۱۴۰۰/۱۰/۱۰، ۱۱:۰۵ عصر
اعصابم خرد شد،واقعا
نظرات عکس خونه ی من
|
۱۴۰۰/۱۰/۱۰، ۱۱:۰۵ عصر
اعصابم خرد شد،واقعا
۱۴۰۱/۸/۸، ۰۲:۲۵ صبح
![]() سلام خوشگلا این طرح اولیه کابینتای منه هایگلاس مدل ساده بیشتر ب دلم نشسته منتها چندتا ایراد داره ک خب نمیشه کاری کنم براشون مثل کشو ک خب نمیدونم کجا بزارم ! تا فردا هم باید نظر نهایی بدم هم ساده دوس دارم هم دوس دارم رنگ نقره ای هم اضافه کنم ک نمیدونم چ شکلی میشه اومدم نظر برین بگین چ ایرادایی داره یا چیکار کنم بهتر میشه؟ و اینکه وسایلو نمیتونم جابجا کنم نمیتونم زیاد سربزنم چندروز نبودم سوال میپرسم منتها وقت نمیکردم بیام
۱۴۰۱/۸/۸، ۰۲:۲۷ صبح
عاطفه یخچال اصلا نباید کنار گاز باشه
جای اون کمد کنار یخچال عوض کن بیار کنار گاز
۱۴۰۱/۸/۸، ۰۲:۲۷ صبح
سلام
عاطفه جان اون فر برقی تو کار هست ؟ بعد فرگاز هم جدا میذاری؟؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۸/۸، ۰۲:۴۴ صبح
رخشید کمد ک نمیتونم جابجا کنمش
از خودشم پرسیدم گفت تو باکسهای موردی نداره منم رو اعصابم بود ببینم شاید بشه اون کابینت سمت راستی رو بیارم وسطشون نسیمه جان تو کار نیست ولی خب من فر باید بخرم حداقل ی اون توستر میخرم چون خوشم نمیاد از توستر خودم فر گاز هم هست .دلم نمیاد گازشو بفروشم راستش وگرنه ب ذهنم اومد ک گاز رو بدم بره ی گاز صفحه ای بگیرم ک زیرش کشو بزنم
۱۴۰۱/۸/۸، ۰۳:۵۵ صبح
عاطفه به نظرم تا سقف بزن کابینتارو
۱۴۰۱/۸/۸، ۱۰:۱۷ صبح
عاطفه به نظر منم برای لباسشوییت هم در بزار - یعنی اینم بشه مثل بقیه کابینتا در ظاهر
ی کشو باریک هم در نظر میگرفتی داخلش شبکه بندی میکردی جای قاشق و چنگال و...... خیل یمرتب و تمیز
مسیر جهان دوره گردیست
۱۴۰۱/۸/۸، ۱۰:۲۴ صبح
عاطفه جون، بقول بچه ها کابینت ها رو حسابی باهاش چونه بزن که ببره زیر سقف و صفحه کابینت و پهن بگیره و کابینت ها رو تا حد ممکن عمیق کنه که لباسشویی و گاز بیرون نزنه. یا خیییلی کم بیرون بزنه...
بعد برای اپن تون میتونی زیرش کشو کار کنی.. چون کشو معمولا زیر گاز میزنند که گاز شما مبله است صفحه ای نیست.این کابینت های یکپارچه کمدی عالیه.. حسابی میتونی توشون ظرف هاتو چیدمان کنی..
۱۴۰۱/۸/۸، ۱۰:۲۷ صبح
سلام بچه ها
عاطفه جان ولی کشو خیلی لازمه ها.اون کابینتای بینگاز و لباسشویی رو نمیشه یکی دوتاشو تبدیل به یه کابینت با سه تا کشو بکنی؟ بعد جلوی آشپزخونت کانتر هم میذاری؟ شاید بتونی یه کانتر با چندتا کابینت از جمله کابینت کشویی اون جلو که خالیه در بیاری.
۱۴۰۱/۸/۸، ۱۰:۴۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۸، ۱۰:۴۹ صبح، توسط atefehjjjjjjj.)
مرسی از نظراتون
من اپن و کانتر ندارم هال و آشپزخونه یکیه چون یهو هم داریم پول خونه رو میدیم هم وسیله هاشو میخریم نمیتونم هزینه بدم واسه کانتر اینا کشو لازمه منم تو فکرم براش خونه سقف کاذب داره کابینت کار گفت تا حدی ک بشه بالامیبرم کابینتهای ولی ب سقف نمیشه بچسبه کابینتهای میگم پهن کنه ولی عمیق هرچی گفتم میگه ی استانداردی داره زیادتر نمیشه عمیقی کنم ندای کشو باریک منظورت سوپر هست؟ نمیدونم سوپر بدردم میخوره یا نه برای چنگال.. ولی خیلی ناراحتم بابت نداشتن کشو گفتم اون کابینت آخری سمت راست زیر فر رو نمیشه کشو کنم چندتا ؟ زشت میشه؟ ینی بنظرتون گاز رو عوض کنم ؟ دلمم نمیاد آخه لعنتی ! اون کمد سمت راست رو نمیتونم جابجا کنم چون پشتش ستونه من از هایگلاس سفید خوشم نمیاد بنظرتون بالاش طوسی یا نقره ای باشه پایینش سفید بد میشه؟ |