امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خرید ماشین❤
بچه‌ها اینا حسودن ولشون کنید. اینا چون نمیتونن چینی بخرن به اجبار رفتن سراغ برندهای ژاپنی و کره‌ای و اروپایی. برای تسکین خودشون اینا رو میگن. اگه مثلا اریزو خوب نیست پس چی خوبه؟؟ لندکروز؟؟ شبیه جوکه حرفهاشون
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • ستی‌لیته، مینو، پروانه ابریشم، کتایون خانم ۲
پاسخ
(۱۴۰۲/۲/۲۰، ۰۹:۱۶ عصر)رخشید نوشته است: سیب زمینی اتفاقا یکی از همکارهای ما داره بعد یکسال جلوبندیش به صدا افتاده ...
بیشتر گاردی که وجود داره فکر کنم بخاطر عدم نناسب قیمت و کیفیت هست

باور کن اون خودش ی بلایی سرش اورده ..وگرنه از من بی انضباط تر توی نگه داری ماشین وحود نداره ...در هر حال من ازش هیلی راضی ام هرکی ام میگه ماشین عوص نمیکنی ؟میگم حالا ک با این داریم میگذرونم ??ولی تازگیا از فونیکس خوشم اومده ولی خب خیلی گرونه ?

(۱۴۰۲/۲/۲۱، ۱۲:۲۸ صبح)Targol نوشته است: بچه‌ها اینا حسودن ولشون کنید. اینا چون نمیتونن چینی بخرن به اجبار رفتن سراغ برندهای ژاپنی و کره‌ای و اروپایی. برای تسکین خودشون اینا رو میگن. اگه مثلا اریزو خوب نیست پس چی خوبه؟؟ لندکروز؟؟ شبیه جوکه حرفهاشون

ترگل خب واقعا من اگه تواناییشو داشتم صد درصد لنکروز مینداختم زیر پام ????ولی خب چ کنم ک ندارم .
پس باهمون جک خودم عشق میکنم ..?
من میخواستم پارسال ازین کارکرده های کیا و هیوندا بگیرم ..ولی همسرم گفت ماشین کارکرده ب درد تو نمیخوره ...اینا ماشین رو زیاد کار کشیدن ازش ..توام ک ب ماشین رحم نداری ...همون صفر چینی بخری بهتر از کارکرده کیا و سایر برنداست حداقل تو ایران.
واقعا هم راست میگه الان سانتافه ۲۰۱۸تو ایرانخیلی کارکرده هر کی داره ...مگه ماشین خشک باشه تو پارکینگ طرف بوده باشه ک بهش بی ارزه ک اینم کمه خدایی.
خلاصه همون جک اس ۳ خودمو قربون?
  • Targol، رخشید
پاسخ
فونیکس چقدر خوشگله*___*
Cool
پاسخ
سیب زمینی منم میگم تو درست میگی دیگه. لاکچری‌ها رو ولشون کن Big Grin
  • رخشید، سیب زمینی
پاسخ
ما هم ميخوايم ماشين همسرو عوض كنيم ولى نميدونم چى بخريم ما هيچ كدوممون عشق ماشين نيستيم، لطفا پيشنهاد بدين
  • Targol، شیدا
پاسخ
سیما جون دوست دارین ماشینتون خارجی باشه ولی چینی نباشه؟
شاسی میخواین یا سدان؟
بودجه تقریبی هم بگو
Cool
پاسخ
آره شيدا جون شاسى باشه و خارجى، الان رنو كپچر ٢٠١٧ داره
١ تومن بذاريم روش
ما هى ماشين هامون تنزل پيدا ميكنه آخر سر فرغون سوار ميشيم
  • شیدا
پاسخ
سیما کپچرتون چقدر کار کرده؟ چند می‌خواین بفروشین؟
پاسخ
ستى نميدونم كاركر شو چقدره، قيمت نكرديم اصلا ولى اونطورى كه همسر ميگه ١٨٠٠ اينا بشه فروخت
  • ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
سیما جون سانتافه، سورنتو، توسان ،اسپورتیج
اینا پیشنهادای من بودن.
Cool
  • sims s
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان