آخی تینا مبارکه
من اینقدر تو بارداری زجر کشیدم که اصلا از زایمان نمیترسیدم، تازه هدفم طبیعی بود و روزشماری میکردم برای رسیدنش ولی سه روز قبل از زایمان گفتن لگنم کوچیکه و سز شدم که سر این قضیه هم هنوز غصه می خورم، دلم می خواست ببینم انقباض چه شکلیه!
ببین برای بعد از عمل به خودت کااامل استراحت بده، کار خونه و غذا و... هم کمک بگیر. قهرمان بازی در نیار و سعی نکن زود از جات بلند بشی!
اگر می خوای شیر خودتو بدی از الان برو درمورد چالش ها و راه حل هاش بخون که من سر این قضیه خیییلی اذیت شدم، بچه های این جا در جریانن. حرفاشون موقتا آرومم می کرد ولی چند دقیقه بعد از عمق وجود می زدم زیر گریه... تا می تونی درمورد روش های شیردهی مثل شیر مستقیم از سینه، شیر دوشیده، شیر خشک و ترکیب این ها تحقیق کن و فکر نکن مساله ساده ایه.
در مورد احساسات و غم بعد از زایمان هم تحقیق کن. اینکه تا یه مدتی ممکنه با شرایط و بدن جدید نتونی کنار بیای، رابطه با همسرت تحت تاثیر قرار میگیره، احساس ناکافی بودن داری و...
درمورد عوارض جسمی سز هم باز تحقیق کن، مثل نشتی مایع نخاع، درد دنده ها، یبوست، ورم و...
من خدارو شکر هم بارداری زجر کشیدم هم بعد از زایمان هر عارضه ای بود برام پیش اومد به جز یکی دو مورد! اگه از قبل تحقیق کرده بودم زیاد به خودم سخت نمیگرفتم که حداقل درگیر کهیر نشم دیگه!
خلاصه که خیییلی تحقیق کن در مورد همه چیز تا اگه پیش اومد براش آماده باشی و بدون که خدا بهترینا رو برات رقم میزنه.
این چیزایی که گفتم برای ترسوندنت نبود بلکه اشتباهات خودم بود، هرچقدر سخت هم باشه بعد از دو سه ماه اوضاع خیلی بهتر میشه و این خاطراتشه که میمونه. یادت باشه تا میتونی فیلم بگیری از اون دوران که لذتش رو برای همیشه ثبت کنی