امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
نونا نون یکی از مهمترین ابزارها برای مشغول کردن بچه‌ست وقتیکه کنار دستت نشسته موقع غذا خوردن Big Grin
یه وقتایی داریم غذا میخوریم و غذای خودش رو نمیخوره و بهونه میگیره، منم یه تیکه نون دستش میدم تا غذای ما تموم بشه : ))))
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون منم نون میدم. میدونم جوش شیرین داره و خوب نیست ولی میدم. البته همینجوری گذری وقتی خیلی به ما نگاه میکنن. اونام تو دهنشون خیس میدن بعد درمیاریم و نون بعدی رو میدیم تا خیس بدن. گاهی که به گریه میفتن که چرا نونشونو ازشون گرفتیم یه تیکه خمیر میذارم دهنشون.
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه جالب
آخه دکتر من گفت زیر یکسال نون بیرون رو نده اگه خونه میپزی بده چندبارم تاکید کرد!!!!!!

بعد رز جون نون نمک داره یعنی زیر یکسال شما دادی؟

ترگل جون خدارو شکر دخترات دوست دارن

تست که شکرم داره مثلا!
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره نونا نمک منظور نمک اضافه کردن به غذاست... اگه اینجور بخوایم نگاه کنیم که شیر هم نمک داره... حتی آب هم تا حدودی نمک داره... ماکارونی و رشته و خیلی از مواد غذایی این رو دارن حتی نخودفرنگی کنسرو شده کلی نمک داره...
و واقعا من هیچ جا نشنیدم که بگن نون ندیم... واقعیت اولین باره از شما می شنوم... دکترش نگفت چرا؟ بالاخره باید یه دلیلی داشته باشه... احیانا دخترت سلیاک داره؟ درسته حساسیت به گندم شایع هست ولی با معرفی غذاهای حساسیت زا در سن کم احتمال حساسیت زدایی بیشتر میشه... درسته اینم قنده و نمک و بعضا جوش شیرین ولی بالاخره قوت غالب مردمه... هر لحظه هم در دسترسه، سالمم هست افزودنی هم نداره...
راستی اگه بخاطر جوش شیرین باشه نون های تست خیلیاشون بدون ج. ش هستن... حتما این سری هم بپرس...
یا یکی از بچه ها درباره ی پرسیده بودن... ما که کشک حدود یه سالگی نوبتش شد، اونم خیلی محدود کلا ما توی خونه توی کشک بادمجون استفاده می کنیم... اونم سالی دو نهایت سه بار نوبتش بشه، یه وقتا فقط همسر هوس کشک بادمجون سرخ شده می کنه که از بیرون می گیره و از همونم بهش دادم اینجوری شد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه رز جان واضح گفت نمک و شمر داره و آردش هم نحوه نگهداریش برای بزرگسالان مشکل نداره اما برای زیر یکسال نده گفت تو خونه با آرد برنج یا گندم خونگی بدون نمک و سکر همراه سیبزمینی پخته و سبزیجات دریت کن بده ( دستور پختم داد)
بعد به من گفت نهودفرنگی کنسروی و اصلا هیچ‌چیز کنسروی استفاده نکن بهتره من الان نخود اینا رو خودم میگیرم پاک میکنم فریز میکنم

نه عزیزم دخترم از ۷ ماهگی گندم خورد خدارو شکر سلیاک نداره

حالا دستور نونشو میذارم بچه هایی که حال دارن خونه درست کنن

تاکیدی رو جوش شیرین اتفاقا نکرد ولی مهمترین مورد نوع آردی که استفاده میکنن رو گفت.
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، Nedaa28، Rose، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره درسته آرد دو هفته ماندگاری طبیعی داره... از این جهت من به آردهای خونگیم بیشتر توجه می کردم... ولی نون رو دادم از اول، بربری و سنگک هم بیشتر بود، تست هم هر از گاهی یا بصورت مثلا تست فرانسوی و...

آره مواد کنسروی اصلا خوب نیست، مثال نسبی زدم... بعد چون نخودفرنگی برای مردا خوب نیست من کلا زیاد ندادم شاید در حد چند تا دونه خورده باشه

خدا رو شکر چون واقعا سلیاک بیماری ساده ولی سختیه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره واقعا سلیاک خیلی سخته

ولی خب حالا که همتون دارید نون میدید این ماه دوباره ازش میپرسم شاید نظرش عوض شده باشه Smile Smile اصلا عاشق اینم نون و نیمرو یا نون پنیر بهش بدم
  • 2015، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون دکترت چقدر ریز و جزیی در مورد غذا نظر میده. یعنی دستور نون هم میده؟؟ Smile)
آرد گندم خونگی چجوری درست میشه. وای خسته شدم از این خونگی بازی‌ها Sad(
  • 2015، nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره ترگل قشنگ پشت نیخه هاش برام طرز تهیه مینویسه

انفاقا بی حوصله هستا قشنگ‌گفتم خیلی هپی و بی خیاله
اما رو بعضی چیزا گیره
اول ازم میپرسه بلدی؟ بگم آره میگه چجوری درست میکنی بگم نه خودش مینویسه بهترم هست
  • 2015، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل میدونم به تو خیلی سخت میگذره هااا ولی هر وقت از این دخترت تعریف میکنی من کلی میخندم. کاراش خیلی با نمکه. چه بچه باهوشیه.
  • 2015، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان