امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات رانندگی
وای بچه‌ها امروز تو بارون و برف (!) رانندگی کردم. فقط آخرش باید دم مطب پارک میکردم شلوغ بود زدم کنار همسرم یه جا پارک کنه. حالا سربالایی بود حین پارک کردن خاموش کرد. گفتم اینجوری که خودم بلد بودم.
خلاصه کسی جایی کاری نداره؟ برسونمتون Big Grin

آلما اگه جایی میخوای بری بگوSmile)
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elhamgoli، liyane، Mari90، nona، Sufii، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، ندایا، پری سیما
پاسخ
آفرین ترگل Smile
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
قربون دستت ترگل جان =))))) Big Grin خسته هم نباشی عزیزم Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای ما آخر هفته رفتیم شهرک تمرین پارک دوبل. از شانسمون فقط خیابون های شیب دار حسابی خلوت بود. طبق فرمولی که هزارسال پیش مربی گفته بود خواستم برم که همسرم گفت ادامه نده الان میزنی به جدول. بهش میگم خوب بگو تو چجوری میری؟ میگه من با آینه نگاه میکنم هر وقت نزدیک شدم فرمونو میشکونم :| گفتم تو حتما باید مربی شی انقد قشنگ توضیح میدی.
بعدم وای یه جایی سر یک گردش یهو تصمیم گرفتم دنده معکوس برم و پا رو از کلاچ برنداشتم ماشین داشت پرواز میکرد Smile)
خلاصه که، اینم سوتی هام.
  • Almam، Elhamgoli، Mari90، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
وای ترگل وقتی این تاپیک میاد بالا، میخوام بپووووووکم =))))) عاشقتم =))))))
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
آلما زندگی من طنز شماست Smile)
  • Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل من فقط به عشق ماجراهاي تو اين تاپيك رو باز ميكنم
از دست تو دختر
  • Almam، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت برم همین پشتکاری که داری عالیه به خدا، فقط باید کم نیاری! هر چقدرم که داستان داشته باشی همیینطوری برو جلو Heart
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بسم الله الرحمن الرحیم
امروز برای اولین بار تنهای تنها خواستم برم بیرون. دیشب هی میگفتم فردا میرم، فردا حتما میرم، اره باید ترس رو کنار بذارم… بعد یاد یه توئیتی افتادم که یارو نوشته بود فردا صبح زود پامیشم میرم باشگاه و فلان، اگه نرفتم و مثل قبل لش بازی دراوردم اسم ایدیمو عوض میکنم میذارم سگ.. بعد میری بالا نگاه میکنی میبینی اسم ایدیش سگه Smile)
به همسرم قبل رفتنش به سرکار گفتم ضایع است من هی تو پارکینگ عقب جلو کنم؟ گفت نه بابا به کسی چه. بعدشم هیشکی نیست نگران نباش. خلاصهههه، بچه‌ها که خوابیدن رفتم که برم مثلا. وای دنده عقب اومدم دیدم دارم میرم تو شکم یه ماشین یکم جلو عقب کردم دیدم در پارکینگ باز شد و یکی داره از کوچه میاد Sad( خلاصه منم صاف رفتم ته پارکینگ و همسایه اومد. حالا داشتم برمیگشتم به خیال خودم که بندازم تو رمپ دیدم میگه وایسا وایسا، میشه بپرسم میخوای چیکار کنی؟ چون الان سپرو مالیدی هم به ستون هم این ماشین!! Sad گفتم میخوام ببرم بیرون. گفت میخوای من ببرم؟ گفتم ارهههههه Sad((((
خلاصه برام سر و ته کرد جلو رمپ و من رفتم. وای خیر سرم مسیر محل کارم رو انتخاب کردم که برام کاملا اشناست لعنتی خیلیییی ترافیک بود. بعد یادم افتاد نمایشگاه کتابه Sad(
بدین سان حدود ۲ ساعت با دنده یک رانندگی کردم و خیلی لذتبخش بود جون عمه‌اش و اومدم تو کوچه پارک کردم. میخوام شب به همسایه‌مون بگم برام بیاره تو چون همسرم ماموریته Smile)
سوتی‌ها: یه بار آینه مو سوسکی زدم به یه تاکسی، البته مال خودم خم شد دوباره با مکافات صافش کردم، یه بار هم خاموش کردم تو ترافیک‌های سربالایی، یه بارم یه آقای مهربون اومد گفت خانم چرا نمیری جلوت که بازه (حالا ایستاده بودیم کلا هاااا، اندازه یه ماشین تا ماشین جلویی فاصله بود). منم لبخند زدم اونم لبخند زد و رفت Smile) کلا هر کی مسخرم کنه باهاش میخندم Smile)
  • Almam، Mari90، Sufii، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
ترگل جون آفرین بهت، من یادمه اولین بار که خواستم تنهایی ماشینو ببرم تعطیلات چهارده-پانزده خرداد بود و من ماشینو در خلوتی تمام بردم دانشگاه و عصرم برگردوندم...دیگه ترسم ریخت و بعدش تنهایی نشستم
  • Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان