اصلاح اشتباهات نوشتاری کاربران و ارتقاء سطح سواد جامعه
|
آفرین بچهها چه نکات خوبی گفتین.
منم یه نکتهای میخواستم بگم راجع به نوشتن ضمیرها اگر کلمه به ه و ی ختم بشه و ضمیر فرد باشه، باید یک "ا" بین کلمه و ضمیر پیوسته بذاریم: خانهاش، زندگیام در غیر این صورت باید ضمیر پیوسته به کلمه بچسبه: کتابَم، اینم من زیاد دیدم که مینویسن: کتاب ام و ... البته اگر جاییش اشتباهه بچهها تصحیح کنین ![]()
نه دیگه ثمین جان، مثالی که من نقل قول کردم («آفتابه درخشان») در مورد هکسره بود، یعنی استفادهی اشتباه از «ه» به جای کسره. چیزی که تو گفتی مصداق استفاده از «ه» به جای فعل «است» بود که بعضاَ اشتباهی به جای «ه» از کسره استفاده میکنن. البته همهی این مثالهامون در قالب کلیتر هکسره میگنجن.
صنوبر فکر میکنم اگر کلمه به «ی» ختم بشه بتونیم ضمیر پیوسته رو به کلمه بچسبونیم، یعنی: زندگیام = زندگیَم = زندگیم
۱۴۰۲/۴/۴، ۰۲:۲۸ عصر
نمیدونم ستی
![]()
۱۴۰۲/۴/۴، ۰۲:۲۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۴/۴، ۰۲:۳۰ عصر، توسط نسیمه جااان.)
خیلی بحث پیچیده شد
اصلا چیزی ک صنوبر گفت رو متوجه نشدم من دبیرستان هم با درس دستور زبان مشکل داشتم یکی دیگه از چیز هایی که همیشه حس میکنم اشتباه استفاده میکنم استفاده از " ، "هست متاسفانه خیلی بی رویه ازش استفاده میکنم !! ستی راجع به استفاده از ،هم اگه تونستی بی زحمت یه توضیح مختصری بده بهمون
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۴/۴، ۰۲:۲۹ عصر
واااای من همونهایی هم که یاد داشتم،قاطی کردم
![]()
خب زندگیم (zendegim) همون زندگیام یا زندگیِ من هست دیگه.
نسیمه برای شروع با نقطه شروع بکنم؟ آخر جملههات نقطه بذار لطفاَ! خخ. الان همهی جملههات رو فقط اینتر زدی رفتی پایین و نقطه نذاشتی.
۱۴۰۲/۴/۴، ۰۲:۳۲ عصر
راستی دوستان ،من گاهی
که رو مینویسم ک به رو مینویسم ب اینا رو مختون نمیره؟ ![]() اگه حواسم باشه اصلاح میکنم ولی گاهی از دستم در میره خودم میدونم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
نسیمه اون کاما یا ویرگول باید بچسبه به کلمه قبلی نه بعدی، الان مثلا جای کاما توی امضای تو اشتباهه مامان خوشگل
نسیم تو هم بعد کاما باید فاصله بذاری
۱۴۰۲/۴/۴، ۰۲:۳۶ عصر
الان نسیم۶۴ رو مثال قرار میدیم که شاد شه:
گزینهی صحیح «واااای من همونهایی هم که یاد داشتم قاطی کردم» بود. این جمله نیازی به ویرگول نداره. بیشترمون ویرگول رو بیش از حد استفاده میکنیم و هر جا شک داشتیم بهتره استفادهش نکنیم. البته تو جملهی نسیم۶۴ حرف «را» هم جا افتاده: «من همونهایی رو هم که یاد داشتم قاطی کردم» و در واقع نسیم۶۴ با گذاشتن ویرگولِ الکی سعی در پوشاندن حذفِ اشتباهی «را» داشته. |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: