امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
(۱۴۰۲/۱/۱۵، ۱۲:۳۳ عصر)Targol نوشته است: این خاگینه رو از وقتی بچه‌ها عکس گذاشتن وسوسه شدم درست کنم. بچه‌ها نخورن هم خودم میخورم. خیلی خوبه قیافه اش

ترگل منم دخترم نمیخوره من و باباش میخوریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Targol، youtab
پاسخ
خب من امروز پوره هویج دادم به پسرم و خدا رو شکر انگار بدش نیومد یعنی صورتشو برنگردوند و گریه هم نکرد،هرچند فکر کنم همشو تف کرد Big Grin
یه سوال: من بخاطر بخارپز کردن هویج امروز قابلممو به فنا دادم! اگه از بخارپز سولاردام استفاده کنم اشکال داره؟ 
و اینکه قاشق سیلیکونی بیبی لند که یکی هدیه اورده بود استفاده کردم الان رنگش نارنجی شده! دلمو زده! قاشق چی بخرم که جنسش خوب باشه؟  Huh
پاسخ
سوفی من قاشق حرارتی تامی تیپی گرفته بودم. خوب بود. کلا چندین مدل ارزون و گرون خریدم. اما اینا بهترین بودن. بچه‌هام با این بهتر از بقیه غذا میخوردن. گاهی قاشق عوض کنی یکم اثر داره.
  • Sufii
پاسخ
سوفی من قاشق سیلیکونی رووکو گرفتم، پشتش نوشته ممکنه رنگ غذا رو به خودش بگیره ولی این نشونه ی بی کیفیت بودن سیلیکونش نیست
می خوای یه تحقیق بکن
  • 2015، Sufii
پاسخ
سوفي جان، من قبلا اين قاشق هارو معرفي كردم، واقعا به دردبخورن ولي خب قيمتش الان فضاييه لامصب، آف بذارن خريدش مي ارزه

https://twistshake.ir/product/feeding-spoon-2-pink/
  • Sufii
پاسخ
بچه ها میخوام مرغ بدم به پسرم، دفعه اول فقط ابشو بدم یا خودشم میکس کنم تو سوپش؟ البته سوپ که فقط برنج و هویج تاحالا تست کرده...بعد پیاز نریزم بو نمیده؟ آخه پیازم تست نکردم تا حالا...
پاسخ
هويج بوي بد رو ميگيره سوفي
كرفس هم من ميريختم كه بو رو بگيره
و طبق توصيه دكترش موقع سرو دو قطره آب نارنج يا ليمو تازه هم ميزدم
براي پياز هنوز زوده
  • Sufii
پاسخ
نه سوفی بو نمیده خودشم میکس کن توش
اگرم نگران بوشی اول پیاز یا کرفس رو تست کن بعد مرغ رو عزیزم
  • Sufii
پاسخ
سوفی جان من اول آب مرغ تست کردم بعد فیله مرغ
فیله بوی بدی نداره
آب نارنج و لیمو اینا بعد ۸ ماه گفتن مجازه
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Sufii
پاسخ
مرسی بچه ها حالا همینطوری ساده گذاشتم ببینم چی میشه امتحانی، مواد غذایی بعدی فکر کنم پیاز وکرفس رو به ترتیب تست کنم تا بهتر بشه
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان