امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
با حرفات خیلی موافقم رز جان. تمامشو قبول دارم.
البته در مورد رفیق و همدم بودن، من فکر میکنم به سبک خانواده ربط داره. مثلا تو خانواده ی شوهر من ، بچه ها به معنای واقعی همدم و رفیق پدر و مادرشون بودن و هستن. وقتی باباشون زنده بود نمیدونی چطوری باهاش رفیق بودن که.شوهرم میشینه تعریف میکنه، حتی از چای خوردنای شبانشون با یه ذوقی تعریف میکنه، فیلم دیدن های شبانه کنار باباشون براشون از صدتا گشت و گذار با دوستاشون براشون بیشتر لذت داشته. بعد خیلی هم با باباشون راحت و ندار بودن و این صمیمیتشون رو هم صدچندان میکرده.حتی در مورد مسائل جن.سی باهاش راحت حرف میزدن و راهنمایی میگرفتن. شوهر من هنوز بعد ۳ سال از درون عزادار پدرشه، چون رفیق ترین رفیق زندگیشو از دست داد. خواهرش که نگگگگگم برات که چقدر رابطش قشنگ بود با باباش و الان هم با مامانش. و البته اینم بگم تمامشون بچه های محکم و مستقلی هستن و بچه ننه و ضعیف بار نیومدن. و خب در مقابل من هیچ وقت همچین روابطی تو زندگیم و خانوادم نداشتم و ندارم. سبک خانواده ها متفاوته.
ولی در کل حرفات واقعا درسته.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
مامانا دکتر ظریفی یه لایو در مورد کنترل تب گداشته بود خیلی خوبه
امشبم در مورد تغذیه و بی اشتهایی گذاشته ،در ساعات بیداری نصفه شب میخوام ببینم
اون تب رو حتما ببینین مفید بود
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون یه سوال، شما که در مورد همه چیز همیشه خیلی تحقیق میکنی و اطلاعات جمع میکنی، مطمئنا قبل بچه دار شدن هم در موردش حسابی تحقیق کرده بودی.با داشتن این همه اطلاعات واقعی و دونستن سختی ها و خوشحالی های این مسیر، چی شد که تصمیم گرفتی مادر بشی؟ حس نیاز بود؟ و اگه بود چطوری و کی درونت شکل گرفت؟ اگه نیاز نبود پس دلیلت برای مادر شدن چی بود؟ خیلی دلم میخواد بدونم.
  • nona، Rose، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا
سوال دارم
بچم بغلی شده
از ی طرفم همش میخواد شیر بخوره در واقع کلا دهنش بازه
نمیفهمم طبیعیه یا شیرم سیرش نمیکنه
از کجا بدونم شیر دارم یا نه
چیا شیر رو زیاد میکنه
آب سیب و بادام درختی و کاچی و آبمیوه و غذا و ابگوشت و
هرچی رو امتحان کردم
بعضیا همش لباسشون خیسه
خوش بحالشون
مامانم میگه شیر کافی باشه بچه یکم بخوره میخوابه
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان درسته من هم دکترم میگفت اگر شیرت سیر کمه بچه رو بعد بیست تا سی دقیقه نهایتا باید سیر بشه و تا سه چهار ساعت احساس نیاز نکنه. واقعا هم همین طور بود الانا که سیر من بهتر شده پسرم با ی ربع خوردن ۵/۶ ساعت میخوابه بعضی وقتها. بعضی مواقع هم که احساس کنم شیرم کمه کمکی بعدش میدم که پسرم گرسنه نمونه. البته کمکی کن با اجازه پزشک دادم باز بچه ها شاید بهتر بتونن راهنمایی ات کنن. اگر اینکه حتما تمام این سوالات از دکتر دخترت بپرس اون بهترین راهنمایی با توجه به شرایط شما میکنه. بت توجه به وزن گیری کوچولوت میتونه تشخیص بده شیرت خوبه یا خیلی خوب نیست
  • 2015، atefehjjjjjjj، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان اولا بچه تا دو سالگی اصلا ایدا بغلی براش معنی نداره، حس امنیته که باید تامین بشه. بچه به این کوچولویی یه بغلم ازش دریغ بشه؟!!!!
بعد هم عیچ ربطی نداره خیلی از بچه ها تا دو ماه سه ماه اول کلا زیر سینه ان و مدل تغذیشون متفاوته، به این نوع تغذیه تغذیه خوشه ای میگن یعنی بچه پنح ده دقیقه یک ربع میخوره دوباره نیم ساعت بعد شیر میخواد.
بعضی بچه عا یک ریع میخورن اما با مکش زیاد و یا طولانیتر مثلا نیم ساعت میخورن تغذیشون دو سه ساعت یکیاره.
هیچ ربطیم به کم یا زیاد بودن شیر نداره
سینت مگه سفت نمیشه؟ خودت حس میکنی شیر هست قاعدتا
چند ماه اول سینه هر سه چهارساعتسفت میشه بعد از چهار ماه دیگه خیلی کم سفت میشه شاید یکی دوبار طول روز

غذا خوب بخوری بچه هم مرتب بمکه شیر میاد امکان نداره تولید نشه (هم دکتر زنانم هم دکتر دخترم گفتن بهم) بیخودی استرس نگیر

این حرف مامانا رو نمیدونم کجای دل باید گذاشت یا میگن شاید شیرت کمه! یا میگن شاید طعم شیرت خوب نیست! Sad

دیگه برم بخوابم فقط یهچیز دیگه بگم و برم
خداییعاطفه اینایی که برات مینویسیم بخون دختر خوب
دو هفته پیش چند نفر اینجا بهت گفتن بغلی شدن معنی نداره تو این سن، باز الان میگی بچم بغلی شده. ول کن حرف بقیه رو.
  • **ماهور**، 2015، atefehjjjjjjj، Rose، Sh96.shamim، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ماهور جان ما بالاخره بچه می خواستیم... و با توجه به ۷-۸ سالی که از ازدواجمون میگذشت، داشتیم نگران میشدیم که نکنه مشکلی هست که مثل خیلیا که میگن ناخواسته شد، ما هیچ ناخواسته ای نداشتیم... مثلا دوست خودم همش میگفت من ۴ بار باردار شدم ناخواسته بود که دوتاش نموند ووو... یعنی نگرانی از اینکه نکنه نتونیم بچه دار شیم کم کم داشت جون می گرفت...
از یه طرف هم دوست داشتیم ببینیم بچه ای که ترکیب دوتامون باشه چطور میشه... و بتونیم بالاخره ژنمون رو روی زمین نگهداریم...
واقعا بچه دار شدن خیلیش غریزیه و کمتر کسی واقعا دلیل آنچنانی می تونه براش پیدا کنه... ولی خب تا واردش نشی اصلا نمیدونی چه خبره...
در مورد بچه خب رفرنس های بارداری خیلی خوب و کاملن... اما در مورد تربیت بچه و سختی هاش، آنچنان اطلاع رسانی نمیشه... ولی درباره ی بارداری چرا و سعی می کنن که مادر سالم بچه رو به دنیا بیاره ولی برای بعدش برنامه ای نیست... حتی نگاه کنی، از نظر امکانات شهری واقعا کسی به مادری که بچه کوچیک داره فکر نکرده... از رمپ هایی که نیست یا رمپ هایی که بنز بکس و باد می کنه بگیر تا اتاق شیردهی و تعویض توی مراکز خرید و پاساژ و فروشگاه و حتی مسجد و... یا امکان بردن کالسکه توی پیاده روهای اکثر جاها نیست... حتی جلوی تره بار راه بند داره... پله داره... خب اینا تا وقتی بچه نیاد متوجه نمیشی چقدر فرسایشیه... یا بحث بی خوابی یا خواب بی کیفیت که کمرشکنه اصلا در موردش صحبت نمیشه!!!! بی خوابی کورتیزول رو بالا می بره، هورمون های شادی رو کم می کنه، آدما رو افسرده می کنه، تمرکز رو کم می کنه، بخش هایی از مغز رو از بین می بره.... فکر کن کسی میاد اینو بگه که خانما از مادر شدن منصرف شن؟؟؟ نه والا... من بخوام مدل بی خوابی رو شبیه سازی کنم، میگم یه گوشی بدید پارتنرتون، بین بازه ی یک ربع تا دو ساعت تنظیم کنه، بدون اینکه بگه چه ساعت هایی تنظیم کرده، صدای زنگ گوشی هم صدای گوشخراش گریه ی بچه باشه... مدت گریه رو هم خود پارتنر تعیین کنه از ۵ دقیقه تا ۴ ساعت... و حالا هر موقع گوشی زنگ خورد تا وقتی اون گوشی داره زنگ می خوره در بغل راه ببرش تا خودش بالاخره قطع شه و نمی دونی هم کی قطع میشه... این روند تا چهارماه که اکثریت قریب به اتفاق بچه ها رو شامل میشه ولی عمدتا تقریبا یک سال و یه سری بد شانسایی مثل ما تا ۲ سال درگیر این وضعیت خواهند بود........ مساله اینه که اینها رو کسی نمیگه... و انتظار دارن مادر روز بعد سرحال و ترگل ورگل به کاراش برسه... برای بچه وقت بذاره، به خونه و خورد و خوراک و همه چی برسه... و بدبختی اینه که تا توی قضیه نباشی فکر می کنی طرف داره اگزجره می کنه... ولی عریان ترین واقعیت همین مادریه که از فشار بچه ای که از گوشت و استخوان خودش درست کرده، خسته میشه... واقعا واقعا واقعا هر کسی میخواد بپه دار شه، قبلش یک ماه بره بچه ای که تازه دنیا اومده رو نگهداره، مطمئنا دیدش از هزاران هزار کتاب بازتر میشه... یه کمکی هم به اون مادره میشه، خود فرد هم متوجه میشه بچه چییییییه......

از نطر زمان بچه دار شدن هم از این نظر که بهترین زمان برای بچه دار شدن بود انتخاب کردیم که تدی این تایم باشه، چون وقتی سر کار برم، نمی تونستم برنامه م رو خودم تنظیم کنم و تا دو سه سال اولویتم بچه م باشه و سر هر کاری باشیم، ۹ ماه بشه یک سال، میگن بفرمایید به سلامت.... ولی دانشگاه بعیده اخراج کنه دیگه، کلی هم مرخصی میده... من مرخصیای بارداری رو هم بعد از زایمان استفاده کردم... ولی کار کردن مگه اینطوری میشه؟ چه کارمند چه صاحب کار باشی بچه دار شدن آسیب بزرگی میزنه چه به شغل مادر چه به روان بچه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • **ماهور**، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا، نسیمه جااان
پاسخ
نونا جون خدایی جواباتونو میخونم یادمم میمونه اما دوتا مادربزرگ بغل گوشم مدام میگن بغلی شده
بچم چند روزه شاید ۴۰ دقه هم زیر سینمه
سینم سفت نمیشه که
دقت نکردم
ولی خیلی دهنش بازه
۴۰ دقه هم میک میزنه باز دهنش بازه

بدبختی دکترش گفت چون بریچ بوده یک ماهگیش ببرش سونوگرافی بعد بیا
سونو هم شانسم ۴شنبه نوبت داده ک نوبت دکترم میشه ۵ شنبه

گفتم زنگ بزنم دکتر بپرسم میشه فردا ببرمش دخترم چک بشه مشکلاتشو بگم بعد ۵ شنبه فقط جواب سونو ببرم و هزینه پرداخت نکنم یا نه !
تو فکرم بااین اوضاع پستونک بدم بهش ولی نمیدونم سیر هست یا نه !
شماها پستونک میدین؟
خوش بحالتون کلی میاین حرف میزنین من چرا وقت نمیکنم اصن!!!
دلم تنگتونه
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۴، ۱۲:۴۹ صبح)Nedaa28 نوشته است: مامانا دکتر ظریفی یه لایو در مورد کنترل تب گداشته بود خیلی خوبه
امشبم در مورد تغذیه و بی اشتهایی گذاشته ،در ساعات بیداری نصفه شب میخوام ببینم
اون تب رو حتما ببینین مفید بود
تب رومیبینم حتما. 
بی اشتهایی رو که هنوز ندیدم. ولی دیگه مطمئن شدم دکترها هیچی برای بهبود کم اشتهایی نمیدونن. فقط تئوری میدن  Sad
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان آدرس لایو دکتر ظریفی چیه
  • Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان