موضوعها: 0
تشکر Received:
435 in 56 posts
تشکر Given: 103
اعتبار:
436
کرونا که اومده بود و مترو دیگه ترسناک شده بود و منم از کرج برای محل کارم رفت و امد می کردم. خلاصه یه روز صبحی که شبش تا ساعت۱:۳۰ بیدار بودم صبحم ۵ بیدار شدم و خوش خوشان رفتیم شرکت و یه جایی هم ماشین رو پارک میکردم که از پنجره بهش دید داشته باشم. رفتم که دست هامو بشورم و بیام از بالا نگاه کردم دیدم ماشین نیست. با ترس و حول و ولا رفتم پایین و دیدم ای دل غافلنگو ترمز دستی مشکل داشته و منم خواب آلود بودم و دنده رو درست جا نزدم موقع پارک و در نتیجه ماشین حرکت کرده بود و از چهار راه رد شده بود ورفته بود توی دیوار. خدا رحم کرده بود به کسی نخورده .البته که گلگیر و … بر فنا رفت
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,877 in 2,541 posts
تشکر Given: 6,759
اعتبار:
15,305
نایت استار یعنی چی دنده رو درست جا نزدم یا خود پروردگارررررر
گل پسر ۳۰ ماهه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• night star
تشکر Received:
435 in 56 posts
اعتبار:
436
دنیا جان وقتی تو سرپایینی ماشین پارک می کنی بهتره حتما علاوه بر ترمز دستی ماشین هم توی دنده باشه مثلا دنده یک. من معمولا هم چرخ ها رو به سمت جدول برمیگردوندم هم ترمز دستی و هم ماشین رو توی دنده خاموش می کردم. حالا اون روز انقدر خوابممیومد که نه چرخ ها رو به سمت جدول برگردونده بودم و نه دنده کاملا جا رفته بود. ترمز دستی هم نمیدونم چرا درست عمل نکرده بود و خلاصه که شانس اوردم که اتفاق فجیعی نیوفتاد.
تشکر Received:
4,752 in 889 posts
تشکر Given: 10,842
اعتبار:
6,682
استار جان فکر کنم بر عکس گفتین، دنده باید خلاف شیب باشه.
یعنی سرپایینی بذاریم دنده عقب و سربالایی بذاریم دنده جلو
• elham، ستیلیته، سِودا
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
آرتا منم تو ذهنم همین بود و همین کارو میکردم. ولی الان که نایت استار اینو گفت رفتم تو فکر که در هر صورت تو دنده که باشه برای ماشین خاموش کفایت میکنه و اجازه حرکت نمیده. درست نیست؟ یعنی فقط از خلاصی درش بیاره کافی نیست؟
• artatam
تشکر Received:
435 in 56 posts
اعتبار:
436
۱۴۰۲/۲/۲۸، ۰۲:۵۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۲۸، ۰۳:۱۱ عصر، توسط night star.)
نه تجربه من نشون داده خیلی مهم نیست
فقط تو دنده باشه کفایت می کنه چون دیسک صفحه و …. درگیر میشن بدون نیروی محرکه نمی تونه حرکت کنه.
یک نکته ای برای بچه هایی که با دنده عقب راحت نیستن هم بگم. به نظرم نقش اینه های بغل و تنظیماتش رو جدی بگیرید و چشمتون به فاصله ماشین از اشیا داخل اینه باشه بهتر می تونید کنترلش کنید مثل در پارکینگ یا ستون موقع پارک کردن