امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلام بچه‌ها
منم بیام اینور. یوتاب جون دختر منم یه روز یکم بدقلقی کرد. اما الان خداروشکر میگیره. منم مامانم هی میگفت بیا بدوش با شیشه بده. اما من گیر دادم که هر بار تمام تلاشمو بکنم بعد. خداروشکر از دیروز عصر خیلی بهتر شد.
اما دختر کوچیکم که از دیروز اجازه داره زیر سینه بره، دیروز با کمک پرستاری که آموزش داد خیلی عالی خورد. امروز هر کاری کردم آخرش فقط گرفت دهنش و هیچ کاری نکرد. Sad منم دیدم یه ساعت گذشته و دختر اولم گرسنه‌شه دیگه بیخیال شدم و اومدم خونه Sad

یوتاب اول بذار یه نیم قطره شیر بیاد، ببر سمت بینی و دهنش که بوی شیر رو حس کنه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، liyane، Mari90، mona70، Nedaa28، nona، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به به ترگل جون خوش اومدی
اره اصلا شیشه نده ته تهش تو کاپ کوچولو ( بیمارستان بهمون داد) بریز بعد گفتن ببخشید عین بچه گربه بزارید زبون بزنه بخوره
ولی بهترینش اینه همون ممارست کنید از سینه هر جور شده راه بیفته بگیره
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Targol، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دخترا منم اومدم اينجا
شيردهي چه داستاني شده واقعا
من پودر گالاكتومد ميخورم واقعا تاثير داره توي افزايش شير با يه قرص ديگه مخصوص شيردهي
ولي يكي از سينه هام نوكش زخم شده امروز اومدم بدوشم خون زد بيرون حالم بهم خورد
شماها براتون پيش نيومده؟
  • lili_61، mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۷، ۰۳:۳۷ عصر)liyane نوشته است: سلام دخترا منم اومدم اينجا
شيردهي چه داستاني شده واقعا
من پودر گالاكتومد ميخورم واقعا تاثير داره توي افزايش شير با يه قرص ديگه مخصوص شيردهي
ولي يكي از سينه هام نوكش زخم شده امروز اومدم بدوشم خون زد بيرون حالم بهم خورد
شماها براتون پيش نيومده؟

سلام عزیزم
طبیعیه من هم داشتم و دیدم که خیلیای دیگه هم داشتن...
سعی کن دائم دوش بگیری و با آب گرم خوب ماساژ بدی، با حوله ی گرم می تونی ماساژش بدی که راحت تر جریان پیدا کنه... 
حتما حتما در پوزیشن مناسب و نشسته شیرش بده، اصلا سینه کشیده نشه و کل هاله در دهنش باشه... دیگه اینکه وقتی شیر می خوره و تموم میشه سینه رو یه آب بکش و خشک کن و بعدش با شیر خودت سینه رو آغشته کن و بذار باد بخوره و خشک شه... 
به امید خدا یه مدت دیگه درست خواهد شد...

ولی برای اطمینان بیشتر با مامات یا مشاوره ی شیردهی بیمارستانی که توش زایمان داشتی تماس بگیر حتما راهنماییت می کنن... توی بهداشت هم هستن ولی من نمی دونم تخصص شیردهیشون در چه حدیه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • lili_61، liyane، mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون خوش اومدی عزیزم ببین عزیزم من سینم زخم شده بود داغونا طفلی دخترم روزای اول بیشتر خون میخورد تا آغوز یعنی سینه میگرفت میمردم این کرمای ترک سینه به دادم رسید
یه هفته زدم یعنی بعد هر بار شیردهی میزدم خدارو شکر خوب خوب شد امتحان کن انفاقا همون کرمی که خودت کفتی رو خریدم
  • lili_61، liyane، Rose، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یعنی داشتم فک میکردم کرم ژنو اینطوری بود اگه لانولین پیدا میکردم چی بود
  • lili_61، Rose، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
nona نوشته است:به به یوتاب جون خوش اومدی
عزیزم عادیه کلا نوزاد تا یک ماه در حال اموزش شیر خوردنه یروزی پیش میاد اصلا سینه نمیگیره ولی تو تمام تلاشتو بکن . مخصوصا که یه مدت با سرنگ و قطره چکون عادت کرده شیر بخوره الان تا دستش بیاد سینه بگیره طول میکشه. فقط حواست باشه اصلا پستونک ندی بهش من دو روز پستونک دادم برای اینکه یک ساعت بتونم بخوابم روز سوم سینه نمیگرفت در صورتی که بیمارستان تاکید کرده بود پستونک ممنوعه. بذارش زیر سینت خودتم بهش کمک کن بتونه سینه رو بگیره میدونم البته وقتی نمیگیره چقدر سخته ها ولی اصلا از سینت دورش نکن تا یاد بگیره

یوتاب فک کنم خودم و خودت باید اینجا پست بذاریم تا بچه ها بیان
نونا جانم سلام عزیزم
شیر دادن برام شده یه معضل بزرگ
چند روزی خوب بود اما ۲-۳ روزه اصلا نمیگیره
امروز ساعت ۴ صبح که پاشد شیر بخوره یکم یکی از سینه هام رو گرفت اما هر دو سه قلوپ کهدمیخورد میزد زیر گریه
همچنان دارم میدوشم کنارشم کمکی میدم
خالا از دیروز شیرم عجیب کم شده!!!
قبلا راحت ۹۰-۱۰۰ میل میدوشیدم الان به زوووووور ۴۰ میل میشه
اوف دارم خل میشم Tongue
  • liyane، Rose، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۸، ۰۱:۰۸ عصر)youtab نوشته است: نونا جانم سلام عزیزم
شیر دادن برام شده یه معضل بزرگ
چند روزی خوب بود اما ۲-۳ روزه اصلا نمیگیره
امروز ساعت ۴ صبح که پاشد شیر بخوره یکم یکی از سینه هام رو گرفت اما هر دو سه قلوپ کهدمیخورد میزد زیر گریه
همچنان دارم میدوشم کنارشم کمکی میدم
خالا از دیروز شیرم عجیب کم شده!!!
قبلا راحت ۹۰-۱۰۰ میل میدوشیدم الان به زوووووور ۴۰ میل میشه
اوف دارم خل میشم Tongue

عزیزم نگران نباش قدرت پسرت داره زیاد میشه دیگه، داره خودش بیشتر شیر رو میخوره... گریه ش هم شاید چون شیر میاد توی گلوش اذیت میشه، سعی کن حتما نشسته شیرش بدی... خوابیده اصلا خوب نیست... درباره ی کمکی از دکترت بپرس، چون اگه شیرخشک بدی بچه بعد از یه مدت شیر شما رو قبول نمیکنه... چون شیرخشک براش راحت تره... شاید به همین خاطره که شیرت کم شده، حواست به این موضوع هم باشه  Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب جون رز درست میگن کمکی علتشه دکتر عزب حسینی مگه نگفت کمکی رو چطور بدی؟
ببین درست میشه پسرت اولا هنوز کوچولوئه هنوز قدرت مکشش بالا نیست
سعی کن ندوشی شده هر ده دقیقه بذار زیر سینت
کمکش کن هاله سینه رو از گوشه کنار به سمت دهنش هل بده بعد اگر گرفت از بالا سینتو ماساژ بده
راحت تر شیر جریان پیدا کنه
بعد ببین اصول کمکی اینه که اگر شیرت کمه اول شیر خودتو بدی بعد بیست دقیقه کمکی رو بدی تازه کمکی رو با قطره چکون باید بدی اونم با بدبختی چون اگر قطره چکونو مستقیم بذاری دهنش دیگه چند روز بعد سینه رو سخت میگیره با قطره چکون باید شیرو بریزی رو سینت وقتی سینت تو دهن پسرته از گوشه بره داخل
من خودم موفق نشدم چنین کاری رو بکنم اون چهار روز اول دیگه دادم با قطره چکون مستقیم تو دهنش اما هر بار بیشتر از ۱۵ سی سی ندادم کلا هم روزی سه بار ۱۵ سی سی، تمام تلاشموکردم شیر خودم راه بیفته
یوتاب جان آب هویج، جگر، آب کله پاچه و پودر شیر افزا رو من خیلی تاثیر داشت

تازه تو مشخصا وقتی از ۳۴ هفته شیر داری از من جلوتری. من با نداشتن شیر اینقدر تلاش کردم الان از هرطرف که نی نی میخوره اون یکی سینه شیرش سرازیر میشه تلاش کن فقط تلاش
  • liyane، Rose، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
رز عزیز و نونای عریز ممنونم از راهنماییاتون
امروز شیرمو چند قطره دوشیدم مالیدم سر سینم مدلی که کنارش بخوابم نیم ساعتی تلاش کردم گرفت سینمو
دقیقا گاهی حس میکنم فکش قوی نیست اونقدر و زود خسته میشه
دقیقا هر سه چهارتا قلوپ که میخوره مکس میکنه و میخوابه Rolleyes
دکتر پسر من تو بیمارستان به خاطر شرایط بدو تولدش دمتر ممیشی هست
دکتری هم که توی علی اصغر بود موقع ترخیص کفت بعد از هربار شیر خودت ۳۰ میل بهش کمکی بده چون احتمال میدیم شیرت خیلی سیرش نمیکنه
الان اپتامیل میدم همسرم میگه این تموم شه براش گیگوز ببخریم 
مثلا میدونین امروز ظهر که باز از خودم شیر خورد حدود ۱ ساعت و نیم داشت نم نم میخورد منم کنارش دراز کشیده بودم اما بهش کمکی که ۳۰ میل دادم خیلی با ولع خورد جوری که قبلا شیر خودمو میدوشیدم و میخورد بعدش کمکی انقدری نمیخورد یه ۱۰ ۱۵ تا میموند
ما انگار ظهر گرسنه بود قشنک!!!
  • lili_61، liyane، nona، Rose، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان