۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۳:۰۳ عصر
آره پریسیما جان، مطمئنم باز نمیشه. از اینا نیست که مال یک ست غذاساز و مخلوطکن و اینا باشه. یه آسیاب قهوهست در واقع. خیلی چیز ابتدایی و سادهای هست.
نکات اسباب کشی و مشاوره و تبادل نظر درباره ی اسباب کشی
|
۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۳:۰۳ عصر
آره پریسیما جان، مطمئنم باز نمیشه. از اینا نیست که مال یک ست غذاساز و مخلوطکن و اینا باشه. یه آسیاب قهوهست در واقع. خیلی چیز ابتدایی و سادهای هست.
![]() • **ماهور**، *كيانا*، artatam،
این کوبوندن یخچال به در و دیوار دقیقا تو همین اسباب کشی اخر سر من اومد. من همه چیزمو با پلاستیک حباب دار پیچیدم. فقط موند یخچال. تا اخرین لحظه داشتم خوراکی های توشو خالی میکردم، با خودم گفتم تا بقیه وسایلو ببرن پایین من اینو میپیچم، ولی سریع اومدن بردنش،واسه همین وقت نشد بپیچم. الان یخچال سایدم تو درش چندتا تورفتگی داره که تو نور خیلی تو ذوق میزنه، اصلا باعث شده یخچاله از چشمم بیفته. حتما وسایل برقی رو پلاستیک حباب دار بکشین.
یخچال هم من گفتم به هر حال چون خیلی دستمالی میشه پس حتما باید تو خونه جدید به هوای کرونا دوباره تمیز کنم و دستمال بکشم، دیگه دوباره کاری نکنم، واسه همین تو خونه جدید شستمش. البته با شلنگ نمیشورم یخچالو. ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۳:۳۳ عصر
پری سیما خراب نمیشه با مایع و اب روشنش کنه؟ اسیاب من هم جدا نمیشه..
الهی و ربی من لی غیرک...
۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۳:۳۴ عصر
تو خوابگاه ک بودیم ،یخچال زبون بسته ی اتاق رو میبردیم تو حیاط با شلنگ آب میشستیم ،آخ هم نگفت تو اون ۴ سال ولی حواسمون بود آب تو موتور نره و قشنگ یه روز میذاشتیم تو آفتاب خشک شه بعد میزدیم تو برق
یخچال خودمم الان،شیشه ها و طبقه هاشو میشورم با کف تو حمام خودشم با اسکاچ و دستمال تمیز میکنم اون ته ته ها هم یکم جوش شیرین میریزم هربار ،ک یخچال بوی خاصی نده و نگیره
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۳:۴۶ عصر
با این قیمتا دیگه نمیشه ریسک کرد یخچالو شست که آیا خراب بشه یا نشه من باشم نمیشورم
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۳:۵۲ عصر
پلاستیک حبابیا واقعا عالین تو دوبار جابه جایی به لطفش وسایلم سالم مونده
شستن یخچال خیلی ریسک داره واقعا من که تا حالا جرات نکردم همه چیز رو میشورم خشک میکنم بعد میذارم تو یخچال هر هفته با دستمال نمدار تمیز میکنم هر چند وقت یکبار هم قفسه هاش رو تو بالکن با مایع طرفشویی میشورم ولی مامانم به شستن با آب اعتقاد داره مخصوصا فریزر ![]()
بچه ها یخچال قرار نیست کلش از پشت و رو شسته بشه ها... منظور قسمت داخلیه که توش مواد غذایی و بخش فریزر هست... وگرنه ما هم پشتش رو نمی شوریم... یا مثلا دقت کنید که اون لوله های گاز آسیب نبینن (اگه داره...)... برای ما مشکلی پیش نیومده ولی پیش بیاد هم سن یخچاله زیاد نیست و برای یخچال خریدن برنامه دارم، شما اگه شک دارید ریسک نکنید... برای یخچال های گرون و مثلا ساید و اینها نمی تونم این توصیه رو کنم واقعا... باید خودتون از نمایندگی بپرسید (درباره ی هر وسیله ای شک دارید از نمایندگی بپرسید و انجام بدید یا نه)...
گاز هم گاز شیشه ای رو باز می کردیم و میشستیم (همسرم برقی هاش رو حواسش بود، اگه بلد نیستید خب نشورید بهتره بهرحال... آدم نمی تونه روی این چیزای سنگین ریسک کنه)... گاز ایستاده هم قسمت برقی نداشت و راحت می شستیم درباره ی ادویه ساب، منم دقیققققا همین مشکل رو دارم و می ترسم که بشورم ولی باید شسته بشه و میشورم دیگه اما کممممم و کجکی نگه میدارم که آب توی اون سوراخه که درش بسته میشه نره، یا زیاد دور تیغه غرق آب نمونه و زود خالی شه، بعدشم فوری خشک می کنم و سشوار می کشم بضی وقتا... و میشه گفت تقریبا 10 ساله که کار می کنه... الللللبته اینم بگم هر سری نشستما... خیلی وقتا دقت می کنم با چه ترتیبی ادویه ها رو خرد کنم که مشکلی پیش نیاد و بعد از هر بارش هم میام با دستمال کاغذی تمیزش می کنم... ولی مثلا همیشه زعفرون رو اول می سابم، بعد میرم سراغ ادویه ای که همه جا می تونم استفاده کنم و قراره پخته بشه مثلا پاپریکا، فلفل سیاه، گوجه و پیاز خشک، سیر وووو... بعدش میشورم یا با دستمال نمدار 2-3 بار تمیز می کنم و میرم مثلا سراغ ادویه هایی که قرار نیست توی غذا بپزن و مثلا میخوام توی ماست یا دوغ بریزم، اول گل محمدی رو پودر می کنم، بعد آویشن (چون ممکنه روی مثلا پیتزا هم بریزم، اگر بوی محمدی بده یهههه ذره، بهتر از نعناست بهرحال) بعد هم نعنا و پونه رو پودر می کنم... خلاصه کاری می کنم که کمترین نیاز به آبکشی باشه... مثلا زعفران در هر شرایطی ادویه ی اوله چون خیلییییی دوسش دارم و کلا همه چیز رو خوشمزه می کنه به نظرم و اینکه همیشه همه ی ادویه ها رو لازم ندارم... مثلا می بینم نعنا و فلفل سیاه این سری دارم، برام اولویت اینه که اول فلفل رو بسابم بعد نعنا چون نعنای من، مثلا توی کشک بادمجون استفاده میشه یا دوغ، و مزه ی فلفل توش تاثیر منفی که نداره هیچچچچ، خیلی هم خوشمزه شون می کنه، ولی نعنا توی اینهمه غذایی که میخوام بهشون فلفل بزنم خب تاثیر منفی داره و بد میشه... برای همین به ترتیب ادویه کردن هم دقت می کنم که کمتر نیاز باشه بشورم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۱/۱، ۰۱:۲۴ صبح
سلام لیدان جونم
به سلامتی و بی دردسر باشه جابجاییت عزیزم ... منم همه کارتنامو ریختم دور ما برای جابجایی همسرم رفت از این مشما حباب دارا خرید توپی و سلفون کم عرض رولی مثلا عرض ۱۰ سانت با چسب پهن همه رو دوتایی پیچیدیم هیچ وسیله ایم هیچیش نشد خداروشکر برای رخت خوابم یه ملافه بزرگ بنداز زمین و بذار وسطش همه رو بعد عین قدیما گره بزن حتما روی کارتنات بنویس کوچولو برای کجاست که کارگرا موقع اوردن بذارن همونجا مثلا بنویس اتاق خواب یا اشپزخونه که هی نکشی اینور و اونور شکستنی هارو حتما بنویس من یه کاغذ داشتم رو کارتنام شماره ریز زدم بعد تو کاغذه نوشتم مثلا شماره ۱ لیوان و فنجون و پارچ اینجوری اصلا گیج نمیشه ادم من یه روز نیمه چید. با اینکه خودمون دوتایی بودیم فقط از ظرفات شروع کن اونایی که نمیخوای تا اونموقع اگر عید مهمون نمیاد براتم به نظرم ظروف پذیراییتو و اوناییکه تو کابینت مصرف نداری مثل پیرکس و لیوانا و اینای اضافه رو جمع کن باز چیزی یادم اومد.میگم
۱۴۰۰/۱۱/۱، ۱۰:۰۰ عصر
ماهم باید اساس کشی کنیم و بنده میخوام عر بزنم
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
۱۴۰۰/۱۱/۲، ۱۲:۰۷ عصر
عه نمیمونین صدفی؟
البته کشی دم عید خیلی مزایا داره اما خونه پیدا مردن مخصوصا تو این وضع قیمتا و اینکه هرکی دلبخواه قیمت میذاره واقعا سخته, حالا گشتید یه رنج قیمتی به منم بگو بی زحمت عزیزم ![]() |