۱۴۰۲/۳/۲۲، ۰۴:۴۵ عصر
سوفی جان من اوایل میپختم بعد خام دادم. با قاشق تراش میکردم به پسرم میدادم. یه جوری که کامل له بشه
غذای کودک
|
۱۴۰۲/۳/۲۲، ۰۴:۴۵ عصر
سوفی جان من اوایل میپختم بعد خام دادم. با قاشق تراش میکردم به پسرم میدادم. یه جوری که کامل له بشه
۱۴۰۲/۶/۱۷، ۰۵:۳۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۶/۱۷، ۰۵:۳۸ عصر، توسط خانم فسقلی.)
سوپ اول:
ماش میذارید خیس بخوره از شب قبل چند بار آبش عوض بشه. عدس و لپه هم همینطور برنج نیم دانه میذارید خیس بخوره یک دونه پیاز رنده میکنید با چند قطره روغن زیتون و زرچوبه تفت میدید. سیب زمینی مربعی شکل و ریز شده رو داخلش میریزید. یکم که گذشت آب اضافه می کنید. توی قابلمه جدا ماش و عدس و لپه رو باهم میپزید. آبکش می کنید. بعد به این قابلمه سیب زمینی اضافه می کنید همزمان برنج نیم دونه خیس خورده رو هم اضافه میکنید. توی قابلمه جدا گوشت رو حالا من امروز مرغ درست کردم یا ماهیچه یا حتی چرخ کرده جدا می پزید. بعد ریش ریش کنید یا له بشه. اضافه کنید به قابلمهتون. ( مثلا هرچی غذای خودتون هست گوشتش که پخته شد یک تکه برمیدارید به غذای بچه اضافه میکنید البته ادویه نباید زیاد داشته باشه ما خودمون کم استفاده میکنیم مشکلی نداره به غذای بچه اضافه بشه). نکته: حبوبات که پخته شد با گوشت کوب دستی له کنید و بکوبید. نکته: سیب زمینی و حبوبات که ترکیب کردید. قبل اضافه شدن گوشت بکوبید با گوشت کوب دستی. گوشت ریش ریش اضافه کنید باز بکوبید. سوپ دوم: ماش بذارید خیس بخوره از شب قبل برنج نیم دونه بذارید خیس بخوره سبزی تازه هرچی بخرید و بشورید و ریز کنید نه خیلی زیاد در حد سوپ طوری... یک پیاز رو رنده کنید و با روغن زیتون تفت بدید زرچوبه بزنید یکم رب بزنید یکم نمک بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید. حالا سیب زمینی مربعی شکل رو اضافه کنید به ترکیب و ماشی که جدا پخته شده رو اضافه کنید و برنج نیم دونه رو هم بریزید و پر آب کنید قابلمهتون رو. بعد که پخته شد به پشت قاشق له کنید بدید نوش جان کنن کوچولوهاتون. |