۱۴۰۰/۶/۱۱، ۱۱:۴۰ صبح
شیرین دخت جان مگه الگو آینه ای هنوز هست؟ اولین النگویی که مامانم برام خرید آینه ای بود هنوز دارمش یادش بخیر
مدیریت هزینه ها
|
۱۴۰۰/۶/۱۱، ۱۱:۴۰ صبح
شیرین دخت جان مگه الگو آینه ای هنوز هست؟ اولین النگویی که مامانم برام خرید آینه ای بود هنوز دارمش یادش بخیر
![]() • artatam، nona، Sufii، tinaaa91،
۱۴۰۰/۶/۱۱، ۱۲:۵۹ عصر
اره اجرت النگو خوبه بعضی هاش که خیلی سادس خوب درمیاد قیمتش
منم یه جا رفته بودم طلا فروشه به النگو بهم نشون داد گفت اجرتش از همه کمتره ماهیانه بیا یکی بخر حدود2500 درمیاد میخام این کارو کنم من واقعا نمیدونم کجا دیگه باید سرمایه گذاری کرد انقدر پول بی ارزش شده دیگه تنها کاری که به ذهنم میرسه همینه فقط میدونم پول دستم بمونه خرج میشه ![]() • 2015، artatam، Mari90، Nedaa28، nona،
۱۴۰۰/۶/۱۱، ۰۱:۱۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۱۱، ۰۱:۱۸ عصر، توسط Maryam8842.)
طلای نو مالیات و اجرت داره مگر بخواید بلند مدت نگهدارید که سود داشته باشه البته گفتن که از دی ماه مالیات از خود طلا حذف میشه و فقط به اجرت مالیات میخوره ببینیم اجرایی میشه یا نه
۱۴۰۰/۶/۱۲، ۰۶:۱۳ عصر
خیلی خوبه که ماهیانه حقوق خودتون رو دارید و میتونید باهاش سرمایه گذاری کنید...
دلم کار میخواد
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۱۱:۴۸ صبح
سلام دوستان در رابطه با طلای دسته دوم من از گالری نورسا خریدمیکنم هم مطمعنه هم اگه شک دارید میتونید از طرق اینستاگرام طلای دست دومشونو بخرید و برید از مغازه شون تحویل بگیرید(چون حضوری فقط طلای نو دارن تو مغازه) ولی روزانه حدود 20 مدل طلای جدید تو پیجشون میزان که گاهی اوقات طلاهای خیلی خوب و خوشگل با اجرت حداکثر 100.000تومان(متغییر بین 50 تا 100.000تومان) میفروشن منم همیشه ازشون خرید میکنم
gallerynorsa اینم آدرس پیجشونه ![]() • artatam، Hami99، tinaaa91،
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۳:۰۷ عصر
سلام بچه ها خوبید من یه راهنمایی ازتون میخوام من همسرم کارمنده حدوا 5تا6تومن میگیره دوتابچه کوچیک داریم خونه مال خودمون نی ولی اجاره نمیدیم خودم یه بوتیک لباس دارم ولی خب متاسفانه خیلی موفقیت آمیز نبود چون موقعیت مکانی خوب نی وفروش آنلاین هم نمیدونم احساس میکنم ازپیجای معروف خرید کنن این شرایطمه حالا ما میخوایم شوهرم درکنارکارکارمندیش یه کسب وکار راه اندازی کنه ازتون میخوام بهم راهنمایی بدید چه کاری میتونه موفقیت آمیز باشه که دست زیاد توش نباشه وتقاضا هم زیاد داشته باشه لطفا راهنمایی کنید
![]() • 2015، artatam، liyane،
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۶:۲۱ عصر
تو دیگه mfk نوعروسي درسته؟
