امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خريد خانه
اتفاقا شمال سرمايه گذاريه بهتريه البته در بلند مدت
حتي طبق امار و ارقام رشد بازار مسكنش از تهران هم بالاتر بود
به دو دليل اصلي بهتره كه حتما در شمال خصوصا مازندران سرمايه گذاري بشه
١) كمبود آب. در چندسال آينده بحران آبي بدي بوجود مياد و و شاهد هجوم كشاورزان بر فرض مثال اصفهاني يا شيرازي و مردمان جنوب به سمت شمال خواهيم بود
٢) جاده سازي به سمت شهراي شمالي كشور

اگر ملكي سند تك برگ داشت و با تحقيق درست و درمون خريداري بشه واقعا رشد خوبي ميكنه
يه مثال ميزنم از خريدي كه مامانم سال ٩٨ انجام داد
فروردين ٩٨ يه آپارتمان ١٠٠ متري توي خيابون راديودريا چالوس كه جزو منطقه ي خوبي توي اين شهره رو خريد ٢٦٠ ميليون
سال بعدش يعني مهر ٩٩ فروخت ٩٢٠ ميليون
توي اون مقطع كلا ملك همه جا رشد كرده بود ولي رشدي كه اون خونه داشت رو برفرض خونه اي كه ما توي مهرشهر كرج داشتيم نداشت . ميخوام بگم توي شمال جهش سه برابري داشت ولي توي كرج يك و نيم برابري
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Bonsai، خانم فسقلی، شیدا
پاسخ
ممنونم عزیزانم، رخشید جان، بله تهرانم
لیانه جان من اون موقع میتونستم اونجا خونه بخرم همین متراژ و محله و چه بسا بزرگتر.
واقعا چه اشتباهی کردم. الان ۳ تومن شده .
  • خانم فسقلی
پاسخ
لیانه آپارتمان قضیه اش کلا فرق میکنه با خانه ویلایی و حیاط دار
دقیقا رشد کرد و الان متوقف شده قبلا با پولهای خرد میشد خرید خوبی کرد ولی اونجا هم مثل جاهای دیگه رشد غیر منطقی داشت(قیمت با ملک همخونی نداره)

ملک های خوب گیلان بیشترش توسط اصفهانی ها خریداری شدن ولی مگه اونجا ها هم چقدر ظرفیت داره وقتی فلات مرکزی خشک و بی آب بشه و همه هجوم بیارن به این سمت
خصوصا که مازندران کم بارش تر از گیلان شده و آلودگی نیروگاه نکا هم زمستونا خیلی زیاداست
امسال من رفتم گیلان برای خرید یه ملک تو یه منطقه کوهستانی خوب همه جوره بررسی شد و بنظر خوب میامد تا اینکه اتفاقی گروه تلگرامی اون روستا رو پیدا کردم دیدم دهیاری گفته رو خونه خشک شده و آب جیره بندی و ... از نزدیک رفتم دیدم یه قطره آب هم نبود داخل رودخونه...
مسئله خشکسالی خیلی خیلی جدی هست
  • خانم فسقلی، ستاره، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۳۰، ۱۱:۴۰ صبح)رخشید نوشته است: لیانه آپارتمان قضیه اش کلا فرق میکنه با خانه ویلایی و حیاط دار
دقیقا رشد کرد و الان متوقف شده قبلا با پولهای خرد میشد خرید خوبی کرد ولی اونجا هم مثل جاهای دیگه رشد غیر منطقی داشت(قیمت با ملک همخونی نداره)

ملک های خوب گیلان بیشترش توسط اصفهانی ها خریداری شدن ولی مگه اونجا ها هم چقدر ظرفیت داره وقتی فلات مرکزی خشک و بی آب بشه و همه هجوم بیارن به این سمت
خصوصا که مازندران کم بارش تر از گیلان شده و آلودگی نیروگاه نکا هم زمستونا خیلی زیاداست
امسال من رفتم گیلان برای خرید یه ملک تو یه منطقه کوهستانی خوب همه جوره بررسی شد و بنظر خوب میامد تا اینکه اتفاقی گروه تلگرامی اون روستا رو پیدا کردم دیدم دهیاری گفته رو خونه خشک شده و آب جیره بندی و ... از نزدیک رفتم دیدم یه قطره آب هم نبود داخل رودخونه...
مسئله خشکسالی خیلی خیلی جدی هست
رخشيد امسال تمام برنجاي گيلان از بي آبي خراب شد
ولي برنجاي مازندران به سود رسيد چون بارش به اندازه بود
و دقيقا به خاطر خشكسالي كه در راهه شمال براي سرمايه گذاري فرصت خوبيه
مخصوصا در ١٠ سال اينده يه جهش صدبرابري ميكنه و علتش هم آبه

براي خريد ويلا هستن ويلاهاي سند دار البته خب خيلي گرون ترن
ولي ما توي يكي از شهركا يه ويلا با سند شورايي خريديم اصلا ميتونم بگم كل اون شهرك تهراني نشينه
مشكلي هم نداريم
همونطور كه خيلي از خونه هاي تهران سند تعاوني دارن
شمال سند شورايي داره
انگار روال بر اينه

اهان اينم بگم
اگه در مناطق شمالي خواستيد خونه بخريد بهتره نزديك كره باشه تا نزديك دشت
چون پيشروي در مناطق كوهستاني سخت تره و در بعضي مناطق غير قابل پيشروي بنابراين افزايش و رشد قيمت بيشتري در انتظاره ( دقيقا اتفاقي كه براي كلاردشت افتاد و قيمتا اونجا نجوميه)
اما دشت قابل پيشرويه ، در آينده هم شلوغ تره هم ارزون تر
  • خانم فسقلی، شیدا
پاسخ
ممنون عزیزم، اتفاقا من هم منطقه کوهستانی رو بیشتر دوست دارم.
یه سفری رفتیم توی ارتفاعات دوهزار و سه هزار، صبحا با همسرم تا پایین کوه و کنار رودخونه پیاده روی میکردیم، واقعا لذت بخش بود
.جوری که هنوز یادم میفته کیف میکنم.☺️
خود خونه خیلی مهم نیست، بیشتر باصفا بودن محل و ویو برام مهمه.
یه ویلایی دیدم از این هم خوشم اومد، یه همچین ویویی مد نظرمه
خیلی باصفاست❤️
https://www.instagram.com/reel/ChKbtdNOv...TA0ZTI1NzA=
  • خانم فسقلی
پاسخ
شيداجون اين ويديو واقعا قشنگ و دلرباست
اما بحث امنيت رو جدي بگير
براي ماهايي كه موقت ميايم مثل آخر هفته ها يا نهايت يك ماه بخوايم پشت هم بمونيم اين مناطق فايده نداره
بنابراين بهتره شهركي خريداري بشه اونم با نگهباني و دوربين
اين مدل ويلاها بهتره اجاره بشن در حد چند شب

البته اينم باز نظر منه شايد اشتباه باشه

راستي اينم بگم
من بدبخت هنوز شمالم!!
كابينت كار رنگ دراي كابينتاي بالايي رو به اشتباه طوسي زده بود دوباره رفته درست كنه و همين منو يكي دو هفته ديگه عقب ميندازه . مخصوصا اينكه سنگ كار گفته تا كابينتا نصب نشه نميتونم بيام اندازه بزنم چون سنگ توي كارخونه برش ميخوره و ممكنه اشتباه دربياد .اين يعني يه هفته بعد از نصب كابينت درگير سنگ مي مونيم تازه اگه خوش قول باشن
ديگه حالم داره ازين وضعيت بهم ميخوره
بچه ها لطفا برام انرژي بفرستيد كاراي ماهم زود پيش بره و من برگردم سر خونه زندگيم
  • Elham67، Nedaaa28، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شیدا، مینو، ندایا
پاسخ
اره لیانه منم گفتم اگر بخوای ملک سند دار و بدون مشکل بخری الان قیمتا خیلی بالا رفته
راستشو بخوای من سند شورایی و به قول مازندرانی ها دستدارمی و نسق دار و ... هیچوقت نمیخرم همین طور شش دانگ مشاع ...
اغلب شهرک سازی های شمال زمین های کشاورزی بودن غیر قانونی تغییر کاربری دادن به همین خاطر امید به گرفتن سند براشون تقریبا صفره...

شیدا الان یکی از دوستان ما دقیقا ارتفاعات تنکابن با ویو دریا زمین خرید متاسفانه قبلش از ما مشاوره نگرفت با ادم آشنا رفت پای معامله الان تقریبا ۵۰۰ متر از زمین منابع طبیعی دراومده!!!!!! قرارداد هم بسیار ناقص و به نفع فروشنده نوشته شده بوده و به مشکلات زیادی خوردن ...
به همین خاطر گفتم خرید آپارتمان کلا معامله اش فرق میکنه با زمین و ویلا...

مشاوره زیاد بگیر زیرو روی ملک دربیار شروط کاملی در قرارداد بنویس که در صورت بروز مشکل راهی قانونی برای فسخ و گرفتن خسارت به هر نحوی داشته باشی

لیانه خیره نگران نباش کابینت کارها اغلب بدقول هستن متاسفانه حالا این شرایط پیش اومده از هوا و محیط لذت ببر
  • liyane، خانم فسقلی، شیدا
پاسخ
لیانه جوون خدا صبرت بده
دقیقا مثل ما
رنگ جزیره که طوسی بودا سفید زده بودن
ما هم نمیخواستیم به هیچ وجه سفید باشه فکر کن موقع نصب فهمیدیم
اومدیم دیدیم نصبم کردن و به زور و تلفن و قرارداد و هزار تا سند و مدرک ثابت کردیمکه طوسیه
1ماه شد تا دوباره اومدن
بعدش خرید سنگ و برشش
دوباره ابزار زن سنگ بعد از یه هفته که قرار بود بیاد گفت نمیتونم بیام وگشتیم تا یکی دیگه را پیدا کردیم
نصاب سنگ همینطور
2ماهی طول کشید
وااااای که چی به ما گذشت
آدمیزاد چه زود فراموش میکنه
  • liyane، خانم فسقلی
پاسخ
شیدا تو این شرایط مملکت که قطعا طولانی مدته خرید ویلا که اصلا و خونه دوم سوم هم حتی به صلاح اصلا نیست.
  • خانم فسقلی، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۳۱، ۱۱:۲۲ صبح)nona نوشته است: شیدا تو این شرایط مملکت که قطعا طولانی مدته خرید ویلا که اصلا و خونه دوم سوم هم حتی به صلاح اصلا نیست.

چرا نونا جان؟
  • خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان