امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی در شمال
آلما جان رستوران دهکده ساحلی هم هرشب از ده شب تا یک بزن و بکوب آنچنانی دارند.
البته اگر اهل موسیقی زنده با صدای خوف و قلیون و غیرههههه باشید بهتون خوش میگذره و اگر مث من و امیر درون‌گرا باشبد میگید چه بساطیه... فقط رقاص ندارند عربی برقصه در این حد اوپن...
غذاش هم انواع کباب ها و ماهی و غذاهای شمالی دارند که خوبه و اگر بخواهید چون تایم طولانی معمولا از هشت میان تا نیمه شب باقالی و آش و اینهام هست کسی سفارش بده.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab
پاسخ
نه دنیا جان به دردمون نمیخوره این بساط Big Grin ولی ممنون از معرفیت❤️
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Donya، youtab
پاسخ
من اردبیل و سرعین پارسال تابستون مأموریت کاری بودم. قشنگ‌ترین جایی که می‌شه رفت که همون گردنه حیران هست ولی تو روز برین که قبل غروب همه جا رو بگردید. تله‌کابینش رو هم سوار شید ویوی خوبی داره و از رو درخت‌ها رد می‌شین کیف داره.
بازار سنتی اردبیل هم رفتم خوب بود، ولی به درد تماشا می‌خورد نه خرید. بیشتر شامل عطاری و آجیل‌فروشی و فرش و ماهی دودی و این چیزاست.
من هتل بین‌المللی لاله تو سرعین بودم، به نظرم اگر خانوادگی دارید می‌رید اونجا نمونید، چون انگار بیشتر پاتوق جوون‌هاست و تا نصفه‌شب تو راهروهاش سر و صدا هست. ولی به جز این هتل خوبی بود و ویوی خیلی خیلی قشنگی داشت با یه تراس عالی (اگر سر و صدا براتون مهم نیست در کل هتل خوبی بود).
حلوا سیاه رو از پیاده‌راه عالی‌قاپو (حلوا سیاه شیخ صفی) بگیرید حتماَ نه از جای دیگه، چون مال شیخ صفی بیشترش مغزیجات مقویه و مثل بعضی جاها آرد الکی نیست. زیاد بگیرید برگردونید شهرتون و صبح‌ها صبحانه بخورید، خیلی خوشمزه‌ست. فقط باید ۱۰ ثانیه تو مایکروفر یا رو گاز گرمش کنید تا خوشمزه‌تر بشه. تا یک ماه تو یخچال می‌مونه.
غذا هم حتماَ آش دوغ و خورشت پیچاق قیمه بخورید. کباب که گفتن نداره، ولی این پیچاق قیمه هم خوشمزه‌ست.
صبحانه هم حتماَ سرشیر عسل با فطیر محلی بخورید که من تو عمرم صبحانه‌ای به این خوشمزگی هنوز نیافتم.

بازار سنتی اردبیل:
[تصویر:  بازار_سنتی_اردبیل_egy4.jpg]

هتل لاله سرعین:
[تصویر:  هتل_لاله_سرعین_0ogj.jpg]

حلوا سیاه شیخ صفی:
[تصویر:  حلوا_سیاه_اردبیل_w1c5.jpg]

پیچاق قیمه:
[تصویر:  پیچاق_قیمه_dkv8.jpg]
  • Almam، Celin، Elham67، Gitii، Nedaaa28، Pari، Purelove، Rose، saba، sims s، Sufii، youtab، آبگینه، شیدا، شیرین‌ترین، مهرناز، مینو، نسیم64
پاسخ
عزیزم از اردبیل حتما عسل بخرید.
بهترین عسل فروشی شهر یه مغازه ی خیلی خیلی کوچولوئه وسط خیابان اسماعیل بیگ به اسم عسل شهد شفا. مغازه خیلی کوچیکه و در واقع بخشی جدا شده از پارکینگه انگار. عسلشون فوق العاده عالی و اصیله و از زنبورداری های خلخال میارن انگار. قیمتاشونم نسبت به کیفیت و مرغوبیت عسل خیلی خوبه.
خیابان اسماعیل بیگ هم انتهای همون پیاده گذر شیخ صفیه. بپرسید راهنماییتون میکنن.
جاده اسالم خلخال هم تو این فصل دیدنیه.
کباب اردبیل هم خیلی معروفه و بهترین کبابیش کبابی قربان هست. ظاهر نه چندان شیک ولی تمیز و بسیار باکیفیت.حتما امتحان کنید.
پیچاق قیمه هم رستوران نایب رو پیشنهاد میکنم.
در مورد حلوا سیاه هم من جایی که دوستمون گفتن رو آشنا نیستم.ولی کنار همون عسل فروشی مغازه ای بود به نام حلواچی زاده که با کره طبیعی حلوا میزد و خوشمزه بود. گویا اینجا حلواهاش روزانه تموم میشه و فروخته میشه. بقیه جاها اکثرا چندین روز میمونه و خیلی تازه نیست.
  • Celin، Gitii، Rose، youtab، ستی‌لیته، شیدا، شیرین‌ترین، مهرناز
پاسخ
برای اردبیل حتما پل شیشه ای رو برید جالبه و قشنگه
سرعین هم خوبه فقط پیشنهاد نمیکنم تو خود سرعین هتل بگیرید چون خیلی خیلی گرونه ولی اگر بتونید تو اردبیل برید هتل به صرفه تره،بک ساعت فاصله دارن باهم
البته سرعین رو به قصد اب گرمش باید رفت(یکی از دوستامون میگفتن با یه اکیپی رفتن سرعین استخر نرفتن:/ ) خودشم مونده بود چرا پس رفتن سرعین…
رستوران خوب اردبیل رستوران قربان هست…
میتونید ارامگاه شیخ صفی الدین هم برید…قشنگه خوبه
روبه روش هم ما حلوا سیاه خوردیم با دووووغ…مثل اینکه اونجا اینجوری باهم میخورن

جنگل فندقلو و گردنه حیران هم که عالیههه
ما داخل خیابون اصلی اردبیل نزدیک همون رستوران قربان از یه مغازه کوچیک اش دوغ خوردیم که بینظیر بود
دریاچه شورابیل هم داخله اردبیله من خودم نرفتم ولی میگن قشنگه…

اگر اهل دیدن جاهای جدید هم باشید
از اردبیل به سمت دشت مغان برید(گرمی)حدودا دو ساعت
بعد از گرمی روستاهای لب مرزی هست(حدودا یک ساعت) و کلا اونجا طبیعت بکر داره ولی نه الان…اوایل اردیبهشت ماه که گلهای لاله پر میشه…
همینکه کنارهمیم کافیه… Heart
  • Arezoo1984، Celin، dorsa، Elhamgoli، Rose، youtab، ستی‌لیته، شیرین‌ترین، مهرناز
پاسخ
شیرین‌ترین جون مرسیی از راهنماییت، یعنی کلا لبنیات باز و محلی نخوریم بهتره؟ شیر رو بجوشونیم اوکی نمیشه؟
  • ستی‌لیته
پاسخ
از این بستنی قیفی ها چی ؟ که با شیر محلیه
من خیلی از اونا میخورم همه جا

مرسی که گفتین شیرین ترین جان
  • آفرین، ستی‌لیته
پاسخ
من خیلی سختمه به این توصیه گوش کنم، ولی اتفاقا جدیدا‌ دارم سعی میکنم پنیر لیقوان باز رو با پنیرهای کارخونه‌ای‌ عوض کنم. یه جایگزین خوبی که پیدا کردم که قبلا هم تو تاپیکش گفتم پنیر بلغاری هست. مارک پگاه و صباح. البته روشون رو نخوندم که پاستوریزه هموژنیزه هستن یا نه، ولی قاعدتاً باید باشن دیگه!

ولی سرشیر عسل تو اردبیل رو دیگه شرمنده‌م. سرشیر کارخونه‌ای‌ داریم ولی به اون لطافت نیست.

ا شیرین‌ترین جان من تازه خوندم که گفتی دقیقا از همون هتل لاله سرعین شاید مبتلا شدی. چقدر سخت، دیگه فکر کنم باید مواظب باشم.

من فکر کنم این لبنیاتی‌های اسم‌دار مثل اسکندری ولی تمیز باشن.
  • Gitii، mahtakhanoum، Rose، Sufii، شیرین‌ترین
پاسخ
ما هم تعطیلات اخیر به زنجان، اردبیل و مشگین شهر رفتیم، فقط مشگین شهر بستنی قیفی خوردیم نگران شدم
بستنی و پنیر و سرشیر رو اوکی ولی آخه کشک هم؟؟؟؟
من تفریحی همیشه یکی میندازم گوشه لپم
شیرین ترین جان کشک که از دوغ درست میشه و قبلش هم جوشیده میشه
  • ستی‌لیته
پاسخ
شیرین ترین جان خیلی ممنون که تجربه تون رو نوشتین برامون❤️

متاسفانه من خیلی به لبنیات علی الخصوص محلی علاقه دارم.
  • ستی‌لیته، شیرین‌ترین
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان