امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ممنون عزیزم Heart
پسرم تا الان که تب نکرده خداروشکر
اما پاش درد داره 
کمی هم باد کرده
بعد از 9تا الان شیر نخورده همینجوری خوابه
به نظرتون بلندش کنم بدم بهش؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامان ها شما دقیقا بعد از زایمان چه قدر وزن کم کردید؟
منظورم دقیقا بعد عمل و خارج شدن نی نی هست
من تا الان 9 کیلو اضافه کردم. چه قدرشو امیدوار باشم بی دردسر کم میشه؟
  • nona، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، نیوشا123
پاسخ
کژال جان
من تا روز زایمان که ۳۴هفته و دو روزم بود ۱۰کیلو دقیق اضافه کردم که ۱۰.۱۲روز بعد از ژایمانم کلا کمش کردم
رژیمی هم نداشتم اتفاقا بیشترم میخورم
شیر دهی خودش وزنو کم میکنه
شکم بند هم به جمع شدن شکمم خیلی کمک کرد
فقط الان یه کوچولو پایین شکمم مونده که به مرور میگن خوب میشه
البته فکر میمنم به ژن و اینا هم مرتبطه
باز بچه های دیگه بهتر راهنماییت میکنن
  • (کژال)، nona، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم اورژانسی شدم و کلیپ ندارم چه حیف.از اونطرف دوست داشتم از نی نی از این عکسای نوزادی باحال بگیرم که مثلا تو یه سبد خواب هستن و... ولی با این وضع کرونا واسه اونم میترسم ببرم اتلیه.
کژال جون من ۱۵ کیلو اضافه کردم .بعد عمل ۵ کیلو سریع کم شد.یک هفته بعدش ۵ کیلو دیگه. 
الان ۶۳ هستم تا وزن قبل بارداریم ۵ کیلو مونده.ولی از نظر سایزی قشنگ کم شده سایزم .یه مقدار شکم دارم که فکر کنم کم کم جمع میشه. راستی من اخرم شکم بند نبستم .

بچه ها از نی نی های شما هیچ کدوم باقله ای نیستن ؟
  • (کژال)، nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲، ۰۸:۱۳ عصر)youtab نوشته است: لیانه جانم دکتر اکبر عابدی دیگه؟
زنگ زدم برای ۵شنبه وقت گرفتم
خدا خیرت بده
راست میگی چقدر منشیش خوب بود
راستی بچه ها پسر منم ساعت ۵واکسن دوماهگیشو زد
فعلا که خوابه
دکترش گفت هر ۴ساعت ۸قطره استامینوفن بخوره
اگر تب یا درد شدید داشت شیاف بذاره
امیدوارم به راحتی بگذرونه بچه
لیانه جانم بازم خیلی ازت ممنونم عزیز دلم

عزيز دلممم كاري نبود 
پسر توام مثل پسر خودم ، ادم دلش نمياد بچه اذيت بشه
با خودت فلاكسم ببر كه اب گرم داشته باشي من توي اون بيست دقيقه بعد ختنه كه بچه گريه ميكرد با مشورت دكتر يه بار ديگه بيست سي سي اب قند دادم ، بچه رو آروم ميكنه
انشالله براي پسر توام عالي پيش ميره
شونگول بچه منم ديگه داره خوب ميشه
من واقعا راضي بودم
چون اون چيزي كه از ختنه فكر كردم نبود
جمع گريه هاي بچه من توي اين مدت كلا يه ساعت بود
  • nona، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
شما از چه کرم محافظی برای موقع پوشک کردن استفاده میکنید ؟
  • liyane، nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲، ۰۸:۴۸ عصر)nona نوشته است: یوتاب جون سلامتی
نگران نباش ایشالا تب نمیکنه تب باید بالای ۳۸.۳ بره که بخوای اقدامی کنی
درد ولی خواهد داشت کلا حدود ۱۰ ساعت طول میکشه همه چی
دختر من که ۶ واکسن زد دردش از ۱۰ شب شروع شد دیگه من تا ۵ صبح نشسته خوابیدم دخترمم رو بالش بشیردهی روم گذاشتم هم بهش شیر دادم هم همونجا خوابوندم ( بدون آروغ گرفتن مجبور شدم) محکم هم پاهاشو با دستم کرفته بودم خدارو شکر اونطوری دیگه گریه نمیکرد ( با پارچه اینا بستم دیدم فایده نداره دست بهترین کزینست) خودم فلج شدم اما بچه از ۵ صبح دیگه خوب شد خدارو شکر

البته بچه با لچه فرق داره یکی ممکنه کلا نه تب کنه نه درد داشته باشه یکی ممکنه هر دورم داشته باشه طولانیتر

وای بچه ها کلیپ روز زایمانمو گرفتم کلا ده دقیقه هست ولی اینقدر قشنگ  و احساسی بود دو بار دیدم از ثانیه اول تا آخرش با همسرم نشستیم گریه کردیم خوشحالم که با وجود بی میلی همسرم برای فیلمبرداری ( میگفت اتاق عمل که فیلم نمیخواد)اینکارو انجام دادم. الان خودش متوجه شد همون قسمت اتاق عملم خاطره شد و قشنگترین بخششه.

یوتاب جون فک کنم شما چون اورژانسی شدی دیگه نشد هماهنگ کنی درسته؟ فدای سر خودت و پسر خوشگلت ایشالا تولد یه سالگیش کرونا هم شرش کمتر شده باشه کلی فیلم و عکس بگیری

مباركه نونا جون
منم كليپ زايمانمو گرفتم هربار بدون استثنا وقتي ميبينم زار ميزنم
بعد براي هركسم فرستادم اونا هم گفتن اشكشون درومده
يادگاريه خيلي خوبيه

(۱۴۰۰/۶/۳، ۰۸:۱۰ صبح)من سروناز نوشته است: شما از چه کرم محافظی برای موقع پوشک کردن استفاده میکنید ؟

من محافظ پاي آردن
يعني خودمم نميدونستم انقدر خوبه ، اون ٥ روزي كه نيكان بچه رو بستري كرده بوديم پرسنل اونجا استفاده كردن براي بچم ميتونم بگم فوق العاده ست
فقط يادت باشه محافظ پا رو بايد جوري بزني كه ديگه پوست در تماس با پوشك نباشه يعني مقدار كم نبايد بزني ، قشنگ بايد پا ، كشاله ، باسن و نزديك سوراخ باسنم بزني تا سفيد بشه
  • nona، Rose، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها
خب لیانه جون پس واقعا گریه داره کلیپ تنها نیستم Smile
یوتاب جان ببخشید دیر دیدم آره باید شیر زیاد بدی تب نکنه اما خب وقتی خوابه که بیدارش کنی با گریه و درد بیدار میشه. خودش قاعدتا یکم دیگه بخاطر درد پا میشد دبگه بیدار کردن جدا نمیخواست ( قاعدتا الان مشکلت حل شده البته)
سروناز جون اشکال نداره ایشالا یه سالگی
منم جرات نمردم نه اتلیه برم برای عمس نوزادی نه بگم بیان خونه، نمیرزید اصلا به ریسک ابتلا دور از جونش. خودمون با موبایل ازش عکس میگیریم ازین سبدو اینا نه، عکس عادی همینا خوبه دیگه Smile
کژال جان من کلا ۱۰.۵ کیلو زیاد شدم بعد زایمان بلافاصله ۷ کیلو کم کردم، چهار روز بعد زایمان سر وزن اول بودم با شیردهی ۳ کیلو کمترم شدم که سعی در جبرانش دارم. شکمم با شکم بند یه هفته ای تخت شد.
سروناز جون من سودو کرم میزنم. بنظر که خیلی خوبه حالا اگه بچه ها نقدی روش دارن لطفا بگن مثلا اگه سنگینه و روزانه نباید زدش
لیانه جون این کرم شمارو هم امتحان میکنم حتما
  • (کژال)، liyane، Rose، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی لیانه و نونا جان.منم اردن میزدم.بعد چند نفر گفتن وازلین بزن چون این کرم خیلی سفیده و پاک کردنش سخته .خلاصه چند روز اون رو امتحان کردم که پای دخترم یه سری جوش کم زد .دیگه الان  چند روز سودو کرم میزنم تا خوب بشه و دوباره برم رو اردن.
نونا جون فکر کنم کرم هایی مثل سودو و کالاندولا رو نباید مداوم استفاده کرد.
  • (کژال)، nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۳، ۱۰:۴۳ صبح)nona نوشته است: سروناز جون من سودو کرم میزنم. بنظر که  خیلی خوبه حالا اگه بچه ها نقدی روش دارن لطفا بگن مثلا اگه سنگینه  و روزانه نباید زدش
لیانه جون این کرم شمارو هم امتحان میکنم  حتما
نونا جان این کرم درمانیه... بهتره برای حالت عادی همون کرم های پوشک معمولی استفاده کنید... من از تمام برندهایی که توی بازار بود میزدم که پسرم عادت نکنه و اگه جایی گیر کردیم بتونیم هر چیزی بزنیم... از اونور دوست داشتم در معرض انواع مختلف باشه که احیانا حساسیت نگیره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، nona، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان