امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شغلم اینه حقوقم اینه
نظام مهندسی چه رشته ای عاطفه؟چه پایه‌ای؟ نه خوب نیست درامدش کلا ولی باز خب بنا به رشته و پایه متفاوته
پاسخ
رشته معماری خونده
دقیقشو نمیدونم
خانومه
تو دوسال ۳۰۰ تومن ب بالا میگن جمع کرده
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
پاسخ
خوب عاطفه اگه حداقل ده تومنم حقوقش باشه همون میشه دیگه
برا یه معمار ده تومن حداقل حقوقه
هرچه در فهم تو آید 
آن شود مفهوم تو !
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
عاطفه نظام مهندسی این جوریه که وقتی پروانه گرفتی درخواست کار میدی میری توی نوبت و منتظر میمونی بهت کار ارجاع بدن از طرف نظام مهندسی. بنا به پایه‌ت(پایه ۳ و ۲ و۱ که ۱ از همش بالاتره ) متراژ و فکر کنم تعداد طبقاتی که بهت اختصاص میدن و حق‌الزحمه‌ت به ازای هر مترمربع متفاوته و یه سقفی هم داره البته که معمولا به اندازه سقف، کار ارجاع نمیدن‌.خلاصه درامدای متفاوتی داره و به خیلی آیتما بستگی داره.رشته معماری هم از بقیه رشته های مربوط به ساختمون سهم بیشتری از درامدو داره ( نظارت)
  • Almam، atefehjjjjjjj، mahtakhanoum، Sufii، آیسان ۹۶
پاسخ
پروژه زیاد داره صنوبر
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • صنوبر۷۱
پاسخ
عاطفه خوب پروژه میگیره دیگه. فکر نکنم حتما نیازی به صف قرار گرفتن داشته باشه. اگر آشنا داشته باشی میتونی مهندس ناظر اونا بشی. یعنی مثل پروژه بهت پیشنهاد بدن ب ای نظارت ساختمونشون.  باز نونا بهتر میدونه
بعد تو دو سال سیصد میشه سالی ۱۵۰. ماهی تقریبا ۱۲ میفته. خیلی بالا نیست برای ی معمار. معمولا رنج پروژه معیارها از ۵۰ به بالاست.
  • Sufii
پاسخ
شیطون برا من فضاییه ک خانه دارم خخخخ
بچه ها کسی میدونه پایه حقوق هنرآموزها چقدره؟
آزمون استخدامی دوستم پارسال قبول شد روم نمیشه ازش بپرسم
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۲، ۰۷:۲۸ عصر)شیطون خانم نوشته است: عاطفه خوب پروژه میگیره دیگه. فکر نکنم حتما نیازی به صف قرار گرفتن داشته باشه. اگر آشنا داشته باشی میتونی مهندس ناظر اونا بشی. یعنی مثل پروژه بهت پیشنهاد بدن ب ای نظارت ساختمونشون.  باز نونا بهتر میدونه
بعد تو دو سال سیصد میشه سالی ۱۵۰. ماهی تقریبا ۱۲ میفته. خیلی بالا نیست برای ی معمار. معمولا رنج پروژه معیارها از ۵۰ به بالاست.

ناظر انتخابی شرایط داره.از یه متراژی بالاتر باید باشه وگرنه باید توی صف موند و تا جایی که من شنیدم حداکثر متراژ رو ارجاع نمیدن
البته عاطفه معماری جای افزایش درامد خوبی داره، هم کار توی شرکت، همین نظارت، گرفتن پروژه های آزاد
پاسخ
پس خوش بحالش
من کلا میشینم ب بقیه میگم خوش بحالش
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
پاسخ
ولی عاطفه جان بذار یه بار این و بهت بگم. خواهر شوهر من ۱۵ ساله معلم ه. انقدر حقوق ش کم ه. واقعا ارزشش و نداره....
  • atefehjjjjjjj، Pari، Rose، ستی‌لیته، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان