موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
ندا جانم الهی بگردم براش میفهمم ببین با همون یه نسخه پسر من خداروشکر خوب شد
دکتر سهیلا ستوده
متخصص پوست و مو فلوشیپ پوست اطفال از فرانسه
تلفن ۶۶۹۰۰۸۴۹ ۶۶۹۰۰۸۴۸
ادرس خیابان نصرت, بین کارگر شمالی و جمالزاده شمالی, نبش کوچه امینیان, پلاک ۲, ساختمان ۱۱۱, واحد ۶
اره اما تلفن بد جواب میداد من همسرم رفت حضوری وقت گرفت اما دکتر خوبی بود
انشالا که خوب میشه بچه
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
الهی ندا جون غصم کرفت
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
ندا جون شیر خودت هم میدی؟ اگه آره لابد به یه چیز دیگه هم آلرژی داره. بعد این اگزماها پیش گوارش بردی؟ شاید پپتی جونیور رو برات عوض کنن.
نوناجون لطفا بیا رفع اشکال. من الان فکر کنم 4 شب شد طبق روتین پیش میرم. پریشب خیلی زود و راحت خوابید اما چند بار تو خواب بیدار شد. یعنی تقریبا هر 2-3 ساعت. اینجور مواقع هر چی تکونش میدم انگار بیشتر عصبانی میشه تا خوابش ببره. فقط با شیر آروم میشه و میخوابه. راهکاری براش داری؟
بعد الان تو طول روز هم همینجوری میخوابونی؟ فعلا این مرحله رو بیخیال شم؟ یا باید همه خوابهاش به همین منوال باشه تا عادت کنه؟
راستی دیشب که گذاشتم تو جاش و تکونش دادم هررر چی تکون دادم همینجور زل زد بهم و کم کم شروع کرد قان و قون کردن که دوباره بغلش کردم تا چشماش سنگین شه. کارم درست بود؟ 
ببخشید کلی سوال شد.
اعتبار:
35,283
ترگل جونم نه درسته الزاما همیشه هم نمیخوابن اینطوری از هر پنج بار یبار با شمست مواحه میشی باید همون یا بغل کنی یا شیر بدی
ولی تجربه ثابت کرده شیر بخوره سیر باشه یکم راش ببری سنگین شه حتما میخوابه بیدارم نمیشه
یکم زمان میبره عزیزم
روزا نه خودش چشماشو میماله یعنی خسته ام میذارم تو کهوارش لالایی پخش میکنم میخوابه هرچند یه هفتست خیلی زود بیدار میشه اما عموما سه تا دو ساعت قدیما میخوابید الان دو تا یک ساعت یک ساعت و نیم
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
ترگل جان شیرخشک کلا نمیدم ، دکترش واسه مواقع ضروری گفت پپتی بده که یکبار امتحانی دادم بالا آورد منم کلا بیخیال شدم
نه گوارش نبردم ، امروز صبح به دکتر خودش زنگ زدم گفتم اینجوری شده یه پماد داد که بزنم ، همشم میگه هیچی نیس خودش درست میشه ، اعصابمو این بیخیالیش میریزه بهم دیگه
از طرفی هربارم گفته مهم نیس خودش درست میشه واقعا شده ،نمیدونم چیکار کنم طاقت یه لحظه بی قراریه این بچه رو ندارم
حالا هر کی منو بشناسه انقدر آدم مغرور و داغونیم که نگو در مقابل این فسقل مثل یه موش ترسو و بی پناهم
هفته دیگه از دکتر ستوده وقت میگیرم اگه بهتر نشد
فعلا پنیر گوسفندی رو هم حذف کردم ببینم چی میشه
اعتبار:
35,283
ندا وقتی دکترت هربار گفته چیزی میست و واقعا هم خوب شده بهش اعتماد کن
اعتبار:
33,760
اره ندا جان
با نونا موافقم
پماد چی داد بهت
تشکر Received: 452 in 88 posts
تشکر Given: 101
اعتبار:
452
سلام دوستان
پسرم دو ماهشه، هم شیر خودمو می خوره هم شیر خشک. تا دیروز آپتامیل می خورد. جند روزه درست شیر نمی خوره. از تولدش هم ۶۰۰ گرم وزن گرفته کهکمه. دکترش گفت آزمایش عفونت ادراری بده. دیروز من بهش شیر ببلاک دادم بازم نمی خوره درست. به نظرتون گیگوز بدم؟؟ دکترش خیلی مخالف شیر خشکه منم چون شیرم کم بود اجازه داد شیر خشک بدم
اعتبار:
33,760
۱۴۰۰/۱۰/۸، ۰۷:۱۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۸، ۰۷:۱۶ عصر، توسط youtab.)
عزیزم گیگوزم خوبه منم اوایل اپتامیل میدادم گوارشش خوب نبود ببلاک دادم هنوزم همو ببلاکو میدم میخوره اما گیگوز و نیدو هم میدونم خوبن
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
نداجون پس انشالله چیزی نیست. بهتر که شیرخشک نمیخوره. با شیر خودت راحتتر میتونی کنترل کنی
|