امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفتگو در مورد بهداشت فردی
دستمال جز جداناپذبر زندگی من ، البته من فقط در حد نم گیری استفاده میکنم
هفت سالی هست که ویرجین نیستم و ژل استفاده میکنم قبلش هم مخصوص مجرد ها استفاده میکردم ، یه بار اول دبیرستان عفونت گرفتم سال ۸۴ ، از اون موقع نه از توالت عمومی استفاده میکنم استخر هم تا حالا نرفتم لباس زیر هم نهایت دو ماه استفاده کنم موقع خواب هم کلا لباس زیر ندارم ژلم هم تو حموم قسمت کشاله رون و لابیا ماژور میزنم بعد لابیاپلاستی یه مدت فوم استفاده میکردم ، کلا ژل یا فوم برندهاش تغییر میدم
دوستای گلم لطفا منو با اسم مستعارم آبگینه خطاب کنید.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • رخشید
پاسخ
من فقط با آب گرم میشورم
پاسخ
آبگینه، اگه دوس داشتی یکم راجع ب عمل لابیا پلاستی توضیح میدی
سخت بود؟ بعد از عمل نقاهت ش طولانی بود؟
ملاحظات بعد عملش چی بود؟ و اینکه هزینه ش چقد بود؟
و در آخر راضی هستی از عمل کردن یا نه؟
چقد سوال Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • آبگینه
پاسخ
من چند سالی هست ژل فیروز استفاده میکنم،ماهی ۲،۳ بار.
پاسخ
واس من لابیا مینورم هم گوشتی بود هم بزرگ بود شلوار لی میپوشیدم اذیت بودم مخصوصا تو تابستون ، کلا من عمل های زیبایی م یهو تصمیم میگیرم، پنج شنبه تصمیم گرفتم دوشنبه تو مطب انجام دادم ، اره زیبا بود زیباتر شده  Big Grin خداییش یاد اذیتی که سر پریودی میشدم میافتم میگم چرا زودتر انجام ندادم، راستش ۲/۵۰۰ بود ، یک تومن بهم تخیف داد و ۱/۵۰۰ انجام داد

من که س ک س نداشتم اما تا سه هفته گفت نداشته باشه و گفت ممکن خونریزی ممکن داشته باشی و با فوم و بتادین تا سه روز شستشو داشتم و بعد ده روز هم رفتم بخیه کشیدم یکم ورم داشت که زود خوب شد
  • 2015، Donya
پاسخ
چه مناسب ..فک میکردم گرون تر از این حرفا باشه
مبارک باشه ،به شادی استفاده کنی خخخخخخ
مرسی از اینکه توضیح دادی *_*

اها راستی ،فقط بی حسی برات زد ؟
دردی نداشت واقعا ؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • آبگینه
پاسخ
تقریبا ۱/۵ سال پیش تو مطب عمل کردم نمیدونم تعرفه ها الان چطور

من بعد شیفت شبم رفتم ، ۸ تایمکس زدم و ۸:۱۵ اونجا بودم ، کم خوابی بدنم ضعیف کرده بود یه طرفش گوشتی تر بود دیگه جیغ میزدم  Big Grin اما هر چی بود تموم شد ، الان میگم بخوام هر کار دیگه ای بکنم تو بیهوشی‌... بعدش مثل زائو ها دراز کشیده بودم سه روز تو رخت خواب بودم گفت استراحت مطلق باش و خودت تقویت کن

فک کنم گفتم بودم واس مشاوره رفته بودیم دکترم گفت هایمن ت ارتجاعی ، سه روز مداوم خونریزی داشتم دو روز بعدش لکه بینی ، سر همین لابیا پلاستی هم من یه رگ‌ داشتم که جهنده بود کوتر بهش خورد و خون همه جا رو برداشت دکتر شوک شد اما گفت یک در هزار اینطورین ، گفتم اره تو راست میگی، بعدش شماره ش داد گفت هر وقت لازم بود زنگ بزن ، گفت دو ساعت بعد دردش اروم میشه دوستمم پیش همین دکتر عمل کرده بود گفت بعد دو ساعت درد نداشتم‌ اما من تا شبشم احساس کوفتگی و سوزش میکردم، درد نبود دیگه ساعت ۹ شب زنگ زد و گفت چی بزنم و تمام
  • 2015، Donya، liyane
پاسخ
آبگینه جان چون شما تو پزشکی واردتری میشه جزییات نحوه عملو توضیح بدی؟ یعنی گوشت اضافه اش رو بر میدارند، یجور جراحی پلاستیک محسوب میشه؟ از لحاظ بهداشتی بعد از ترمیم موردی ایجاد نمیکنه؟
  • آبگینه
پاسخ
دنیا جان عملا ختنه میکنند دیگه !! اره با کوتر گوشت اضافه لابیا مینور بر میدارن برای زیبایی بیشتر اگه لازم باشه چند تا بخیه هم ورودی وا ژن میزنند ، از نظر بهداشتی چون بخیه داری باید نظافت رعایت کنی دیگه، من روزی سه بار با اب بتادین میشستم با باد سشوار خشک میکردم پماد ها رو استفاده میکردم بعد ده روز رفتم معاینه کنه بخیه ها‌خودش افتاد انقد راضی بود گفت سه ماه دیگه میای از نتیجه عکس بگیرم رفتم و عکس گرفت و تو البومش گذاشت  Big Grin

یه دوست دیگه م هودوپلاستی هم هم زمان با لابیا پلاستی انجام داده اون اتاق عمل رفت ، من بکشن عمرا اگه به کلیتو ریسم دست بزنم

وقتی سه هفته رابطه نداشته باشی و نظافت رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد
  • Donya، آیسان ۹۶
پاسخ
ممنون از توضیح کاملی که دادی عزیزم .
  • آبگینه
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان