۱۴۰۲/۱/۱۵، ۰۲:۴۳ عصر
غذای کودک
|
خب من امروز پوره هویج دادم به پسرم و خدا رو شکر انگار بدش نیومد یعنی صورتشو برنگردوند و گریه هم نکرد،هرچند فکر کنم همشو تف کرد
![]() یه سوال: من بخاطر بخارپز کردن هویج امروز قابلممو به فنا دادم! اگه از بخارپز سولاردام استفاده کنم اشکال داره؟ و اینکه قاشق سیلیکونی بیبی لند که یکی هدیه اورده بود استفاده کردم الان رنگش نارنجی شده! دلمو زده! قاشق چی بخرم که جنسش خوب باشه؟ ![]()
۱۴۰۲/۱/۱۶، ۱۰:۴۷ صبح
سوفی من قاشق حرارتی تامی تیپی گرفته بودم. خوب بود. کلا چندین مدل ارزون و گرون خریدم. اما اینا بهترین بودن. بچههام با این بهتر از بقیه غذا میخوردن. گاهی قاشق عوض کنی یکم اثر داره.
۱۴۰۲/۱/۱۶، ۰۲:۳۲ عصر
سوفی من قاشق سیلیکونی رووکو گرفتم، پشتش نوشته ممکنه رنگ غذا رو به خودش بگیره ولی این نشونه ی بی کیفیت بودن سیلیکونش نیست
می خوای یه تحقیق بکن
۱۴۰۲/۱/۱۶، ۰۲:۳۵ عصر
سوفي جان، من قبلا اين قاشق هارو معرفي كردم، واقعا به دردبخورن ولي خب قيمتش الان فضاييه لامصب، آف بذارن خريدش مي ارزه
https://twistshake.ir/product/feeding-spoon-2-pink/
بچه ها میخوام مرغ بدم به پسرم، دفعه اول فقط ابشو بدم یا خودشم میکس کنم تو سوپش؟ البته سوپ که فقط برنج و هویج تاحالا تست کرده...بعد پیاز نریزم بو نمیده؟ آخه پیازم تست نکردم تا حالا...
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۱۲:۳۷ عصر
هويج بوي بد رو ميگيره سوفي
كرفس هم من ميريختم كه بو رو بگيره و طبق توصيه دكترش موقع سرو دو قطره آب نارنج يا ليمو تازه هم ميزدم براي پياز هنوز زوده
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۱۲:۳۸ عصر
نه سوفی بو نمیده خودشم میکس کن توش
اگرم نگران بوشی اول پیاز یا کرفس رو تست کن بعد مرغ رو عزیزم
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۱:۲۱ عصر
سوفی جان من اول آب مرغ تست کردم بعد فیله مرغ
فیله بوی بدی نداره آب نارنج و لیمو اینا بعد ۸ ماه گفتن مجازه
پسر ۱۹ ماه ❤
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان