادر
چکش برای محکم کردن میخا و طنابای چادر
میز و صندلیه تاشو (برای ما مارک توریتس هست خیلی خوبه اما مارکا و مدلا جدید اومده که هم سبک تره هم کمجا تره وقتی جمع میشن)
ظروف
ما برای سرو غذا. مارک لایت مای فایر داریم سوییسیه عااالیه هم جنسش هم خیلی دووم داره هم رنگ روی خوشگلی داره
برای پخت و پز یه ست قوری و تابه و قابلمه داریم اینم خیلی خوب بوده تا الان مارکش اسنو هالکه
حای تخم مرغ پلاستیکی (برای 2نفر 6تایی کافیه)
برای قهوه ما یا از همین قهوه جوش معمولیا برای قهوه ترک میبریم یا فرنچ پرس با اسیابش برای فرانسه بستگی داره چی داریم خونه
اما یه فیلترایی هست البته ما خیلی گشتیم پیدا نکردیم دیدی بگو منم بگیرم برای فرانسه هست یکبار مصرفه و لب لیوان میذا ن و توش قهوه اسیاب شده میریزن و اب جوش خیلی خوبه
زیپ کیپ انواع سایز خیلی خوبه
چاقوی خوب تاشو عالیه
ما یه دونه مارک حیدری اصل البته از زنجانگرفتیم خیلی. خوبه یه استیل کوچیکم دارم قدیمیه
اما هنسرم نزدیک 10 تا چاقوهای مختلف داره هربار یه کدومو میاره
کلمن تاشو اب یا از این سفیدا که درش ابیه و شیر داره پایینش عالیه
حتما بار اول داخلشو با جوش شیرین بشور و درشو باز بذار چند روز خوب خشک بشه
لیوان کاغذی 1بسته داشته باش
قاشق کوچولو برای هم زدن مثلا کاپوچینو اینا 1بسته بگیر
ست قاشق و چنگال
کلا هرکدوم از لوازم پخت و پز و ظرف و همه جی مارک استنلی عاااالیه اما گرووووونه پس با همینای توی بازار کنار بیا  Big Grin
ما تاشو داریم مارک خاصی نداره از بانه گرفتیم اما خوب نیست بعد از شستن بو میداد ما از خونه میبریم 2تا دونه اما همین کمپ شاپینگ داره خوبشو
هد لایت هم اگه شب میمونی واجبه و چیز به درد بخوریه
سریه شستشو مثل افتابه که به سر بطری اب وصل میشه خیلی خوبه
مایع دستشویی کوچیک
اسکاچ و مایع ظرفشویی کوچیک و کمجا
دستکش لاتکس و پلاستیکی
دستکش نخی پلاستیکیه نسوز و برای کار خیلی به درد بخوره
یه کیسه مثل این پارچه اینای نخی که فروشگاها میدن برای خرید برای جمع کردن چوبای خورد خیلی به درد میخوره
لباسی
اهان از این سر شعله های کوچولو بگیر با کپسولش برای کارای کوچیک مثل همین قهوه خیلی به درد بخوره
باید بری ببینی و بخری
اما کفش و کوله خوب (کوله های ما دیوتره از بانه خریدیم دونه ای 300 الان فکر کنم 8تومن باشه) کفشامونم همسرم از بانه اما من از خیابون اذربایجان گرفتم کاملا نو بود اما یه دونه از فلزای جای بندش افتاده بود دادم کفاش برام درست کرد
کلا اونجا یه سر برو دست خالی نمیای
لباس و کفشاش برای کمپ و کوه عالین
مارک نورت فیس کلا همه جیش درجه یکه اگه اصل باشه اما گرووووونه
کفش هامتو خوبه خیلی
کفش من گارمونت عاااالیه
دیگه دیگه دیگههههههه
بگو جی یادم رفته بگم بهت
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Donya، Mari90، Targol، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شیدا، فلامینگو
پاسخ
قربونت عزیزم 
اره انگار جای استیل اهن باشه اونجوری بو میداد
یه سری چیزا رو میتونی برای همین کوهنوردی هم استفاده کنی مثلا چزای ریز ریز و مصرفی و ظروفی
اره 1بار فکر منم سال 93 اینا بود رفتیم
خیلی ابشارش خوشگله شیدا خوراک عکس و ریلکس کردنه
اما ما با حدود 10 12 نفر رفتیم خبری از ریلکسی نبود اما خیلی مزه داد و با اینکه شهریور بود سرد بود قشنگ
  • شیدا
پاسخ
اره حتما برید
... 
شیدا اون کره ایه که گفتم شبیه ویزیتوراست اما چیزای خیلی خفن نشون میده رو یادم اومد اسمش fish 13 هست
یه دونه ام باز کره ایه سایلنت فامیلی خیلی باحالن
یه زوجن من دوسشون دارم
  • شیدا
پاسخ
یوتاب جانم تو و شوهرت خیلی باحالین ... استاندارداتون هم که خیلی بالاست ... نورت فیس برای اینجا هم گرون و تاپه ... معمولا توی آف ۵۰ درصد فروش داره ...
من ازین مدل طبیعت گردیا هیچوقت نرفتم. فقط توی اینستا دیدم دوستام فیلم میذارن ... هیچ ایده ای ندارم چطوریه. برنامه تون معمولا چطوری بود؟ کجاها میرفتین؟ کوهنوردی هم داشتین؟

من معمولا کوهنوردی و جنگل نوردی یه روزه میرم. معمولا بین ۲۰ تا ۳۰ کیلومتر کوهنوردی ... ناهار با خودمون ساندویچ می بریم. عصر هم موقع برگشتن توی یه کافه آخر راه اتراق میکنیم برای چای و قهوه ... در کل استراحت زیادی نداریم ... این وسطا جای تاریخی باشه هم میریم بازدید میکنیم ... برای همین تنها تجهیزاتمون کفش خوب و یه کوله سبک و یه ظرف آب با چند تا میوه و آجیل هست ...

تو جنگل میبینم بعضی پدر مادرا با کوله بچه رو آوردن طبیعت گردی ... خیلی خوشم میاد. شما قصد ندارین یه وقتی با ارشا دوباره برین؟ البته فک کنم با بچه برنامه باید خیلی سبک باشه...
  • youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
یوتاب خیلی باکلاسه کلا. انقد بدم میاد از باکلاس‌ها  Sleepy
  • youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
واااااای منو میگناااااا Big Grin
قربونت نرسی فلامینگو جون  Blush
ببین ماهم از نورت فیس فقط یکی از کفشای همسرم این مارکه هیچیشو نداریم که خخخ
اونم سال 93 از بانه خرید 450 تومن خب بالا بود اونموقع هم اما الان کفشش 25 اینا هست فکر کنم
چرااااا به خدا ما داریم لحظه شماری میکنیم ارشا 2 سال بشه یه تست کنیم ببینیم میشه یا باید بازم صبر کنیم
راستش ما خیلی قبلنا اینجوری بودیم که هرچی داغون میشد چه لباس چه وسایل میبردیم با هودمون بعد دیدیم اخه این تنها علاقه مندیمونه
خب الان یکم وضع مالیمون داغون شده اما قبلا هر دو یا سه ماه 3،4 تومن میدادیم برای وسایل انقدر میچسبید
الان دیگه نمیشه
ما گاهی کوهنوردی در حد 5،6 ساعت بود، گاهی فقط طبیعت گردی، مثلا یادمه دشت هویج رفتیم حدود 2ساعت سربالایی زیاد داشت به... افتادیم امااااا رسیدیم بالا یه دشت دیدیم که انگار نه انگار بالای کیلومترها ارتفاعه
یا عسل محله سمت تنکابن فکر کنم اگه اشتباه نکنم اونم همین بود
عین کارتون هایدی بود دقیقا
گاهی تو اوج برف و گاهی تو گرمای شدید
ما اکثرا اینجوری میرفتیم
صبح حدود 4 یا 5 صبح میزدیم بیرون
مقصد اولمون یه جا نزدیک مقصد اصلی یه صبحانه حسسسابی میخوردیم (چیزی معمولا اماده نمیبردیم و همونجا درست میکردیم)
بعد از صبحانه و استراحت حدود 1 تا 1ونیم ساعت دوباره راه میوفتادیم تا مقصد اصلی
اونجا چادر رو کل بساطمونو پهن میکردیم و تا حدود 3،4 عصر میموندیم و قبل تاریک شدن راه میوفتادیم
البته اگه خیلی ارتفاع میرفتیم حدود 2،3 راه میوفتادیم 
میومدیم خونه و اگه خودمونو مینداختیم همه جی یه هفته میموند همون گوشه خونه پس همه چیو میشستیم و جابجا میکردیم و بعد استراحت
... 
یه بار 13 بدر بود من باردار بودم نمیشد خیلی دور بریم رفتیم همین چیتگر البته توی یه جایی که مردم کمتر میرنمیریم همیشه
رفتیم چادر و میزو صندلی و اسپیکر و موزیک و اتیش و ننو و همممه جی
من داشتم کتاب میخوندم همسرمم چایی ریخته بود با یه سینی پر همه جی خودشم داشت ماهی درست میکرد
یه رن و شوهر هی رفتن و اومدن اخر نرده گفت یه جیزی هی میخوام بهتون بگم رومون نمیشه همسرم گفت بفرمایید 
گفت ببین کمپ و طبیعت گردی و سیزده بدر فقط شما دوتا همین
خخخ
اتقدر خندیدیم و چسبید بهمون جای ریختیم و ناهارشونو اوردن باهم خوردیم
... 
راستش این جیزیه که من و هنسرم به شدت باهاش ارامش نیگیریم
هرجی سختتر برامون لذت بخش تر
اصلا هم یک نفر از دوروبریامون اهلش نیستن
حتی گاهی همه جی ما میبردیم و همه کارارو ما میکردیم تازه جای راحت و نزدیک ماشین اما باز یه چه حال و حوصله ای دارید بهمون میگفتن و حالمون گرفته میشد
پس تصمیم گرفتیم خودمون بریم فقط
الانم واقعا از ته دل میخوایم ارشا بزرگتر بشه یکم و عاقل تر نسبت به الان تا بب یمش
البته توی این 18،19 ماه جند باری بردیمش اما خب نه جیزی که دلمون بخواد
... 
ترگلی اما من خیلی دوست دارممممممممم  Heart Big Grin
فلامینگو 
من تو رویاهام هنیشه یه جیزی مثل این کمپرا میدیدم خودمونو انا نشد دیگه...

اقا من خاستگاریمم بعد از 7 سال دوستی توی یه دره بود کنار رودخونه و درخت و اتیش   Tongue
  • mahtakhanoum، Mari90، Nedaaa28، Rose، sims s، Targol، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شیدا، فلامینگو، ندایا
پاسخ
یوتاب خیلیییی خوبی. منم عاشقتمم
  • youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
یوتاب عکس از کمپینگ‌هاتونم بذار.
  • Targol، youtab، شیدا
پاسخ
تو قشنگ منی ترگلییی Heart
تو این گوشیه کم عکس دارم اما میذارم حتما ستی جون
...