امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی های حدود 2 تا 4 سال
وای ماری چه بازی خوبی
حتما یادم باشه اجراش کنم

بچه ها من که خلاقیت ندارم بازی های جدید از خودم اختراع کنم ولی از شهر کتاب یه کتابی خریدم پپاپیگه.بعد عکس برگردون های پپا و دوستاشو و کلی شکل های دیگه داره. یه سری صفحه های خالی هم داره هم بچه به عشق خودش اینا رو میچسبونه توش.خیلی جالب بود و پسرم سرگرم شد البته مدلای دیگه هم داشت
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، Rose، youtab
پاسخ
این چند روز هم این کاردستی ها رو درست کردیم...

البته به جز برف بازی که سعی کردم دائم ببریمش بیرون... حالا اگه باباش زود بیاد، عصری میریم ادم برفی هم درست می کنیم... توی مهد هم برف بازی دارن حتما...

گوسفند رو یه روز درست کردیم... جای دماغش هم از استیکر فلش آبی استفاده کرده بود و الان دیگه افتاده... دهنش هم که باز استیکر اماده س به شکل ماه قرمز
[تصویر:  photo_2023-01-16_13-03-39_emgg.jpg]

تنه ی درخت با پوست تخم مرغ رنگ شده (پوسته ی ظریف داخلیش کنده بشه قشنگتر میشکنه)... گذاشتیم خشک شد، با چکش زد شکوندشون... یه یه ربع همش میزد میشکوند... چند تای اولم خودم چسبوندم، بقیه رو فقط بالاسرش نشسته بودم و تشویق می کردم... 
تنه ی درختم خودم کشیدم با شاخه ها، چند تا انگشتم خودم زدم بقیه رو خودش انجام داد....

کلا خیلی دوستش داشت... و خوب هم سرگرم شد... بیشتر از بازی طراحی کردن جواب داد... حینش مثلا دوست داشت با بقیه ی لوازم کاردستی هم کار کنه که مانع نشدم اصلاااا مثلا با قیچی یا چسب های دیگه ووو...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Mari90، آیسان ۹۶
پاسخ
اینم آدم برفی تو خونه...
فقط دایره ها رو من کشیدم و چند تا تیکه از پنبه ها رو چسبوندم...
می خواستم که سرش هم پنبه ای باشه اما یهو خود پسرم غافلگیرم کرد و با انگشتش با آبرنگ، چشم (قرمز) و دهن (سیاه) و بینی (سبز) و مو (صورتی) کشید... دستاشم استیکر فلش آبی و پاهاشم با دست رنگ قرمز گذاشت!!! منم اصلا جلوشو نگرفتم، گذاشتم خودش هدایت کننده باشه...
خورشید با استیکر ستاره زرد، برف با ستاره های رنگی، اون استیکر سبزه هم گفت شماره آدم برفی شماره 1 Big Grin Big Grin همه رو خودش انتخاب کرد و چسبوند... دکمه ها هم همچنین، استیکر هستن

[تصویر:  photo_2023-01-16_13-03-43_wvq3.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Arezoo1984، Mari90، Nedaaa28، آیسان ۹۶
پاسخ
سلام دوستان
تجربهٔ خودم رو در خصوص سه نوع وسیلهٔ بازی باهاتون به اشتراک میذارم. برای سرگرم شدن دخترم( دو سال و نیمه) خیلی مفید واقع شدن
۱: لگوهای آجره: بزرگ هستند و از این لحاظ ایمن به حساب میان. هر بسته اش حدود ۳۲ عدد لگو در سایزهای مختلف داره. ما خودمون ۶ بسته گرفتیم به اضافهٔ دو سطل مخصوص نگه داری لگو و چون تکه هاش زیاده همه چی باهاش درست میکنیم( خونه عروسکی، قلعه و ...)
۲: پازل های فومی که هم ضربه گیر هستند هم جنبه سرگرمی و آموزشی دارند. این پازل ها شامل ۹ تکه میشه که کودک هم میتونه به صورت جدا از هم باهشون بازی کنه یا یه هم وصلشون کنه و به صورت زمین بازی در بیاد
عکس خاش رو پایین میگذارم
۳: چادر بازیش رو با توپ های کوچک پر کردیم( چند روزیه که علاقهٔ زیادی به این مورد آخر نشون میده )

[تصویر:  img_20230116_161700_tidj.jpg]

[تصویر:  img_20230116_161751_1phi.jpg]
  • Arezoo1984، freebird، Mari90، Rose، youtab، آیسان ۹۶، دانژه، مینو
پاسخ
سرگرمی که بچه ها دوست دارن
با لوبیا + چسب مایع

[تصویر:  02070898-e4ce-4b3d-b946-b62f279635c2_e8un.jpeg]
  • Rose، youtab، مینو
پاسخ
[تصویر:  screenshot_20230308_125940_digikala_bg6h.jpg]اینو برا پسرم کادو آوردن بازی جالبیه 
با ی بازی دیگه ب اسم بزنگاه عکسشو پیدا نکردم اونم جالبه
  • Rose، youtab
پاسخ
آجره
هنر دست خانوادۀ سه نفرۀ ما
( من و همسرم بیشتر از دخترم سرگرم میشیم)

[تصویر:  img_20230405_113235_js0x.jpg]
  • Arezoo1984، freebird، mahtakhanoum، Rose، youtab، مینو
پاسخ
بچه‌ها سرچ کنید کاجر تولیدی دوستم ه. اونم حالت خونه سازی داره   Big Grin
  • Mari90، Paula، youtab
پاسخ
پائولا جان چه بامزه که هنوز اون سفره موزیکال؟( اسمشو بلد نیستم خخخ) اون وسطه
دخترت باهاش بازی میکنه؟
من جمع کردم چون کوچولوها قبل اینکه راه بیفتن یا بشینن میخوابن توش با اسباب بازیهاش بازی میکنن
  • Paula، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
بله فری برد جان، بازی میکنه
روی زیراندازش عکس حیوانات و درخت داره، میبره عروسک کوچولوهاش رو روی درخت ها جاساز میکنه
خودشم که بخواد بازی کنه، عمودش میکنه و از زیر حلقه رد میشه
بعد خودش رو پرت میکنه رو درخته
دلمون نیومد جمعش کنیم دیدیم باهاش سرگرمه
  • freebird، youtab، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: