خودم رستورانش رو رفتم ولی من فکر کنم beef fried riceی چیزی خوردم. البته به شدت هم به خاطر سس سویاش شور بود. سوشی دوستام خوردن و بد نبود. ولی منم سوشی هر جایی نمیخورم و فقط همون کنزو، که البته اونم از قبل کرونا دیگه نرفتم. و البته که همین ۶۰۰ تومن بود اینجا که گفتم. اگر خیلی دوست داری سعی کن خودت یاد بگیری درست کنی با میگو. تجهیزاتشم از بازار تجریش یا بازار بهجتآباد بخر. هیچکدوم این رستورانای جدید مدید به نظر من برای سوشی خوب نیستن به جز همون کنزو.
معرفی رستوران در تهران
|
۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۳:۲۴ عصر
دخترها غذاهای دریایی نمیدونم چرا تو ایران اییینقدر گرونن... پارسال بود ما رفته کبگو شهرک غرب حماسه آفریدیم.. واقعا چرا؟!
۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۳:۳۶ عصر
من کبگو قلیه میگو و ماهی شکم پر سفارش دادم، راضی نبودم
نه اینکه بد باشه ولی سلیقه من نبود ادویه و نمکش کم بود
بیایید قیمت بشقاب های سوشی کنزو رو براتون آوردم ..
https://snappfood.ir/restaurant/menu/%DA..._-r-3121o4 من کبگو دی میگو سفارش دادم فکر کنم اسمش همین بود ... پنج تا خرچنگ گنده بود... من خیلی خوشم اومد امیر اصصصلا خوشش نیومد.. ماهی شکم پر و سبزی پلوشون فکر کنم توش لوبیا چشم بلبلی داشت.. و یه پیش غذای تندش الان اسمش یادم نیست تو نت هم نیاورد زدم.. کلا من عاااششق این جونورهای دریاییم.. نزدیک یک و هفتصد هزینه مون شد..
۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۴:۰۷ عصر
چقدر قیمتاش پرته!
۲۰۰ گرم گوشت گوساله ۵۶۰ !
چون که درستش اینه غذاهای دریایی رو نزدیک دریا بخوری. مثلاَ تو جنوب قیمت غذای دریایی معقوله. البته شمالم چون توریستیه و تقریباَ فقط یه ماهی سفیدش خیلی ویژهست اونجام قیمتش معقول نیست.
اون پلویی که لوبیا چشم بلبلی داشت در واقع بهش میگن شویدپلو با لوبیا چشم بلبلی و جنوبیها میخورن. سبزی پلو حساب نیست. فامیل جنوبی ما که خیلی خیلی عاشقش هستن. رخشید قیمتای کنزو خیلی بالاست، ولی وقتی میری رستوران معمولی ژیگولانسِ تازهکار هم میبینی همین قیمت دارن غذا میدن با یک سوم این کیفیت، با خودت میگی باز کنزو شرف داره به این جدیدها.
۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۴:۳۰ عصر
حالا من اهل غذاهای دریایی نیستم
ولی خدایش مزه ماهی های آرمین میلانی خوبه قیمتش هم متناسب پیتزاهاشم همین طور
۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۵:۲۲ عصر
(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۳:۱۷ عصر)ستیلیته نوشته است: خودم رستورانش رو رفتم ولی من فکر کنم beef fried riceی چیزی خوردم. البته به شدت هم به خاطر سس سویاش شور بود. سوشی دوستام خوردن و بد نبود. ولی منم سوشی هر جایی نمیخورم و فقط همون کنزو، که البته اونم از قبل کرونا دیگه نرفتم. و البته که همین ۶۰۰ تومن بود اینجا که گفتم. اگر خیلی دوست داری سعی کن خودت یاد بگیری درست کنی با میگو. تجهیزاتشم از بازار تجریش یا بازار بهجتآباد بخر. هیچکدوم این رستورانای جدید مدید به نظر من برای سوشی خوب نیستن به جز همون کنزو. نه بابا خودم حالشو ندارم بعد من با سالمون دوست دارم شوهرم هم دوست نداره برای خودم ارزش نداره هزینه کنم برم وسیله و مواد بخرم
۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۱۲:۳۸ صبح
جوجه چینی و سوخاری های خوشمزه در کدوم رستوران ها یافت میشود؟
![]()
۱۴۰۱/۱۲/۱۷، ۰۱:۲۰ صبح
ما اهل سوخاری نیستیم ولی جوجه چینی خانه کوچک (شعبه امیرآباد) خوبه.
البته شعبه گالریا خانه کوچک هم کیفیت چیزهایش خوبه ولی من جوجه چینی اونجا نخوردم. رستوران میرزایی چالوس هم جوجه چینیش خوب بوده اگر تا اونجاها میری... لب آبم هست |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان