امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات رانندگی
بعد از اون اتفاق هم نشستم این ویدیوهای آموزشی رو کامل دیدم. به نظرم شمام استفاده کنید:

https://www.aparat.com/ali_rivandi
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آقا منم با پارکینگ خونم مشکل داشتم شیب دار که هست اون قسمت آخرش هم یه نیم دایره اس یه بار هم چند ماه پیش گلگیر سمت راننده را قرچ مالوندم به دیوار بعدم گیر کرده بودم نه جرات داشتم برم عقب نه جلو خلاصه وضعیت داغونی بود که یکی از همسایه ها سر رسید یکم فرمون داد ولی من خیلی ترسیده بودم دیگه بهش گفتم میشه شما ماشینو ببرین بالا؟
دیگه قبول کرد و نجات پیدا کردم
تا چند مدت میگفتم شوهرم ماشینو ببره بیرون تا من بعد برم ولی یه روز گفتم آخرش که چی!! دیگه با احتیاط یاد گرفتم فعلا خخخ

حالا بچه ها چند وقت پیش همون آقاهه تو پارکینگ بود که من رسیدم وایساد نگاه کردن که چطور پارک میکنم چون ماشینش بغل ماشین ما بود
بعد باید دنده عقب ال می اومدم اینم ایستاده بود نگاه میکرد وقتی تموم شد اومد کنار شیشه گفت خیلی استرس داری موقع رانندگی! منم گفتم استرس ندارم شما خیلی ماشینتو نزدیک ماشین ما پارک میکنی
بعد داشت صحبت میکرد و هی نظر میداد من شیشه را دادم بالا! گفتم فقط مونده تو بیای به من درس بدی, همین که می ایسته نگاه میکنه آدم استرس میگیره آخه
بعد که برای شوهرم تعریف کردم خندید و گفت دفعه بعدی که تو رمپ گیر کردی عمرا بیاد ماشینو برات در بیاره خخخ
  • Almam، youtab، آفرین، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
ماری خب چرا باهاش بداخلاقی کردی! اون که مهربون بوده باهات! درسته که نگاه کنن آدم استرس می‌گیره، ولی اونا هم حق دارن از ما بترسن به عنوان همسایه!

حالا من طبق تجربه‌های نابم فهمیدم که وقتی به دیواری جایی گیر می‌کنم نباید همون فرمون رو ادامه بدم، بلکه باید برگردم که دیگه گندی که زدم بیشتر ادامه پیدا نکنه و فقط رو همون گند قبلی برم تا از گیر کردگی در بیام. این خیلی مهمه. اگر تا الان تو دیوار یا در گیر نکردین اگر یه روز گیر کردین یاد حرفم بیفتین و اگر داشتین رو به جلو می‌رفتین با دنده عقب خودتون رو از مخمصه نجات بدین.
  • (کژال)، 2015، Mari90، youtab، آفرین، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
آخه ستی دلیل دیگه هم داره, کلا این آقا همیشه ول میچرخه تو ساختمون, ازش خوشم نمیاد. واحد کناری ما که خالی بود و قبلا گفته بودم که دید داره تو خونه ما, من به خیال اینکه کسی تو اون خونه نیس پنجره را باز کرده بودم که نگو این آقا اومده تو واحدرفته بود حمام در صورتی که واحد خودش طبقه دیگه ایه.
من یه لیوان چایی دستم داشتم رد میشدم برم تو اتاق که دیدم با حوله دور کمرش تو خونه است! من سریع پرده را کشیدم ولی دیدم دوباره سرک میکشید تو خونه ما را نگاه میکرد. خوشم نمیاد از رفتاراش. حس خوبی ازش نمیگیرم
من واقعا تو پارکینگ با احتیاط پارک میکنم یعنی شده نیم ساعت یواش یواش عقب جلو کردم که به ماشینش نزنم
  • 2015، youtab، آفرین، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
پری سیما
به موارد سخت فکر نکن
برای پارک حتی اگر شده یکم پیاده روی کنی مشکلی نیس جای راحت پارک کن تا کم کم یاد بگیری
مسیر جدید هم از قبل با همسرت برو قشنگ همه ریزه کاریا را دقت کن که وقتی خواستی خودت رانندگی کنی استرست کمتر بشه.
کنترل کلاج را داشته باشی خاموش نمیشه اگر هم شد فدای سرت دوباره در آرامش روشن میکنی
  • (کژال)، 2015، youtab، آفرین، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
ستی‌لیته جان یکی از نگرانی‌های من همین ساییدن ماشینه. روم نشد بگم اما پارکینگمون فقط یه نیم رمپ مستقیم اونم سربالایی داره، اما بعدش باید بین ستون و ماشین بغلی پارک کنم که این ماشینه گاهی خیلی کیپ ما پارک میکنه. برای دراوردن هم باید دنده عقب بگیرم که هنوز مسلط نیستم.
وای ماری جون چه حالشو گرفتی. البته چون آدم رو مخی بود کار خوبی کردی. منم اولش تعجب کردم چرا حالشو گرفتی ولی توضیحت قانعم کرد Big Grin
پری سیما جان من که خودم مبتدی ام اما به عنوان کسی که قشنگ میفهممت میخوام بهت بگم با همسرت بری مسیرهایی که بیشتر توش تردد داری رو بشین. ما یه روز رفتیم تا شرکت و هی بلوارش رو دور زدیم که کلا ترسم بریزه. بعدم مسیر برگشتشو اومدیم. نزدیک خونمون هم شیب داره هم یه تقاطع یکم شلوغ، اونجا رو هم باهاش نشستم. سر اینکه کجا وایسم برای دور زدن و اینا تمرین کردم.

راستی ستی‌لیته این علی ریوندی چه خوبه! کلی ویدئوی خوب داره. همینجور دارم نگاه میکنم. مرسی مرسی

الهام جون خونه حیاط دار عالیه برای تمرین. من انقد دلم میخواست یه کنجی داشتیم هی توش نیم کلاچ تمرین میکردم Smile)
  • 2015، Mari90، youtab، آفرین، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
سلام بچه ها
پری سیما جون منم این شکلی بودم تو همین تاپیکم نوشتم...ببین من خیلی به جزئیات دقت میکردم خیی سناریو طراحی میکردمکه اگر فلان بشه اگر بیسار بشه...یه بار شوهرم گفت ببین نهایت گیر میکنی ته تهش دوتا فحش بهت میدن و اخر سر یکی میاد کمکت میکنه Smile این حرفش یه بار بزرگیاز روی دوشم برداشت و گفتم دیگه من دقتمو میکنم، کارایی که از دستم برمیاد رو میکنم در نهایتم اینجوری میشه دیگه.
پارک کردن هم من خودم خیلی وارد نیستم و خیلیارو دیدم که وارد نیستن ولی همونجوری که خودت میگی چاره‌ش فقط تمرینه.نذار از ترس پارک کردن کلا رانندگی نکنی.نهایتا مثلا بگو ماشینو میبرم انقد میگردم تا یه جای پارک خوب پیدا کنم یا تهش میدم به یکی برام پارک کنه.تو رانندگیتو بکن جای پارکم بالاخره یه کاریش میکنی میخوام بگم خیلیی ریزبشی و به جژئیات توجه کنی واقعا نمیشه
  • 2015، youtab، آفرین، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
آره ترگل جان خیلی ویدیوهاش کاربردی هستن، به خصوص یه ویدیویی داره راجع به تشخیص فاصله وقتی می‌خوایم مستقیم بریم یه جایی پارک کنیم که مثلاَ جلوش جدول هست. من وقتی می‌خوام همونطوری رو به جلو برم پارک کنم خب نمی‌فهمم کی به جدول می‌رسم، ولی اون توضیح داد که چطوری پایین آینه بغل سمت راننده رو مماس کنیم رو بالای جدول تا دستمون بیاد کی بهش برخورد می‌کنیم و کی باید ایست کنیم.
  • (کژال)، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
دقیقا اون ویدئوش برام خیلی مفید بود و با ذوق داشتم به همسرم میگفتم حالا فهمیدم تا کجا میتونم بیام جلو برای پارک یا دور زدن، و طبق معمول بهم گفت اینا رو نباید با فرمول یاد بگیری، فلان روز رفتیم مشکلی نداشتی. گفتم حسی میرفتم، اگه میخوردم هم میخوردم! میگه نه همون حست درست بهت میگه، فرمولیش نکن قاطی میکنی. فکر میکنه شوماخر نشسته پشت فرمون با اون حسش!
  • (کژال)، 2015، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
ترگل جون همسر منم میگه که فرمولی نیست حسی باید پیش بری نمیدونم چرا اینا حسشون انقد قویه Smile
  • 2015، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان