موضوعها: 1
تشکر Received:
4,300 in 808 posts
تشکر Given: 453
اعتبار:
4,438
بچهها سکه تا آخر سال ميخاد بشه 20م اگه پول تو دست و بالتون دارید زودتر اقدام کنید، یا اگه وسیله گرون ميخواييد بخرید چون بالطبع قیمت کالاها هم افزایش پیدا می کنه.
در مورد صرفه جویی در هزینه ها هم باید بگم می تونید از حراج آخر فصل استفاده کنید که می تونه خیلی کمک کننده باشه ، حالا چه از پیج های اينستاگرام که کارهاشونو حراج می کنن یا مغازه هایی که می شناسید یا پاساژ ها و مراکز خرید.
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
جوجه جان استاد من امروز میگفت فعلا سکه و دلار رو میارن پایین چون میخوان تازه وارد قهرمان نشون داده بشه
یعنی اشتباهه؟
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
کلا آینده ای برای اقتصاد ایران بدون برجام و ارتباط با قدرتهای برتر دنیا متصور نیست. دلار فرمایشی نداریم نهایت یه دوره کوتاه بخوان پایین نگه دارن اگر با همین وضع به جلو بریم دلار سی تومنی و پنجاه تومنی رو هم میبینیم و در نهایت فروپاشی کامل اقتصادی…
تشکر Received:
4,300 in 808 posts
تشکر Given: 453
اعتبار:
4,438
من از یکی که تو بورس فعالیت داشت شنیدم
تشکر Received:
1,463 in 301 posts
تشکر Given: 680
اعتبار:
1,608
سلام، بچه ها من معمولا هر ماه حقوقم رو که میگیرم از اونجایی که نمیتونم پول نگهدارم و حتما باید یه بلایی سرش بیارم برای پیشگیری از تباه کردنش یه نیم یا ربع سکه ای میگیرم حالا با توجه به افزایش نرخ دلار و طلا نمیدونم این کارم درسته که تو قیمتها بازم روالم رو ادامه بدم یا فعلا دست نگهدارم ببینم تکلیف برجام و قیمتها چطور میشه؟!
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
مریم جان من باشم به روال قبلیم ادامه میدم، فعلا که راس هرم تیم داغونی داریم بعیده ازینها گشایش اقتصادی حاصل بشه
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
مریم جان دلار و طلا همیشه تو بلند مدت سود میکنن. اگر برای آینده پس انداز میکنی که قطعا طلا و دلار بخر. ریال نگه ندار. اما اگر میخای به زودی چیزی بخری مثلا ملک یا وسایل برقی بزرگ میتونی یکم منتظر بمونی
اما در کل من فکر میکنم برای خودشیرینی هم شده یه مقدار قیمت دلار و طلارو دستوری میارن پایین. همونطور که اوضاع بورس داره بهتر میشه تو دولت جدید.
ما داریم از بورس سرمایمونو میکشیم بیرون که ملک بخریم. ولی من پولای خرد تو دستمو این هفته طلا میکنم. حقیقتش به خاطر کرونا بیرون نمیرم. وگرنه در اینکه باید طلا بخرم شکی ندارم.
تشکر Received:
2,395 in 500 posts
تشکر Given: 1,956
اعتبار:
2,661
۱۴۰۰/۶/۱۱، ۱۰:۰۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۱۱، ۱۲:۵۴ عصر، توسط tinaaa91.)
من حقوقم زیاد نیست انقدر خرجا زیاده چیز زیادی برام نمیمونه یه بار فقط از پس اندازم ربع سکه گرفتم که هنوز سود نکردم ازش
من میخام واسه 3،2سال دیگه بفروشم که خونمون و عوض کنیم
فقط هروقت پاداش میگیرم میرم طلا میخرم واسه خودم چون حس میکنم پاداش و باید واسه خودم خرج کنم
طلا دست دوم میخام این دفه بخرم اتفاقا زشت باشه دلم میاد بفروشم
ولی اگه بتونم هر2ماه یه ربع سکه بخرم خیلی خوب میشه اخه پول دستم بمونه خرج میشه با این گرونیا
تشکر Received:
1,463 in 301 posts
تشکر Given: 680
اعتبار:
1,608
منم حقوقم آنچنان بالا نیست ولی خب خرجای متفرقه رو تقریبا به صفر رسوندم فقط لباس در حد ضرورت میخرم این برنامه رو هم دوست ندارم ولی خیلی از آینده میترسم.