چرا لباس زنونه خوب نیست اتفاقا آنقدر میخرن. اگه موفق نشدی به خاطر اینه که نتونستي خوب مشتری جمع کنی ، از دور و بري های خودت شروع کن البته یادمه که گفتی کانال تلگرام داری. چرا یه پیج اينستاگرامي نمی زنی اون باعث میشه که دیده بشی . نمی دونم علتش چیه که جلب مشتری پیج بیشتره ، بعد بیا اینجا هم تبلیغ کن به بچه ها بگو ، بعد که یه خورده کار و بارت گرفت تبلیغ بده به بلاگر ها. ![]() • (کژال)، 2015، Fateme، Rose،
۱۴۰۰/۶/۱۴، ۰۲:۱۴ صبح
سلام عزیزم ممنون یه پیج زدم ولی خب نمیدونم ممبر بالانمیره ان شالله بتونم با باحمایت شما ازپیجم یکم تعداد افراد بره بالا
۱۴۰۰/۶/۱۴، ۰۳:۱۵ عصر
(۱۴۰۰/۶/۱۴، ۰۲:۱۴ صبح)Fateme نوشته است: سلام عزیزم ممنون یه پیج زدم ولی خب نمیدونم ممبر بالانمیره ان شالله بتونم با باحمایت شما ازپیجم یکم تعداد افراد بره بالا عزیزم باید در موردش مطالعه کنی، تلاش کنی، هزینه کنی، مسابقه بذاری و واقعا جایزه بدی، تخفیف بدی... کلا یک مدت از جیب خوردن داره تا بتونی اعتماد جلب کنی... این هزینه رو بذار جای پول اجاره ای که نمیدی... اینجوری راحت تر هزینه می کنی... بعد کم کم که خرید کنن و بدونن فرد واقعی هست و کلاهبردار نیست و جنسش همونیه که توی پیج گذاشته کم کم اعتماد می کنن... به نظرم از گروه های دوستان، خانوادگی، دوستان همسرت، مجتمعی که زندگی می کنید و خلاصه هر کسی که فکر می کنی می تونن خودش یا آشنایانش خرید داشته باشن رو باهاشون صحبت کن و اطلاع رسانی کن... یه بنر طراحی کن و برای همه شون بفرست و بگو خوشحال میشی که لباس هات رو ببینن... دیگه اینکه ممبر اونقدار مهم نیست برای اوایل کار... بیشتر از همه خرید کردنشون مهمه... شما نمیخوای بلاگر بشی که... روی بهبود فروشت تمرکز کن، کیفیت کارت رو بالا ببر، مشکلات مردم رو رفع کن... ببین مردم بیشتر چی میخوان؟ چه سایزی معمولا پر فروشه؟ چه رنگ هایی برای کجاها معمولا استفاده میشه... جنسای راحت، تو خونه ای، مجلسی، مهمونی، ورزشی... همه رو بشناس و براشون ویدئو بساز... مطالبی درباره ی اصول ادمینی، کپشن نویسی، هشتگ نویسی، نرم افزارهای تولید محتوا و کلیپ و عکس و...، تیتر زدن اصولی ووووو.... رو تهیه کن حداقل موارد رایگان رو پیدا کن... با فالورا صمیمی باش... از بقیه حمایت کن تا ازت حمایت کنن... زیر پست های پیج های مرتبط با کارت فعال باش و نظر بده و سوالات مردم رور فع کن یا خودت رو معرفی کن... مطلب خیلی زیاده... حالا من اینها رو توی تاپیک مرتبط هم میذارم...امیدوارم بقیه بچه ها هم بیان و راهنمایی کنن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • (کژال)، Hami99، nona، ستیلیته،
۱۴۰۰/۶/۱۴، ۰۷:۰۱ عصر
فاطمه بیا پیج ت رو بده ما بريم فالو کنیم، چند تا پیج هست در مورد مسائل اينستاگرام و افزایش فالور اونا رو هم بهت میدم . خودمم یه چیزایی بلدم اونا رم بهت میگم
amirrezasaeedii amirrezasarmad aliabaee_academy یه بسته هایی رو هم به فروش می رسونن تو پیج شون من پیشنهاد نمی کنم بري اونا رو بخری چون نمی دونم واقعا اونا به درد می خورن یا نه ، ولی مطالب پیج شون رو دنبال کن. |