امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع مزه دار کردن گوشت مرغ
خخ ماری درست فهمیدی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، youtab، شیدا
پاسخ
بچه ها قبل از پخت مرغ، تا حالا اونو تو آب و نمک خوابوندین؟ :|
Cool
پاسخ
بله شیدا جان
من برای خوشمزه تر شدن مرغ چند ساعت قبل از پخت بهش نمک میزنم و ماساژ میدم؛ بعد میذارم داخل یه آبکش استیل و یک لگن هم زیرش میذارم، درپوش آبکش رو میذارم و چند ساعت میذارم داخل یخچال
اینجوری وقتی میپزه بوی نامطبوع مرغ رو نمیده
  • Elham67، دانژه، شیدا
پاسخ
شیدا جان من چند ساعت تو آب نمک و یه مقدار سرکه میذارم به نظرم تو گرفتنش بوش خیلی موثره
  • Elham67، شیدا
پاسخ
مرسی بچه ها بعدش آب میکشین مرغ رو؟ یا با همون نمک مرغ رو میپزین؟
:***
Cool
  • Elham67
پاسخ
بله عزیزم
آب میکشم چون ممکنه شور بشه
  • Elham67، شیدا
پاسخ
من این دفعه اول رون مرغ رو با زودپز آب‌پز کردم (قبلش فقط ۵ دقیقه تو پیاز رنده شده و زرچوبه و فلفل و گرام ماسالا و اندکی پودر سیر تفتش دادم)، بعد بهش در حد نصف مشت کرفس خام با برگش اضافه کردم، بعد وقتی پخت تو رب و روغن زیتون کمی سرخش کردم. به شدت خوشمزه شد و اصلاً بو نمی‌داد. نمکشم همون موقع که داشتم با پیاز تفت می‌دادم اضافه کردم. به نظرم کرفس بهترین معجزه برای بوگیری از مرغه. مثلا هویج و فلفل دلمه‌ای خودشون طعم و عطر مرغ رو عوض میکنن، ولی کرفس اصلاً هیچ اثری رو مزه نداشت.
  • elham، Elham67، Targol، شیدا
پاسخ
چه جالب ستی، من چون از کرفس بدم میاد فکر میکردم مرغ هم بوی کرفس میگیره و بد میشه-_-
جدیدا از بوی فلفل دلمه ای توی مرغ بدم اومده
خیلی عطرش غالبه-____-
Cool
  • elham، ستی‌لیته
پاسخ
من مرغ رو اول پیاز خرد میکنم تو روغن یه ذره که نرم شد مرغ رو میریزم بعد سیر میریزم بعد فلفل چیلی و پابریکا با زرد چوبه یه ذره هم فلفل پولبیبر بعد میزارم یه ذره سرخ بشه بعد آب اضافه میکنم آخر هم ادویه مخلوط میریزم حالا دیگه قارچ و هویج و چیزای دیگه هم بخواین میتونین اضافه کنین ادویه مخلوط قشنگ مزشو عوض میکنه رب هم نمیزنم خود پابریکا خودش رنگشو عوض میکنه طعمش رو هم مخلوط عوض میکنه .عالی میشه من شوهرم خونه مامانش اینا اصلا مرغ نمیخورد الان راحت میخوره خیلی هم تعریف میکنه ادویه هام رو هم از یه پیج تو اینستا میگیرم به شدت هم راضیم
۱۴۰۱/۲/۲۶   بالاخره مال هم شدیم Heart
  • elham، دانژه، شیدا
پاسخ
دستور پخت ما هم به این شکله
نمک رو به پیاز خلالی میزنیم با دست ماساژ میدیم که نمک پیاز رو نرم کنه و آب پیاز دربیاد مرغ رو چند ساعتی داخل پیاز میزاریم تا مزه دار بشه بدون هیچ چیز دیگه ای همین نمک و پیاز بوی مرغ رو میگیره و حسابی مرغ نرم و لطیف میشه
بعد مرغ رو داخل روغن و کره سرخ میکنیم داخل قابلمه جداگانه پیاز جدید تفت میدیم مرغها رو میزاریم رو پیازها و بدون آب دم کنی میزاریم شعله رو خیلی کم میکنیم تا چند ساعت تا بپزه زمان پخت هم تقریبا چون مرغ آب نداره طولانیه
پیاز زیر مرغ میشه تو مایه ماهیچه پسران کریم
وسطهای پخت هم زعفران میزنیم

برای جوجه هم همین کار رو میکنیم با کمی لیموی تازه و روغن کنجد البته جوجه های ما سفیده یعنی بدون زعفران خیلی هم نرم و آبدار میشه
  • Almam، Donya، elham، Rose، Targol، youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: