امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
یوتاب جون دکترت درست گفته بعد شیر خودت بده منم دخترم روزای اول ۱ ساعت طول میداد هر سری شیر خوردنو فکش قوی نبود. فقط یه چیزی نشسته شیر بده بقول رز جون خوابیده بکم مشکلات زیاد داره
من شیر خشک اون چهار روز یکم اپتامیل دادم سر درنمیارم از مارک شیر خشک اما سعی کن شیر خشک خوشمزه ندی دیگه کامل شیر خشکی میشه ، نه اینکهذشیر خشکی بد باشه ها یوقتی نیازه یا مادر شیر نداره یا کم داره اما وقتی خودت شیر داری حیفه حالا مثلا یروز امتحان کن اصلا شیر خشک نده ببین چقدر سیر میشه پوشکش چقدر و چندبار کثیف میشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، mona70، Rose، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب عزیز اگر دکتر کودکانش گفته بعد از شیر خودت شیر کمکی بده حتما این کار رو بکن چون دکتر بهتر از همه شرایط بچه رو میدونه . متاسفانه تو ایران این موضوع شیر رو برای تازه مادر ها تبدیل به معضل کردن و یک مادر دائم در حال عذاب وجدان دادن به خودشه در حالی که بر اساس پروتکل سازمان بهداشت جهانی سیر بودن کودک در اولویته نسبت به این که کودک گرسنه بمونه و با شیر مادر سیر نشه. البته این به این معنا نیست که دست از تلاش برای تغذیه با شیر خودت برداری بلکه منظور اینه که حالا که دکترش گفته بعد از شیر خودت بهش کمکی بده به حرفش گوش کن و بهش اعتماد کن .
  • liyane، mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جانم ممنونم از راهنماییت
به همسرم گفتم فعلا مارکشو عوض نکنیم تا رفتیم دکترش بپرسیم
پاولا جانم ممنونم که انقدر زیبا صحبت کردی
درست میگی
منم همه سعیمو میکنم چون پسرم زودتر اومده و کوچولو تره اولویت شیر خودم باشه حتی دوشیدش
عذاب وجدان بهترین وصف ببود که چند روزیه با خودم حاش کردم
  • liyane، mona70، nona، Paula، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره یوتاب جان از دکترش بپرس همه چیو حتی نحوه شیرخشک دادن رو، زمانش رو
  • liyane، mona70، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
يوتاب جان بچه هايي كه زردي داشتن يا دارن بهتره كمكي هم بخورن
منم دركنار شير خودم آپتاميل ميدم ، به شير مادر نزديكه ، سبكه و حضمش راحت تره
  • Hami99، mona70، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جانم Heart
مرسی لیانه جانم Heart
اتفاقا میخواستم از شما در مورد مارک شیر های کمکی بپرسم
پس همون اپتامیل خوبه تا برم پیش دکترش

بچه ها یه سوال دیگه که حیلی مهمه برام
من از همون فردای زایمان شکممو محکم بستم با شکم بند
واقعا خوب جمع شده اما زیر شکمم یکم هنوز هست که شل هم هست
میدونم طبیعیه اما اصلا دلم نمیخواد بمونه
راهی میدونسن برای از بین بردنش؟
و اینکه ترک های شکمم رو که هنوز صورتی پررنگه چی بزنم بره؟
آقا این دوتا برام خیلی خیلی مهمه Confused
  • mona70، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان واسه ترکا من دیدم کربوکسی تراپی میکنن تا هنوز قرمزه ولی نمیدونم چقدر تاثیر داره
  • mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان تو کلاس بارداری به ما گفتن خیلی زود  شکم رو نبندین . چون باید کم کم رحم جمع بشه.گفتن یهو از یه جای دیگه میزنه بیرون   Big Grin  میگفت ۴۰ روز صبر کنید بعد . حواست باشه یهو مشکلی برات پیش نیاد عزیزم .از دکترت بپرس .
  • Hami99، mona70، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون برای اینکه جاشون خارش نداشته باشه میتونی کرم برنی اما درمان نداره جز بقول بچه ها ایزر و روشهای تخصصی تازه اونم صد درصد ازبین نمیبره. اما خبر خوب اینه که بذار چند ماه بگذره خودشون سفید و صدفی میشن بعد میتونی ببینی چقدر تو چشمن و میشه چکار کرد
سروناز جون نه شکم بند میگن اتفاقا ببندین تا رحم سریعتر جمع شه عملا کار همون ماساژ شکمی بیمارستانو میکنه تا حدی. به منم دکترم گفتن از بعد حموم دیگه میتونی شکم بندو ببندی منم بستم سه روز کامل بستم شکمم تخت شد تقریبا ۹۰ درصد، قبلش انگار شش ماهه باردار بودم دیگه بعدش نبستم چون شکمی نبود که ببندم اما تو تسکین درد هم خیلی کمکم کرد چون بدون اون تو ماشین مینشستم تو تپه چاله های خیابونای تهران سرویس میشدم از درد

برای اون زیر شکم روی بخیه هم کم کم بهتر میشه اما خب راه حل قطعیش عمل زیبایی همراه با سزارین بود. الانم رفته رفته بهتر میشه بذار یه سال بگذره ببینیم به چه وضعی در میاد بعد
  • liyane، mona70، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نمیدونم نونا جون منظورشون دقیق چی بود تو این کلاسها .شاید دونوع شکم بند هست .ولی همین رو گفتن که بعد زایمان انگار ۵ الی ۶ ماهه هنوز باردار هستید.رحم مثل یه بادکنک هست و حالا کم کم میخواد برگرده سر جای خودش (چون تو حاملگی از لگن میاد بیرون )و همزمان کوچیک بشه .اگر با فشار بخوای جمعش کنی به جاهای دیگه فشار میاره.البته با بستن شکم بند کلا مخالف نبودنا ولی میگفتن یه کم زمان بدید. یعنی شماها که بستید دردتون نگرفت ؟ من یه کم میترسم ببندم .نوع خاصی از شکم بند رو باید بخریم ؟
  • mona70، nona، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 49 مهمان