امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفتگو در مورد بهداشت فردی
باید بگم‌هیچ کدوم از این چیزایی که گفتین اصلا نمیدونم ۰یه و چی جوری. فقط فهمیدم مربوط به اونجاس خخخخ
آفرین بچه ها چقدر اطلاعات دارید
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab
پاسخ
شیطون خانم خیلی باحال گفتی  Big Grin
ولی من کلا ازین عملا خیلی میترسم
پاسخ
شیطون خانم منم نمیدونم چیه،دارم فکزمیکنم بعدش برم سرچ بزنم ببینیم چه خبره
تینا منم میترسم ازاین جور عمل ها،ولی تجربه زایمانهام اینه که هرکاری دراینده انجام بدم حتما در بیهوشی کامل انجام خواهم داد.بی حسی دیوانه کننده ست
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
بچه ها اگه سوالی دارین بپرسید
دوستای گلم لطفا منو با اسم مستعارم آبگینه خطاب کنید.
پاسخ
سلام دخترا
کیا کاپ قاعدگی دارن؟ چندوقت مصرف میکنید؟ چه مارکی دارید و چطور تخلیه اش میکنید؟ موقع توالت رفتن بیرون نمیاد؟ یا هربار توالت بریم باید خارج کنیم دوباره جا بزنیم؟
پاسخ
سلام هلیا جان من ندارم واقعیتش حس خوبی ام بهش ندارم.یادمه یه بار سر کاپ قاعدگی تو نوعروس جنجااال شد Smile
پاسخ
میگن از پد خیلی بهتر و عفونت دیگه نمیگیریم میخوام بخرم
تو نی نی سایت که خیلی تعریفش رو می‌کنند
پاسخ
نمیدونم.من برام خیلی چندش آوره که بخوام خالیش کنم بعد دوباره بشورمش بذارمش داخل. بعد چون میره داخل بدن اگر تمیز نباشه باعث عفونت نمیشه؟ چون مثلا من تامپونو شنیدم خیلی باعث عفونت میشه. با آب جوش مگه چقدر استریل میشه.اگر از دو سه تا دکتر زنان بپرسی باز بهتره به نظرم.
پاسخ
منم یک سوالی برام پیش اومده،
خب وقتی خالیش میکنیم و بعد میشوریمش که خوب تمیز نمیشه، بعد هم همون خیس بذاریم داخل؟ اینجوری که باعث عفونت میشه
خشکشم کنیم پرز می‌ چسبه بهش.
بعد اینکه مانع خروج خون میشه مشکلی ایجاد نمیکنه؟ آخه اون تایم دهانه رحم هم بازه و مستعد جذب عفونت و ...هست.
و کسی که خونریزیش زیاده اصلا نمیتونه اون لحظه خروج و شست و شو رو صبر کنه Confused
  • صنوبر۷۱
پاسخ
شيدا بعد از هربار استفاده بايد با آب جوش ضدعفوني بشه
و بعد خشك بشه
كاپ قاعدگي چيز خوبيه كه تا استفاده نشه راحتيش رو نميشه متوجه شد
نه پس دادني دركار هست
نه تعويض پشت هم
چون تا ١٢ ساعت كار ميكنه
من داشتم ولي گم كردم
  • شیدا