امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات رانندگی
(۱۴۰۱/۱۰/۲۱، ۱۲:۲۶ صبح)Nedaaa28 نوشته است: بچه ها من یه بار زدم به ستون پارکینگ ستون داغون شد خسارت دادم به ساختمون Sad
دیگه هیچ وقت رانندگی نکردم
ببین من خیلی داغون میشه روحیه ام اما واقعا نمیخوام بیخیالش شم. یعنی برام بزرگترین چالشه که یه راننده حرفه‌ای شم Big Grin با اینکه همیشه کوچیکترین ناامیدی منو از ادامه منصرف میکنه اما رانندگی برام اینجوری نیست. بالاخره میزنم تو پوزش و یه راننده حرفه‌ای میشم Big Grin حالا ببین کی گفتم. دیشب همسرم گفت بابا تو دیگه راننده شدی هنوز از این اشتباهات میکنی؟! بعد من چند ساعت ناراحت و تو فکر بودم بابت همین حرفش. اما صبح پررو پررو با خودم گفتم ولش کن حرف‌ها رو باید بری. مخصوصا که از پنجره دیدم رو ماشینم کلی برف نشسته و یک آن خودم باختم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Nedaaa28، ستی‌لیته
پاسخ
امروز یکی تو شریعتی قبل همت یه پورشه رو فرستاده بود تو گاردریل، کدوم تون بودید خخخخ Big Grin همون لحظه که داشتم فلاشرو میزدم که پشتی خودشو کنترل کنه، خندم گرفته بود گفتم یکی از بچه های سایت بوده.

در مورد خاطره صنوبر.. من خیلی با اعتماد بنفس جا تنگ باشه میرم یه مرد وسسط کوچه هم که باشه خیلی مطمئن بهش میگم عذرمیخوام، من میخوام از پارک دربیام / پارک کنم لطف میکنید راهنمایی کنید. و اونهام اکثرا اومدن، بهتر ازینه که به دیگران خسارت بزنم.. الان ماشین پسر همسایه رو که هفته پیش صفا دادم، پنجشنبه گفت ماشینش غیر عرفه نصف خسارتو بیشتر چک نداد بهش.
  • Almam، Rose
پاسخ
آقا منم اوایل رانندگیم تو یه پاساژ دنده عقب رفتم تو ستون Smile))))) ماشین واسه زدن ه دیگه سخت نگیرید :دی
  • Almam، Donya، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
من امروز بعد اینکه ماشینم رو پارک کردم دیدم یه مقدار آب باریکه‌ای که ته مایه سبز داشت روی زمین روان شد. حدس زدم بلایی سر رادیات اومده اما خوب ولش کردم به امون خدا و رفتم سرکار. عصری نگران بودم خدایا چی بود و … همسرم گفت آب رادیات رو چک کن. اگه خیلی کمه ولش کن با اسنپ بیا ولی اگه یکم اومده پایین اب اضافه کن و تو راه حواست به امپر باشه.
خلاصه از نحوه باز کردن در کاپوت تا مخزن آب رادیات چه شکلیست رو سرچ کردم و فهمیدم آبش کم نیست اصلا. تو راه هم امپر بالا نیومد. نفهمیدم چی بود. شاید اونم سرما خورد آب دماغش بود. ولی همین که تب نکرد امپرش بره بالا برام بسه.
ولی خوشحالم الان بلدم کاپوت ماشینمو باز کنم Big Grin
  • Almam، Gitii، mahtakhanoum، Mari90، Nedaaa28، Rose، Sufii، youtab، دخترانه، رخشید، ستی‌لیته، فلامینگو، پری سیما
پاسخ
آخ جون بازم ماجراهای ترگل و ماشین‌سواری.
منم هیچ‌وقت یاد نمی‌گیرم کاپوت رو باز کنم. اصلاَ ذهنم که به سمت اون دکمه‌ی پایین اون گوشه می‌ره خنگ می‌شه دیگه نمی‌فهمم چی به چیه.
  • Almam، mahtakhanoum، Sufii، Targol، youtab، دخترانه، رخشید، پری سیما
پاسخ
اتفاقا ستی اگه ویدئو نمیدیدم قطعا فکر میکردم دارم اشتباه میزنم. چون دکمه‌هه خیلی سفت بود. گفتم عنقریبه کنده شه بیفته کف دستم. ولی الهی شکر که الحمدلله یهو یه تق صدا داد و درش باز شد. مساله بعدی بیلبیلک اون زیر در کاپوت بود که باید ازادش میکردم که باز شه. خلاصه یاد بگیرید چیز خوبیه Big Grin
  • Almam، Mari90، youtab، دخترانه، رخشید، ستی‌لیته، پری سیما
پاسخ
آفرین ترگل، منم سعی می‌کنم آخر هفته یاد بگیرم این مورد رو.
  • Almam، Targol، فلامینگو
پاسخ
آقا منم یه جریان جدید بگم براتون
اون روز با همسرم قهر بودم یه خداحافظی سرد کردم و از خونه زدم بیرون
پشت فرمون حس کردم طرف خودم کجه اهمیت ندادم و رفتم تو بزرگراه دیدم هی ماشین پلیس بوق میزنه
گفتم خدایا من که کمربند بستم چی شده!!!
زدم کنار اونم اشاره کرد به تایر و رفت
پیاده شدم دیدم بعللله تایر جلو سمت راننده پنچررره!
دیگه مجبور شدم زنگ بزنم به همسرم
اومد پنچر گیری کرد و آشتی شدیم خخخ
خدایا این ضایع شدن واسه کسی نخواد
  • Almam، freebird، Rose، Targol، youtab، خانم فسقلی، دخترانه، رخشید، ستی‌لیته، پری سیما
پاسخ
الهي ماري جان
اين كشيده شدن فرمون رو خيلي جدي بگيريد تنها نشونه پنچريه
  • Almam، Mari90، Targol، youtab، آیسان ۹۶
پاسخ
آره دقیقا لیانه
من قبلاً تجربه نداشتم
هی دیدم فرمون می‌لرزه و می‌کشه نمیدونستم علامت پنچریه
  • Almam، Targol، youtab
پاسخ