۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۴:۴۱ عصر
اره رزی ببر عزیزم
با خوشی کیفشو کنی
البته قبلش یه زنگ بزن استعلام قیمت بگیر حتما
با خوشی کیفشو کنی
البته قبلش یه زنگ بزن استعلام قیمت بگیر حتما

نظرات عکس خونه ی من
|
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۴:۴۱ عصر
اره رزی ببر عزیزم
با خوشی کیفشو کنی البته قبلش یه زنگ بزن استعلام قیمت بگیر حتما ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۴:۵۸ عصر
(۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۴:۳۹ عصر)Rose نوشته است: بابا منم کف کردم واقعارز همين اتليه اسمان كه من ميرم ورودي نداره وسط هفته حداعقل خريد ٥٠٠ اخر هفته ٨٠٠ ولي خوبيش اينه فايل كل عكسارو بهت ميده و ميتوني هر چندتا خواستي چاپ كني
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۴:۵۹ عصر
لیانه جان فایل قابل چاپشو میده؟ منظورم اینه ابعادش بزرگه؟ چون برای عروسی اتلیه ای که ما رفتیم کل فایل رو داد ولی انقدر ریز بود نمیشد چاپش کرد
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۴:۵۹ عصر
لیانه جان برای دادن فایل چقدر هزینه میگیره؟
هيچي
فايل رو مجاني ميده عكساشم خيلي قشنگه خداييش https://opt.imum.ir/download.php?file=20...554908.jpg اين عكس خام دندونيه پسر منه يه فلش پر بهمون عكس داد كلي هم هديه روش ميده مثلا عكساي كوچيك شده بچه براي خونه مادربزرگ پدربزرگا (الان رز مياد منو دعوا ميكنه اين مدلي عكس گذاشتم به خدا هركاري كردم به روش شما نميشه چون من با گوشي ميام)
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۵:۲۳ عصر
ضمن خوردن سامیار کوچولو و بامزه
![]()
لیانه جان آره خیلی خوبه و اینکه پسرتم خیلیی نمکدونه ماشاالله
اینکه فایلشو میده جالبه.چون من اکثرا دیده بودم انقدر ریز میونن عکس رو که نتونی چاپ کنی.و به قول سلین برای گرفتن فایل اصلی هم پول میگرفتن
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۵:۳۴ عصر
بخورمش من اخه اون قندو عسلتو لیانه
![]() یه حول و حوش ادرس به منم میدی از اسمان یا تلفنی چیزی عزیزم؟ ![]() ![]()
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۵:۳۹ عصر
مرسي بچه ها
من يادگرفتم خلاصه چطوري بايد عكس درست حسابي گذاشت البته به لطف يوتاب آسمان سعادت آباده خودمم واسه دي ماه دوباره رزرو كردم 09192678375 |