امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی های حدود 2 تا 4 سال
ای جانم من از شلوغی کلافه میشم برای همین جمع کردم
انباریمون داره منفجر میشه یدونه سگ هم داره از اینا که پا میکشی رو زمین راه میبری واکر هم میشه موزیکالم هست
مال تولد یه سالگیشه گاهی بازی میکنه میترسم اونو جمع کنم بفهمه خخخ
چند روز پیش داشتم تو آرامش کشوشو جمع میکردم پام خورد به دماغ سگه گفت ااااچووو عطسه کرد خودم خندم گرفت
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Paula، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
ای جان
ما هم میذاریم تا اونجایی که میشه بازی کنه، بعد که دیگه بازی نکرد جمع می کنیم
  • youtab
پاسخ
میس شین
  • miss shin
پاسخ
ممنونم صنوبر جان

دوستان من این سرگرمی جدید رو برای پسرم درست کردم و خیلی خوشش اومده گفتم این جاهم بزارم شاید کسی دوست داشت
ما اشکال هندسی رو به کمک هم کشیدیم پسرم رنگ کرد تنهایی من برش زدم بعد از هرکدام ی قطعه برمیداشتم قاطی هم میکردم میدادم پسرم تا سرجاش بزاره ی کم که گذشت چون آسون بود خیلی زود پسرم خسته شد خخخخ
ی لول سخترش کردم تمام برش ها رو توی سبد میریختم بعد میگفت دایره بساز متوازی الاضلاع بساز که همه اشکال رو بعد چندبار به راحتی ساخت اما هنوز تو دایره ی کم لنگ میزنه نمبتونه شعاع ها رو درست روبه روی هم قرار بده برای پسرمن که خیلی خوب جوابه ی چند ساعتی سرگرمه
اگه اشکال کج و کوله ان نخندیدا خخخ با کمک پسرم کشیدم دوست داشتم تو اماده سازیش هم خودش شریک باشه

[تصویر:  ۲۰۲۳۰۵۲۰_۱۲۱۳۴۰_ky0m.jpg]
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • Arezoo1984، Celin، Elhamgoli، lady، liyane، Mari90، Nedaaa28، nona، Rose، Sufii، youtab، خانم فسقلی، ستی‌لیته، مینو، نسیم64
پاسخ
برای تولد بچه 2 ساله چی پیشنهاد می دید. بچه خودمون که باهاش سرگرم بشن.
پاسخ
از كاردستي هاي كلاس مادر و كودك
قبلش كلي سعي كردن روزنامه پاره كنند، تو اين سن بچه ها بيشتر از كف دست استفاده ميكنن و بلد نيستن از نوك انگشتاشون براي پاره كردن كاغذ استفاده كنند و بيشتر ميكشن كاغذ رو
تمرين كرديم كه روزنامه رو با حركت رفت و برگشتي دو تا دست پاره كنند و بعدشم كه اين كاردستي ما بود Smile

[تصویر:  20230520_164952_0g1p.jpg]
  • Celin، miss shin، Nedaaa28، Purelove، Rose، sims s، Sufii، Targol، youtab، رخشید، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
خریدهام از نی‌نی بازار که مثل همیشه راضی بودم:
[تصویر:  img_8572_la88.jpeg]

این کتاب‌ پازلی‌ها خیلی با کیفیتن. حالا ببینم تو عمل پازل‌هاش خوبن یا نه:
[تصویر:  img_8573_6c1f.jpeg]
  • elham، Elhamgoli، mahtakhanoum، Nedaaa28، Rose، sims s، youtab، رخشید، صنوبر۷۱
پاسخ
ترگل در ظاهر خیلی خوبن ولی وقتی درشون میاری جا کردن تکه های پازلش سخته برای بچه
خیلی باید زور بیاری
  • Elhamgoli، Targol، youtab
پاسخ
فری درسته. موافقم باهات Dodgy برای سنین بالاتر که دستشون قوی شه مناسبه. که اونم خوب هر پازلش ۴ تیکه است کلا Big Grin
  • freebird، youtab
پاسخ
اون کتاب های فسقلی خیلی خوبن
پسر من عاشقشونه
  • Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان