۱۴۰۲/۲/۵، ۱۰:۵۵ صبح
مرسی نسیمه پس حتما یه سر میزنم بعدا بازی درنیارن برای واکسن...
گپ خانم های باردار 1401
|
۱۴۰۲/۲/۵، ۱۰:۵۵ صبح
مرسی نسیمه پس حتما یه سر میزنم بعدا بازی درنیارن برای واکسن...
۱۴۰۲/۲/۵، ۱۰:۵۸ صبح
سپی جنسیت مشخص نشد؟
من حدس میزنم دختره ❤️ خودت چی؟
۱۴۰۲/۲/۵، ۱۱:۱۰ صبح
هفته ١٢ صد در صد نیست بخاطر همین بعضی دکترا نمیگن
ولی غربالگری دوم صددرصد میگن مگر اینکه سل فری بدی
۱۴۰۲/۲/۵، ۱۱:۳۱ صبح
من اصلا نرفته بودم اون موقع بهداشت
واکسن 1 سالگی پسرم رفتم همونجا پرونده درست کرد خخخ ![]() ![]()
۱۴۰۲/۲/۵، ۱۱:۳۹ صبح
نسیمه جون 38هفته ای دیگه تمومه ایشالا به سلامتی دنیا بیاد 2هفته مونده!!!!
چقدر زود گذشت یادش بخیر خبر بارداری رو دادی یادمه اسم انتخاب کردی؟ من هرروز قرآن میخونم دلم آروم شه
۱۴۰۲/۲/۵، ۱۱:۴۹ صبح
سپی به نظر منم دخمله
۱۴۰۲/۲/۵، ۰۱:۳۲ عصر
مامانا من چند روزیه وقتایی که نی نی بیداره یه قسمت از شکمم سفت میشه و حالت برآمدگی بیشتری پیدا میکنه بعد چند دقیقه همون نقطه تکونای ریزی میخوره که اگه دستمو بذارم روش یا نگاه کنم متوجه میشم، خودم فکر میکنم سرشه که اونجا فشار میده شما همچین تجربه ای دارین؟
۱۴۰۲/۲/۵، ۰۱:۳۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۵، ۰۱:۳۹ عصر، توسط نسیمه جااان.)
سپی منم از اولش گفتم دختره
به دلم افتاد یهو *_* اره تینا ،روزای آخره یکم بی قرار شدم ،آخرش سخته و اینکه همش منتظر نشونه م ،سخت ت کرده اگه سز بودم تاریخ مشخص میدونستم ،الان نه ! سیما سونو دادی آخرین بار،بریچ بود یا سفالیک ؟ کدوم قسمت شکمت قلمبه میشه؟ من اخیرا زیاد اینجوری میشه از اون جایی ک میدونم سفالیک ،پس اصلا احتمال سرش رو نمیدم چون قسمت بالای ناف م سفت میشه حالا یا باسنشه،یا پاهاشه وقتی سفت میشه همونجا رو یکم ناز میکنم، برمیگرده سرجاش ![]() فک کنم اینجور مواقع محبت میخاد ![]() یوتاب الان از مرکز بهداشت اومدم یه خانومه بود مراقب سلامت بود، وای خدا اینقد شبیه ت بود کاش میشد عکس ازش بگیرم تا بدونی چقد شبیه بود چقدم مهربون بود
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۲/۵، ۰۱:۴۱ عصر
سیما جون نی نی منم دقیقا همینجوری بود
البته پاهاش رو فشار میداد یا خودش جمع میکرد یه گوشه کامل فرم شکمم تغییر میکرد
پسر ۱۹ ماه ❤
نسیمه همیشه سفالیک بود ولی آخرین چکاپی که دکترم کرد بریچ بود، قشنگ گردیشو حس میکنم. دور و اطراف نافم سفت میشه
ندا با پاهاش قسمت تحتانی رو داغون کرده ![]() |