امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
آره شیدا جون یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنویا..
امیدوارم هر چه زودتر تموم شه این روزهای دپ من
ممنونم که برام نوشتی عزیزم
ممنونم فسقلی جان
خدایا شکرت
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
عزیزم حتما درمورد احساس و توقعاتت با همسرت صحبت کن، مخصوصا نی نی ما که دختره ممکنه یکم حساس تر باشیم. من شوهرم بهم میگفت به نوزاد حسودی میکنی؟! منم خیلی قشنگ گفتم آره و بهش یاد دادم چه جوری رفتار کنه که ناراحت نشم، الان خدارو ‌‌شکر با این قضیه مشکلی ندارم
من هنوزم درگیر افسردگی هستم ولی قشنگ حس میکنم رفته رفته دارم بهتر میشم
وقتی زخمات و کم خونیت بهتر بشه و بتونی کارهات رو خودت انجام بدی حس بهتری پیدا میکنی، بعدشم که ورزش رو شروع میکنی. فکر نکن قراره همینجوری بمونی
تازه داروهای ضدافسردگی خوبیم وجود داره که تو شیردهی مجازن، فوقش دارو می خوری دیگه
البته خیلی بعیده کار به دارو برسه ولی گفتم که بدونی همیشه یک راه حل وجود داره

درمورد شیر هم اون چیزی که بچه می تونه مک بزنه خیلی بیشتر از چیزیه که میاد تو شیردوش دستی، میزان شیرت رو با این نسنج
  • Rose، شیدا، نیوشا123
پاسخ
واااااااااای نیووووشااا مبارکه عزیزم.
یه چیزی بگم بخندی. من که شاهانو نزاییدم ولی بعد اومدنش عای افسردگی گرفته بودم. از یه طرف همه میدونین از خوشحالی داشتم پر درمی‌آورد از یه طرف هم نمیدونم چرا بدنم شبیه سازی کرده بود... یه غبار سنگین افسردگی داشتم.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • samin**، نیوشا123
پاسخ
ممنونم دنیا جانم، عزیز دلم مادر بودن فقط به دنیا آوردن نوزاد نیست بلکه به محبت و احساس و عاطفه ای هست که شما نثار یه فرشته کوچولو میکنید،شما هم مادر بسیار خوبی هستی عزیزم.
ثمین جان منم راستش دیشب همه رودربایستی رو کنار گذاشتم و به همسرم گفتم من افسردگی پس از زایمان گرفتم اولش ج داد خب آقایون هم افسردگی می‌گیرند و من فقط نگاش کردم بعدش اومد گفت چرا چی شده و من حرفمو زدم
ولی بهتر نشدم.
و خواهرم به صورت جدی گفت که باید سعی کنی فائق بیای بر افسردگی وگرنه بدتر میشه.این بین یه سرماخوردگي کوچولو هم گرفتم و اونو نمیدونم چیکار کنم ای خدا.
خدایا شکرت
  • Donya، Rose
پاسخ
نیوشا جان تبریک میگم عزیزم
نگران نباش همه یه افسردگی دارن خوب میشی به زودی
  • نیوشا123
پاسخ
ممنونم تینا جان
خدایا شکرت
  • Donya
پاسخ
نیوشا همسرت هم تازه پدر شده و نگران سلامتی تو دخترت و خیلی مسایل دیگه هست
یه کم به هم فرصت بدین اوضاع خیلی بهتر میشه
  • Donya، نیوشا123
پاسخ
نیوشا جان حتما مشاوره برو
سعی کن تا میتونی کمک بگیر از اطرافیانت یکم استراحت کنی
یا با همسرت حداقل یک تایم کوتاه تنها برید تفریح بچه تا کوچک هست بذارش خونه مامانت بخوابونش در حد پیاده روی 20 دقیقه ای برید تنوع بشه واست
به تغذیه ات هم خیلی برس فقط به خاطر خودت که برگرده بدنت چون خیلی انرژی آدم از دست میده بعد زایمان
من که هنوز نتونستم مثل قبل زایمانم سرحال بشم کلا بدن زن تحلیل میره
  • Donya، Rose، نیوشا123
پاسخ
بچه ها یه روز هماهنگ کنید عکس نوزادهاتونو بذارید من خییییییییلی دلم برا نوزادی های شاهان تنگ شده. همش عکس هاشو نگاه میکنم می بینم ای خدا چقدر چقدر کوچولو بوده.. چقدر چشماش و دماغش پف داشته... خیلی دلم میخواد گلهای خوشگل شماها رم ببینم. بیایید عکس بذارید یه کم قربون صدقه بچه هاتون بریم جگرمون حال بیاد.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • Heven، Minakhanoom، samin**، شیدا، پروانه ابریشم
پاسخ
اگر بقیه هم عکس بچه هاشونو میذارن من موافقم Smile
  • Donya، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان