موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
یوتاب جون دکترت درست گفته بعد شیر خودت بده منم دخترم روزای اول ۱ ساعت طول میداد هر سری شیر خوردنو فکش قوی نبود. فقط یه چیزی نشسته شیر بده بقول رز جون خوابیده بکم مشکلات زیاد داره
من شیر خشک اون چهار روز یکم اپتامیل دادم سر درنمیارم از مارک شیر خشک اما سعی کن شیر خشک خوشمزه ندی دیگه کامل شیر خشکی میشه ، نه اینکهذشیر خشکی بد باشه ها یوقتی نیازه یا مادر شیر نداره یا کم داره اما وقتی خودت شیر داری حیفه حالا مثلا یروز امتحان کن اصلا شیر خشک نده ببین چقدر سیر میشه پوشکش چقدر و چندبار کثیف میشه
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,620 in 585 posts
تشکر Given: 753
اعتبار:
3,789
یوتاب عزیز اگر دکتر کودکانش گفته بعد از شیر خودت شیر کمکی بده حتما این کار رو بکن چون دکتر بهتر از همه شرایط بچه رو میدونه . متاسفانه تو ایران این موضوع شیر رو برای تازه مادر ها تبدیل به معضل کردن و یک مادر دائم در حال عذاب وجدان دادن به خودشه در حالی که بر اساس پروتکل سازمان بهداشت جهانی سیر بودن کودک در اولویته نسبت به این که کودک گرسنه بمونه و با شیر مادر سیر نشه. البته این به این معنا نیست که دست از تلاش برای تغذیه با شیر خودت برداری بلکه منظور اینه که حالا که دکترش گفته بعد از شیر خودت بهش کمکی بده به حرفش گوش کن و بهش اعتماد کن .
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
نونا جانم ممنونم از راهنماییت
به همسرم گفتم فعلا مارکشو عوض نکنیم تا رفتیم دکترش بپرسیم
پاولا جانم ممنونم که انقدر زیبا صحبت کردی
درست میگی
منم همه سعیمو میکنم چون پسرم زودتر اومده و کوچولو تره اولویت شیر خودم باشه حتی دوشیدش
عذاب وجدان بهترین وصف ببود که چند روزیه با خودم حاش کردم
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
اره یوتاب جان از دکترش بپرس همه چیو حتی نحوه شیرخشک دادن رو، زمانش رو
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
يوتاب جان بچه هايي كه زردي داشتن يا دارن بهتره كمكي هم بخورن
منم دركنار شير خودم آپتاميل ميدم ، به شير مادر نزديكه ، سبكه و حضمش راحت تره
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
یوتاب جان واسه ترکا من دیدم کربوکسی تراپی میکنن تا هنوز قرمزه ولی نمیدونم چقدر تاثیر داره
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۴/۲۰، ۰۴:۱۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۴/۲۰، ۰۴:۱۳ صبح، توسط nona.)
یوتاب جون برای اینکه جاشون خارش نداشته باشه میتونی کرم برنی اما درمان نداره جز بقول بچه ها ایزر و روشهای تخصصی تازه اونم صد درصد ازبین نمیبره. اما خبر خوب اینه که بذار چند ماه بگذره خودشون سفید و صدفی میشن بعد میتونی ببینی چقدر تو چشمن و میشه چکار کرد
سروناز جون نه شکم بند میگن اتفاقا ببندین تا رحم سریعتر جمع شه عملا کار همون ماساژ شکمی بیمارستانو میکنه تا حدی. به منم دکترم گفتن از بعد حموم دیگه میتونی شکم بندو ببندی منم بستم سه روز کامل بستم شکمم تخت شد تقریبا ۹۰ درصد، قبلش انگار شش ماهه باردار بودم دیگه بعدش نبستم چون شکمی نبود که ببندم اما تو تسکین درد هم خیلی کمکم کرد چون بدون اون تو ماشین مینشستم تو تپه چاله های خیابونای تهران سرویس میشدم از درد
برای اون زیر شکم روی بخیه هم کم کم بهتر میشه اما خب راه حل قطعیش عمل زیبایی همراه با سزارین بود. الانم رفته رفته بهتر میشه بذار یه سال بگذره ببینیم به چه وضعی در میاد بعد
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
نمیدونم نونا جون منظورشون دقیق چی بود تو این کلاسها .شاید دونوع شکم بند هست .ولی همین رو گفتن که بعد زایمان انگار ۵ الی ۶ ماهه هنوز باردار هستید.رحم مثل یه بادکنک هست و حالا کم کم میخواد برگرده سر جای خودش (چون تو حاملگی از لگن میاد بیرون )و همزمان کوچیک بشه .اگر با فشار بخوای جمعش کنی به جاهای دیگه فشار میاره.البته با بستن شکم بند کلا مخالف نبودنا ولی میگفتن یه کم زمان بدید. یعنی شماها که بستید دردتون نگرفت ؟ من یه کم میترسم ببندم .نوع خاصی از شکم بند رو باید بخریم ؟