۱۴۰۱/۱۲/۲۹، ۰۵:۳۸ عصر
عکس لباس فندق هامون
|
![]() بیلر و کاپشن لوپیلو از جلفا 480 برای سال ایندش ![]() کاپشن پر خیلی گرم و عااالی از بازار تبریز 200 تومن!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() هر 3 دونه ای 100 تومن!!!!! از همون مغازه توی بازار تبریز همه برای سال اینده نورم بد بود اما همشون خیلی خوشرنگن ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۱۹، ۰۹:۰۸ صبح
۱۴۰۲/۱/۲۴، ۰۷:۱۸ عصر
۱۴۰۲/۱/۲۵، ۰۸:۲۱ صبح
شاهان سانسور شده، لباسش دست دوم از یکی از پسرهای فامیله که سیسمونیش از دبی بوده. مخصوصا این و خواستم بنویسم چون واقعا اعتقاد دارم بچه مصرف لباسش متعدد و زود گذره و فرهنگ خرید لباس به محیط زیست آسیب میزنه. من تا حتی تعداد زیادی بادی و شلوار هم از دیگران گرفتم و کامل شستم و اتو زدم برا شاهان. هفت هشت تا لباس تگ دار تو چمدونیش که قبلا خریده بودیم اینطوری نیاز نشد. چون لباس با همون کاربرد تو بساط اون نی نی ها بود و قابل استفاده هم بود. تگ دارها رو بردم شبیر برای نی نی های اونجا چون دست دوم نمی گیرند.
![]() اینهم زبل خان روز سفر. این کلاه شو از ال سی وایکی تفلیس براش گرفتم خیییلی خوب از باد و آفتاب جلوگیری کرد و رو سرش زیاد جابجا نمی شد. ![]()
گل پسر ۳۰ ماهه.
![]()
از فروشگاه مرسی ماما(کفش) سنایی
حراج کرده بود تک سایزاشو این 250 تومن ![]() ![]() ![]() اینم قیمتش 1750 بود توی اف 580 گذاشته بود که 500 داد خخخ قبلی برند میفی اینم بنتون هست جنساش عااالیه انقدررر کفشای خوب و خفنی داشت دخترونه و پسرونه پیشنهاد میکنم حتما سربزنید ![]() ![]() ![]() ![]() لباس نوروز پسرم ![]() ![]() ![]() جینگولیجاتش ![]() اینو از ی دست فروش تو ستارخان گرفتم خیلی جنس نرم و خوبی داره خنک هم هست برای خواب گرفتم
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
![]() • Almam، ![]() • **ماهور**، Almam، B and I، |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: