موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
رخشید جان من چون زایمان طبیعی قرار بود داشته باشم دردم که گرفت رفتم بیمارستان نتونستم اتاق خصوصی بگیرم پر بود هم اتاقیم به شدت بی ملاحظه و از خود راضی بود
تا صبح نذاشت نه من نه پسرم بخوابیم از بس ناله و داد و بیداد کرد
همش پرستار و صدا میزد مسکن میخواست و ...نه من کل پرستارا از دستش دیوونه شدن بودن
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• خانم فسقلی، رخشید
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
یادمه لیانه جون گاندی بودن شیدا جون

پسر دو ساله من
• خانم فسقلی، شیدا
تشکر Received:
77 in 30 posts
تشکر Given: 49
اعتبار:
77
من سال ۹۸ بیمارستان لاله سزارین شدم
خیلی از دکترم و کلا کادر بیمارستان راضی بودم
• خانم فسقلی
تشکر Received:
9,547 in 3,761 posts
تشکر Given: 5,949
اعتبار:
16,123
مونا جان اسم دکترت و هزینه ها رو هم بگو لطفا مرسی
• خانم فسقلی، مونا ۹۶
تشکر Received:
77 in 30 posts
تشکر Given: 49
اعتبار:
77
عزیزم دکتر من حمید فرید راد بود
سال ۹۸ کل هزینه ما ۸ یا ۹ تومن شد دقیق یادم نیست
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
۱۴۰۱/۷/۱۲، ۰۲:۵۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۷/۱۲، ۰۳:۰۲ صبح، توسط liyane.)
شيدا جون من گاندي زايمان كردم اسم دكترمم فريبا رضايي بود
صحرا جون هم مثل من گاندي زايمان كرد و دكترش فريبا رضايي بود
توي بيمارستان نيكان هم ميدونم كار دكتر مهرنوش اميري متخصص زنان و زايمان و نازايي و اي وي اف خوبه
پسرم رو دو روز بعد زايمانم توي نيكان به خاطر نزديكيش به منزلم براي زردي بستري كرديم، از نيكان و كادرش هم خيلي راضي بودم البته بخش زردي (اميد) با بخش زايمان فرق ميكنه ولي از برخورد و تميزيشون خيلي راضي بودم من پنج شب نيكان بودم و اونجا با يه دوستي اشنا شدم و دكتر ايشون مهرنوش اميري بود كه خيلي راضي بود
در مجموع هر دو بيمارستان براي من خيلي خوب بود
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
اعتبار:
12,568
ممنونم لیانه جون
اگر بخوای بین گاندی و نیکان یکی رو انتخاب کنی اون کدومه عزیزم؟
• خانم فسقلی
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
بچه ها من اومدم از تجربه زایمانم تو بیمارستان بهمن بگم: دکتر من خانم دکتر پورزمانی بودن که فوق العاده خوش اخلاق و مهربون و با حوصله بودن، با وجود تاکیدشون روی زایمان طبیعی من رو در انتخاب زایمان تحت فشار نذاشتن و در نهایت من رو سزارین کردن، هیچ پولی هم بابتش درخواست نکردن.( چیزی که دختر داییم که خودش متخصص زنان هست میگه الان بیشتر متخصصای زنان درخواست میکنن حتی خیلی از معروفاشون). بخیه ها هم خیلی خوب بودن و من درد زیادی نداشتم و جای بخیه ها هم الان یه خط کمرنگه دوهفته بعد زایمان.
اما راجع به بیمارستان: صبح من ساعت هشت و نیم بیمارستان بودم و از شانس بسیار شلوغ بود دکتر من هم خیلی دیر اومد: من دوازده و بیست و پنج دقیقه پسرم دنیا اومد. که این باعث شد نتونم اتاق خصوصی بگیرم چون نفر بیست و یکم سزارین اون روز بودم، اتاقی که به ما دادن هم خیلی کوچیک بود و همراه من براحتی نمیتونست حتی رو صندلیش بشینه، پرستارها هم خوب بودن فقط یه پرستار برای شیردهی داشت که خیلی غرغرو و دعوایی بود و تو اتاق ما که تازه زایمان کرده بودیم با تلفنش کلی با صدای بلند حرف زد و دعوا کرد..بقیه موارد اوکی بود. هزینه بیمارستان هم کلا پونزده و هشتصد شد که ما با وجود بیمه بودن خودمون پرداخت کردیم و حالا مدارکو همسر باید بده برای بیمه که نمیدونیم بدن یا نه...بیمه ما هم SOS سامان هست
تشکر Received:
640 in 314 posts
تشکر Given: 392
اعتبار:
882
۱۴۰۱/۸/۸، ۰۲:۲۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۸، ۰۲:۲۴ صبح، توسط maryam_na.)
شیدا جان من خودم ساکن ایران نیستم ولی هر کدوم از آشناهامون تو گاندی زایمان کردن راضی بودن ولی نیکان من دو تا از آشناهامونو می شناسم که اونجا زایمان کردن و هر دو ناراضی بودن. یکیشون پسرشو الکی ان آی سی یو خوابونده بودن بدون اینکه بچه نیاز داشته باشه یا مثلا تو دستگاهی چیزی باشه به خاطر پول بیشتر. یه موردم بی حسی کمرشو خیلی بد زده بودن و چند بار درآورده بود متخصص بی هوشی و دوباره کرده بوده. کمر و شکمشم کبود شده بوده و تا دو هفته اینا درد بد داشت بنده خدا.
سوفی، فکر کنم بهمن کلا خیلی کم اتاق خصوصی داره و یه دوستمم اونجا زایمان کرده بود حدود پنج سال پیش راضی بود ولی می گفت کلا اتاق خصوصی خیلی کم داره و اونم تو اتاق عمومی بستری شده بود.
تشکر Received:
2,395 in 500 posts
تشکر Given: 1,956
اعتبار:
2,661
بچه ها اینجا کسی صارم زایمان نکرده؟
نمیدونم خوبه یا نه
• خانم فسقلی