موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
لیانه جون شما داری خونه خیلی بهتری میخری انشالله. ولی قبول دارم خسته کننده است. عوضش آخرش خیاااالت راحت میشه.
ما سال ۹۷ خریدیم. اون موقع هم قیمتها روز به روز تغییر میکرد. با تمام عجله و روزی چند تا ملک دیدن برای ما ۶ ماه طول کشید تا اخرش خریدیم. تو همون شش ماه قدرت خریدمون کمتر شده بود.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• liyane
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
لیانه فقط خسته نشیا
این حرفا و بحثا طبیعیه
ولی باعث نشه که باهم جنگ و دعوا کنید مستهلک شید و بخوای به هر گزینه ی به درد نخوری خدای نکرده بله بگی...
بشینید وقتی پسرت خوابه یا نیست، تمام استانداردایی که مدنظر هر دوتونه بنویسید و دلیلشم بنویسید و بهش وزن بدید...
که مثلا محله نزدیک محل کار باشه برای من ۱۵ از ۲۰، برای همسرم ۲۰ از ۲۰ اهمیت داره، برای من کمتر چون احتمالا تایم کوتاهتری سر کارم، درآمد کمتری دارم، نمیارزه به محل کار من نزدیک باشه ولی همسر دائم بخواد توی ترافیک باشه، روده ش عود می کنه، استرس می کشه، زانودرد میگیره، اعصابش خط خطی میشه، زمان کمتری پیش همیم ووووو...
این مثال از خودمون بودا...
شما هم ببین چیا براتون مهمه و چرا؟ الان همسرت چرا براش نما اینقدر مهمه؟ مگه قراره روی نمای خونه زندگی کنید؟ اگر خونه ی خوبیه، واقعا تعلل هر روز به ضررتونه ها... به خدا شاید فردا همین خونه هم از دستتون خارج شه... ما خودمون با پدر همسر مشورت می کردیم... سر هر خونه یه عیبی میذاشت... دقیقا یکی از ایرادا نمای خونه بود که سیمان سفید بود با اینکه الان که نگاه می کنم فوقش چند سال یه بار تمیزکاری داشت، شاید چند سال بعد هم کلا نماش رو سنگ می کردن... ولی خب همین ایراد گیریای کوچیک باعث شد ما خونه دار نشیم... بعدا که دقیق شدم دیدم لزوما نظر حرفه ای نبوده... یا ترس بوده که نتونیم قسط بدیم، یا فکر اینکه چرا زود صاحبخونه شیم، باید چند سال بدبختی بکشیم تا صاحبخوته بشیم ووووو...
خلاصه که با ترس برخورد کنید، اگر ترسی هست مقابله کنید، بخصوص که میگی یه خونه تون الان دیگه ریاله... شاید حتی بعد از تعطیلات باز یه جهش پیش بیاد... زودتر تکلیف رو مشخص کنید...
اگر همسرتم وقت نداره بچه رو بگیر بغلت، یه فلاکس آب جوش و سرد بردار با شیرخشک و چند تا از اون میانوعده و پوره ها، اگه کسی کمکت هست بگو بیاد، یه لیست بنویس و خودت برو خونه ها رو ببین و بررسی کن... اگه جا داری بچه رو بذاربرو با یکی خونه های یه منطقه رو دو سه روزه ببین... قبلش زنگ بزن هماهنگ کن، برو پشت سر هم ببین... حتی اگه پدر یا برادر یا پدر و برادر همسرت چیزی بلدن بگو بیان برید بازدید اولیه بکنید، هر کدومو پسندیدید آخر سر با همسرت برید... مردا حوصله ندارن، تقریبا اگه درست یادم باشه هر ۱۰-۲۰ تا خونه که میدیدیم یکیش به دل می نشست... یعنی تلفات زمانی داره...
لنگ همسرت نمون... نشه جهش مجدد پیش بیاد دستت بنونه توی پوست گردو... مملکت رو هواست عزیزم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
• liyane، آفرین
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
ترگل و رز عزيز ممنون از نظراتتون
راستش ما امشب رفتيم سه جا رو بازديد كرديم
و تصميم گرفتيم بودجه رو بيشتر كنيم تا جايي رو بگيريم كه به اختلاف نخوريم
همسرمم قرار شد چهارشنبه و پنجشنبه رو مرخصي بگيره كه انشالله بتونيم مورداي بيشتري رو ببينيم و يه جارو انتخاب كنيم
به اميد خدا هر وقت قرارداد نوشتيم عكساشو ميذارم
تشکر Received:
2,395 in 500 posts
تشکر Given: 1,956
اعتبار:
2,661
سلام بچه ها خوبین
یه سوالی ازتون داشتم
میخواستم بگم ما یه فکرایی کردیم واسه خونه
البته درحد حرف هنوز داریم فکر میکنیم
راستش شوهرم گفت خونه خودمون و بدیم رهن بعد بریم کرج خونه بابام خالیه اونجا زندگی کنیم با پول رهن و یکم پس انداز یه خونه کوچیک اطراف بخریم
چون خونه خودمون هم کوچیکه هم منطقه پایین هست میگه نمیتونیم به این زودیا عوض کنیم مگر اینکه این کارا رو کنیم
حالا من بیشتر نگران رفت و آمدش هستم دوره دیگه چند ساعت تو راهیم
خونه کرج هم ویلایی هست و وسائل بابام اینا توش هست چون تعطیلات میریم اونجا بعضی وقتا
الانم من خونه های اطراف و نگاه کردم لعنتی اصلا زیادی گرون شده به زور بشه خرید منطقه خاصی هم مدنظرمون نیست
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
سلام عزیزم
تینا جون وسیله رفت وآمد دارید ؟هزینه های تاکسی و اسنپ ک میدونی چقد زیاد شده ،بنظرت براتون میصرفه برید اونجا؟؟
راستش رو بخوای من بودم هرگز چنین کاری رو نمیکردم ،درسته خونه پدری شماست ،ولی موارد مشابه دیدم ک خیلی حرف و حاشیه بعدش درست شده ...
بنظرم آدم توی خونه خودش حتی ۳۵ متری بمونه ولی جایی ک ممکنه حرفی توش باشه نره
این نظر منه ،با احترام عزیزم ♡
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
• Almam، Sufii، youtab
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
تینا جان منم با نسیمه جان موافقم مخصوصا اینکه رفت و امد هر روزه واقعا توان فرساست، مضاف بر اینکه خونه پدرت بشینید حرف و حدیثم در میاد. بعد ببخشید اینو میگم ولی همسر شما یواشکی به پدرش کمک میکنه، اونوقت توقع داره خونه پدری شما مجانی بشینه؟ اصلا نکن خواهر من
• youtab
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
البته این حرف و حدیثا وقتیه که خواهر برادر دیگه ای هم داشته باشه تینا جون، وگرنه اگه تک فرزند باشه بعید میدونم خود پدر و مادر تینا بخوان حرفی دربیارن.
ولی با حرف سوفی خیلی موافقم. همسر شما به جای پس انداز کردن واسه زندگی خودش دائم داره سرویس مالی به پدر خودش میده بعد میخواد بره مجانی تو خونه ی پدر شما زندگی کنه؟؟؟؟ به نظرم حتی اگه پدر شما هم قبول کرد خود داماد نباید قبول کنه و باید اجاره رو پرداخت کنه.
در کل، هم بخاطر این مسئله هم بخاطر دوری راه و کرایه ی بالای حمل و نقل به نظر منم زیاد عاقلانه نیست.
• youtab
تشکر Received:
2,395 in 500 posts
اعتبار:
2,661
اره خوب ممکن حرف و حدیث هم پیش بیاد این و نمیشه پیش بینی کرد
کرایه که گفته مبده ولی خوب به قیمت که نمیشه در نهایتش
ولی راست میگین تا وقتی پس انداز نمیتونه بکنه اصلا نباید ازین کارا کرد
دیگه انقدر اوضاع هرروز بدتر میشه قاطی کردیم
• youtab
تشکر Received:
2,395 in 500 posts
اعتبار:
2,661
اره من فقط به فکر رفتن و آمدم بیشتر اگه خانه دار بودم که راحت بود برام
ولی خوب اینم که خانوادش کمک میکنه هم هست
پس به نظم بیخیال شم بهتره تا بریم کرج میشه 8،9شب فقط میشه خوابگاه دیگه
خونه کرج هم بزرگه حیاط داره
گرفتار شدیما من همش ذهنم درگیره خونه شده
هرروزم گرونتر میشه
• youtab
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
تینا جان فراموش کن موضوع رو اصلا به خستگیش نمیرزه ضمن اینکه نمیشه یه طرفه پس انداز کرد از اونور راحت خرج کرد بشینید قشنگ مزایا معایب رو بسنجید ببن الان با یک میلیارد پول هم که بذارید رو پول خونتون نهایت میتونید منطقه رو یکی دو لول جابجا کنید یا متراژو در حد ۲۰-۳۰ متر جابجا کنید ( تو مناطق متوسط و پایین تر)
• tinaaa91، youtab