امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
نایس جان احتمالا شما بچه هم به اندازه کافی بزرگ بوده، برای من گفت بهترین زمان دوازده هفته هست و کمی زود اومدی بعضیا تو یازده هفته بچه هاشون هنوز کوچیکه هرچند طبق رفرنس ها از یازده تا سیزده هفتگی میشه انجام داد...بهرحال من هم بچه کوچیک بود و هم اب کافی انگار نداشت..
رز جان مشکل من اینه که میگم اگه میخوای کمک کنی خب تو خونه بپز بعد بیا دیگه آخه بوی گوشت درحال پخت خیلی حالمو بد میکنه، حتی اینطوریه اونروز به همسر گفتم مرغو اب پز کنه زمانی که خونه نیستم بعد بقیه غذا رو خودم درست کردم.
کلا غذا خوردنم بجز اون هفته هفت که هنوز قرص نخورده بودم و تهوع شدید داشتم خوبه غذای اماده اکثر چیزا رو میخورم...ولی تخم مرغ اصلا نتونستم بخورم..

رز جان رادیولوگ پزشکی هست که تخصص رادیولوژی و سونوگرافی داره، پریناتولوژیست پزشکی هست که تخصص زنان و زایمان داره و فوق بارداری پرخطر که توی این دوره فوق سونوگرافی مخصوص رو اموزش میبینن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven، nice، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی های همتون Smile نونا جون، رز عزیز، ماهور جان و باقی مهربونایی که انقد زحمت کشیدین تایپ کردین، مرسی واقعاSmile
راستش من تو انتخاب دکتر خیلی حساسم، سه تا دکتر عوض کردم تا در نهایت رسیدم به صارم و دکتر نیک نفس
صارم رو ازین لحاظ انتخاب کردم که همه سونوها و آزمایش ها تو همون بیمارستان انجام میشه و خیلی هم منظم و سیستماتیکن
دکتر نیک نفس هم کلی سرچ کردم هم چند تا از دوستام بیمارشون بودن هم خودم تونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم
چون قبلش چندتا دکتر دیگه رفته بودم و اصلا خوشم نیومده بود
بخاطر همین در مورد عوض کردن دکتر و بیمارستانم نمیتونم قاطعانه تصمیم بگیرم

حالا کلا رفتم تو فکر اینکه برم یبار دیگه یجای دیگه سونوی nt انجام بدم! که نمیدونم چقد کار عاقلانه ای هست؟!
  • Heven، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سوفی جان اون تایم رو برو بیرون، ولی برات با گوشت تازه غذای مقوی درست کنن تا ببینی می تونی بخوری یا نه، اگه شد، دیگه بگو همسرت غذا درست کنه و اون زمان رو شما برو بیرون از خونه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Heven، nona، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سوفی جان وآرزون جان اگه شماهم مثل من نمیتونید درست غذا بخورید، وقت غذا خوردن ازین دماغ گیرهای شنا بزنید که بینیتون کیپ شه! اینجوری حالتون بد نمیشه
  • Heven، nona، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نایس جان ببین گرفتگی شریان رحمی مساله مهمیه چون خونرسانی جنین و دفع مواد زاید به عهدشه عزیزم. حالا خدارو شکر که مسدود نیست و در حد گرفتگیه اما حتما شما تحت نظر دکتر فوق تخصص باید باشی ( البته این نظر منه باز هر طور خودت صلاح میدونی) اگر جایی میخوایی که همه چی داشته باشه و پیش دکتر حنطوش زاده که واقعا تو این موارد خبره هست نمیخوایی بری حداقل سونوی مجدد برو پیش دکتر من کلینیک امید اونجا هم دکتر سونوگراف و آزمایشگاه و دکتر فوق تخصص همه یجان. دکتر سونوگراف خانم دکتر مشفق پریناتولوژیستن و خیلی مورد تایید خانم دکتر آل یاسین و آقاحسینین
اونجا رفتی نظرشو گرفتی حداقل میتونی از یکی ازین دو تا دکتر هم تظر مشورتی بگیری
دکتر نیک نفس اگه اشتباه نکنم متخصصن کارشونم حتما خوبه اما وقتی کوچکترین ابهام یا مشکلی پیش میاد بنظرم نظر مشورتی گرفتن خوبه.
  • Heven، nice، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییت
حتما فردا نماس میگیرم انشالله که بتونم وقت بگیرم
بازم مرسی
پاسخ
سونوگرافی از ظهر به بعد باز میکنه حتما میتونی ازشون وقت بگیری شنبه زنگ بزن
  • Heven، nice، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم منم تو بارداری ۳ ماه اول ۴ کیلو کم کردم ویارم شدید بود
اما خداروشکر مشکلی پیش نیومد
اما به زور هم شده بود بعضی چیزا رو میخوردم
سعی کن تو حجم کم تعداد دفعات بالا غذا بخوری
چیزی که رو من جواب میداد تو فضای باز غذا خوردن بود
آش رو اوکی بودم ،با آب گوشت میپختم که کامل باشه اونم باید میرفتم تو پارک یا فضای باز میخوردم
بگرد ببین چه مدل غذایی رو میتونی باهاش کنار بیای
اگر یبوست نداری به جای میوه آب میوه بخور (اما اگر قندت لب مرزه نمیشه)
آجیل خوبه
من با نخودچی شور حالت تهوعم کم میشد
  • 2015، Heven، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ارزو جان قرص میخوری برای کاهش تهوع؟ من خیلی حالم بد بود و از هفته هفت دیگه شروع کردم به خوردن دمیترون روزی سه تا و دیگه بعدش میتونم غذا بخورم فقط صبحا بالا میارم بقیه روز خوب شدم اگه نمیخوری بهش فکر کن، ویتامین B6 هم میخورم هر روز...
  • Heven، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ارزو جان بنظرم بهتره زودتر با دکترت مشورت کنی و اگه لازم دونست دمیترون بخوری چون توی کاهش تهوع خیلی موثره منکه مقاومت کردم و هفته هفت کارم بجایی رسید که همه ی رو بالا میاوردم همین که خوردم یواش یواش بهتر شم و همین باعث شده که وزنم کم نشه...کاهش وزن فکر کنم بیشتر از دو کیلو مهمه
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان