امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
منم چندییین ساله عیدی نمیگیرم. یعنی انقد دوست داشتمممم قبلا Sad
الان دلخوشیم اینه ازین به بعد بچه‌هام عیدی میگیرن Big Grin
حالا دیدم دارم همه پولهامو به فنا میدم با لباس برای بچه‌ها و خودم. امروز در راستای این تاپیک رفتم اینا رو خریدم.
[تصویر:  ef4c2e53-8b08-4bf7-bc07-5c6c214784fd_y5d.jpeg]
یکیش ۱.۱۵۰ گرم. اون یکی ۱.۴۵۰
قیمتشونم ۳۸۰۰
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، *كيانا*، 2015، Almam، Celin، Elham67، Elhamgoli، Mari90، Maryam8842، Minoo1121، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Seti69، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، بانوی قصه، ترانه خانوم، خانم فسقلی، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، مینو، نسیم64، پری سیما
پاسخ
ترگل مبارکت باشه و به خوشی استفاده کنی عزیزم

ولی به نظر من، همون مال بچه ها رو هم جمع کن یه تیکه طلا برای خودت بخر. مگه برای کیه؟ در نهایت هم سرمایه خودشونه...
حالا بزرگتر شن اینقدر کادو می گیرن... ولی الان که متوجه نمیشن، من شخصا همه ی کادوهاش رو طلا کردم... بعد دیدم پسره استفاده نمیشه گفتم یه چیزی بگیرم بتونم استفاده کنم...
بعدم طلا توی دست و بال بچه به نظر من خیلی خطرناکه و بچه ها اونقدر دوست داشتنی هستن که نیازی به انداختن طلا نداشته باشن... ولی مامانشون نیاز داره که حس کنه ازش تقدیر شده Smile
بعدم ما الان هر زمانی باشه نیازهای بچه رو رفع می کنیم، نیاز به لباس، اسباب بازی یا تفریح باشه، نمیگیم صبر کن تا عید... حتی بزرگم بشن فکر کنم فقط اون ذوق زدگیه رو دارن نه اینکه نیاز باشه چیزی برای خودشون بخرن مگه به سن آموزش های مالی رسیده باشن و متوجه قیمتها و پرداخت هزینه و پس اتداز بشن...

آره بچه ها قیمت و وزن رو حتما بزنید، اگه دوست داشتید توی تاپیک عکس طلاهای خودمون هم عکس طلاهاتون رو بذارید ایده بگیریم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Almam، Elham67، Nedaa28، nona، Sufii، Targol، youtab، بانوی قصه، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
خواهش میکنم مونا جون. اضافه کردم به پست.

مرسی رز جون
راستش حرفت درسته اما نمیدونم چرا حس خوبی ندارم. یعنی حتی با یه سری کادوهاشون براشون لباس مباس و صندلی غذا و اینجور چیزها خریدم (صرفا چون یا نقد بود یا کارت هدیه بود و باید نقد میشد) همینجوری مونده تو دلم که پول اونا رو خرج کردم، حق نداشتم دست بزنم Sad و میگم باید براشون طلا میخریدم. حالا مگه طلا بخرم خودم استفاده کنم تا بزرگ شن پسشون بدم، برن هر چی دوست دارن برای خودشون بخرن Big Grin
  • 2015، Celin، Elham67، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sufii، youtab، بانوی قصه، ترانه خانوم، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
ترگل جان مبارکت باشه خیلی خوشگله Heart
عزیزم پیج داره؟ سفارش آنلاین بدم
از دقتی خونمون دزدی شد هرچی طلا بوده گذاشتم بانک ،حتی حلقه ندارم  Sad
به نظرم برای حلقه خوبه استرس هم ندارم خونه جا بمونه

منم حسم مثه ترگله پولای کادو پسرمو براش سکه خریدم حس میکنم نباید استفاده کنم
اما رز جان درست میگه بالاخره آخرش برای خودشونه اگر من و رز مادرشوهر بازی در نیاریم  Sad

من امسال به این تاپیک نمیپیوندم برعکس شما میخوام همه طلاهامو بفروشم Big Grin
جز سرویسی که مامانم هدیه عقد داده
سرویس عروسیم هم که به باد رفت
  • (کژال)، 2015، Elham67، Nedaa28، nona، Rose، Sufii، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
دقیقا همینطوره... منم دیدم اگه جای دیگه استفاده شه فقط خودخوری می کمم، دیگه نیازهاش رو خودمون تهیه می کنیم، عیدی و هدایا هم سرمایه بشه براش...
دختر و پسرم نداره...
من الان فکر راه انداختن کارش، عروسیش، مهاجرتش و... رو می کنم میگم این هدیه ها که به چشم نمیاد رو سرمایه کن، پس فردا خجالت زده نشی جلو بچه... والا مگه یادش می مونه که مثلا ۱۰ تا لباس داشته یا ۱۰۰ تا؟
  • (کژال)، 2015، Celin، Elham67، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
سلییییین Big Grin Big Grin
به خدا من اینقدر مادرشوهر خوبی میشم Smile
دنیا مال پسرم باشه من هیچی نمیخوام...
بعدشم حالا نگفتم در زنده بودنم همه رو بدم که Smile
منظورم اینه که در طول زندگی جای لباسی که پاره میشه، جای کتابی که میشه با اشتراک چند هزار تومن، میلیونها تومن توی خرید کتاب صرفه جویی و از بریدن درختا جلوگیری بکنیم، جای وسایلی که میشه با بقیه شریک شه و به اشتراک گذاشتن رو یاد بگیره، تبدیل به طلا می کنم و بعد از استفاده ام، هر موقع جایی مشکلی داشت من سرم پایین نباشه... بعد از مرگمم جز او کیو دارم، همه ش مال اوست دیگه... دخترم نمیگه طلا مال منه عروسم بگه مال منه... همین یه بچه اس دیگه...
  • (کژال)، 2015، Celin، Elham67، nona، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلین جون از جواد امیرآباد خریدم. پیج هم دارن. javadsalehiyazdi_jewelry
خیلی ظریف مریفن.
  • 2015، Celin، Elham67، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
ترگل جان خیلی قشنگن مبارک باشه
سلین جان میشه بدونم کدوم بانک گذاشتی؟ شرایطش چجوریه؟
منم خیلی از دزد میترسم مخصوصا اینکه جدیدا میگن محکم‌ترین قفل‌ها هم باز میکنن
  • 2015، Celin، Elham67، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جووون خیلی مبارکه عزیزم به شادی استفاده کنی Heart
خوب کاری کردی آفرین!

بچه ها انگشتری که عکسشو گذاشتم چطوره؟ قشنگه ذهنمو درگیرش کنم یا نه؟!
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، Elham67، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۹، ۰۶:۳۵ عصر)Almam نوشته است: ترگل جووون خیلی مبارکه عزیزم به شادی استفاده کنی Heart
خوب کاری کردی آفرین!

بچه ها انگشتری که عکسشو گذاشتم چطوره؟ قشنگه ذهنمو درگیرش کنم یا نه؟!

قشنگ که آره خب قشنگ و ترنده...
بستگی داره که چقدر به تیپ و استایلت بیاد  Big Grin
اگه چیزایی داری که باهاش ست کنی، یا مدلای ورساچه ی دیگه هم داری، به نظرم خیلی خوبه Cool ولی اگه تیپت خانمانه و سنگینه و جایی نداری که استفاده ش کنی، به نظرم شاید نهایتا بتونی توی جمع دوستانه استفاده کنی
و اینکه اون هرم ها چسبیدن دیگه؟ نشه جداشه بیفته Confused

در نهایت سلیقه ی خودته که مهمه عزیزم Heart
  • 2015، Almam، Elham67، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان