موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
نرگس ماست معمولا بهتر درمیاد... دلیل دقیقش یادم نیست ولی اگه دستوری ماست داره، همون ماست خوبه براش، در صورتی که نداشته باشیم، جاش شیر میزنیم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• نرگس
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۲۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۳۱ عصر، توسط Rose.)
(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۰۸ عصر)liyane نوشته است: (۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۲:۱۳ عصر)شیطون خانم نوشته است: بچه ها ی سوال خیلی خیلی پایه ای
اول باید سیب و گردو و دارچین بزارم کف ظرف بعد روش مواد بریزم یا اول مواد میریزم بعد سیب یواش بچینم روش ؟
سليقه ايه
من كف ميچينم كه وقتي قالب رو برميگردونم سيب روي كيك ديده بشه
رز رو ميچينه كه وقتي قالب رو برگردونه سيب ، زير كيك باشه
لیانه قالب کمربندی استفاده کنیم یا کاغذ روغنی بلند توی قالب معمولی بذاریم که بتونیم درش بیاریم، قشنگ سیبا روی کیکه میاد... عین عکس صفحه ی اول... مدل این کیک زیاد برگردوندنی نیست
یا بخصوص برش زدنی برای مجلسی چیزی باشه همین روی کیک خیلی شیک میشه بخصوص با دارچین و پودر پسته ش... یکی از دلایلش که قالب مستطیلی داره همینه که این کیک مجلسیه و برش خورده سرو میشه و خیلی خوب در میاد بیرون...
• liyane
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
یه چیز خوبی هم هست به اسم روغن جدا کننده که میتونید خونگیش هم درست کنید. یا اصلا قالب رو آردپاشی کنید و فقط کف ظرف برای راحتی کاغذ روغنی بذارید که راحت دربیاد.
لیانه شف طیبه میگفت یه کاغذ روغنی رو روی صفحه پایین قالب کمربندی بذارید. بعد کمربندشو ببندید جوری که کاغذ از همه طرف بزنه بیرون. اینجوری کیپ میشه و نمیریزه.
• Rose، ستیلیته
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۱۱:۳۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۱۱:۴۲ عصر، توسط Rose.)
کیک سیب و دارچین با دستور خودم
ضخامت سیب ها اگه نازک باشه، کیک با اطمینان بیشتری می پزه، اما اگه دوست دارید که زیر دندون بیاد و کامل حس شه، می تونید ضخیم تر برش بزنید.
قالب من از قالب نرمال دستور بزرگتر بود، اما همیشه توی همین درست می کنم، سر تایم هم آماده میشه... نه خمیر شدن داره نه مشکلی...
فقط من اون تستر دارم، باید بعد از حدود 40 مین، دربیارم و سینی رو بچرخونم
کفش رو هم فقط کره مالیدم (اون قالبی که استفاده می کنم و کره بهش چسبیده رو دور نمیندازم، همون رو می مالم کف قالب، و کاملا مثل روغن جدا کننده عمل می کنه!!!) و کامل از توی قالب هم می تونست دربیاد. توی عکس های پایین مشخصه
غلظت مایه: