امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدیریت هزینه ها
بچه‌ها سکه تا آخر سال ميخاد بشه 20م اگه پول تو دست و بالتون دارید زودتر اقدام کنید، یا اگه وسیله گرون ميخواييد بخرید چون بالطبع قیمت کالاها هم افزایش پیدا می کنه.
در مورد صرفه جویی در هزینه ها هم باید بگم می تونید از حراج آخر فصل استفاده کنید که می تونه خیلی کمک کننده باشه ، حالا چه از پیج های اينستاگرام که کارهاشونو حراج می کنن یا مغازه هایی که می شناسید یا پاساژ ها و مراکز خرید.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، artatam، Nedaa28، Rose، Seti69، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
جوجه جان استاد من امروز میگفت فعلا سکه و دلار رو میارن پایین چون میخوان تازه وارد قهرمان نشون داده بشه
یعنی اشتباهه؟
  • (کژال)، 2015، artatam، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کلا آینده ای برای اقتصاد ایران بدون برجام و ارتباط با قدرتهای برتر دنیا متصور نیست. دلار فرمایشی نداریم نهایت یه دوره کوتاه بخوان پایین نگه دارن اگر با همین وضع به جلو بریم دلار سی تومنی و پنجاه تومنی رو هم میبینیم و در نهایت فروپاشی کامل اقتصادی…
  • (کژال)، 2015، artatam، mona70، Nedaa28، Rose، Seti69، Sufii، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
من از یکی که تو بورس فعالیت داشت شنیدم
  • (کژال)، Nedaa28، Seti69، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
سلام، بچه ها من معمولا هر ماه حقوقم رو که میگیرم از اونجایی که نمیتونم پول نگهدارم و حتما باید یه بلایی سرش بیارم برای پیشگیری از تباه کردنش یه نیم یا ربع سکه ای میگیرم حالا با توجه به افزایش نرخ دلار و طلا نمیدونم این کارم درسته که تو قیمتها بازم روالم رو ادامه بدم یا فعلا دست نگهدارم ببینم تکلیف برجام و قیمتها چطور میشه؟!
  • artatam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مریم جان من باشم به روال قبلیم ادامه میدم، فعلا که راس هرم تیم داغونی داریم بعیده ازینها گشایش اقتصادی حاصل بشه
  • 2015، Maryam8842، Nedaa28، Rose، Sufii، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
مریم جان دلار و طلا همیشه تو بلند مدت سود میکنن. اگر برای آینده پس انداز میکنی که قطعا طلا و دلار بخر. ریال نگه ندار. اما اگر میخای به زودی چیزی بخری مثلا ملک یا وسایل برقی بزرگ میتونی یکم منتظر بمونی
اما در کل من فکر میکنم برای خودشیرینی هم شده یه مقدار قیمت دلار و طلارو دستوری میارن پایین. همونطور که اوضاع بورس داره بهتر میشه تو دولت جدید.
ما داریم از بورس سرمایمونو میکشیم بیرون که ملک بخریم. ولی من پولای خرد تو دستمو این هفته طلا میکنم. حقیقتش به خاطر کرونا بیرون نمیرم. وگرنه در اینکه باید طلا بخرم شکی ندارم.
  • Maryam8842، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
ممنون دوستان Heart

یه مورد دیگه من چون خیلی کم حوصله م اصلا حوصله گشتن و پیدا کردن طلای دست دو رو ندارم. خرید سکه راحته دیگه سریع میرم و میگیرم از طرفی طلاهای بدون اجرت انقدر زشتن به من انرژی منفی میدن ولی برای آینده سکه هم میترسم یکم این مملکت که هیچیش اصولی نیست و سکه هم راستش زیاد دارم.
  • (کژال)، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
من حقوقم زیاد نیست انقدر خرجا زیاده چیز زیادی برام نمیمونه یه بار فقط از پس اندازم ربع سکه گرفتم که هنوز سود نکردم ازش
من میخام واسه 3،2سال دیگه بفروشم که خونمون و عوض کنیم
فقط هروقت پاداش میگیرم میرم طلا میخرم واسه خودم چون حس میکنم پاداش و باید واسه خودم خرج کنم
طلا دست دوم میخام این دفه بخرم اتفاقا زشت باشه دلم میاد بفروشم
ولی اگه بتونم هر2ماه یه ربع سکه بخرم خیلی خوب میشه اخه پول دستم بمونه خرج میشه با این گرونیا
  • (کژال)، 2015، artatam، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
منم حقوقم آنچنان بالا نیست ولی خب خرجای متفرقه رو تقریبا به صفر رسوندم فقط لباس در حد ضرورت میخرم این برنامه رو هم دوست ندارم ولی خیلی از آینده میترسم.
  • (کژال)، artatam، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان