امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۰۶:۵۲ عصر)Seti69 نوشته است: رز فضولی نباشه بخاطر اینکه تو عکسا پیداست میپرسم، بیشتر همین مدل غذاها میدادی؟ سبزیجات و مثلا مرغ؟

نه بابا همه چی دادم... برنج، نون، ماهی و میگو و بوقلمون و بلدرچین و شترمرغ و شتر و گوسفند، تا اول 3 سالگی تقریبا هر روز تخم مرغ می خورد... انواع کباب و حتی کله پاچه و اینا وووو... ولی خب چون خیلی شیطونه، نمیشده ازش عکس بگیریم... اینا هم کثیف کاریشون کم بوده و احتمالا دستم آزاد بوده که تونستم عکس بگیرم... چون تا حدود زمانی که روی صندلی میشینن و می خورن، دائم درگیری شستن قبل وب عد سینی، اماده کردن و برش زدن، سرو کردن و جمع کردن و باز وعده ی بعد ادم رو درگیر می کنه... 
ولی تلاشم این بوده که در وهله ی اول گوشت بهش برسه، بعد سبزیجات، بعد کربوهیدرات (نه مثل بزرگسالا)... برای همینه که شاید برنج و نون زیاد توی عکس دیده نمیشه... یا خیلی وقتا مثلا ماکارونیش رو با مثلا کینوا یا دال عدس یا نخودفرنگی یا بروکلی و اینا درست می کردم... ولی خب عکسی ازشون نداشتم تا الان که یه نگاه انداختم (به جای پاستاهای خارجی که با آرد نخود یا کینوا و اینا بود، من از خودشون استفاده می کردم چون هم دسترسی بهشون سخت بود هم گرون می افتاد...)، همین پاستایی هم که عکس پسرم توش نیست، پسرم خوابیده که تونستم ازش عکس بگیرم... وگرنه همونم باز نمیشد عکس انداخت... اون عکس اول که سرش رو تکیه داده، داره بیهوش میشه دیگه که شده عکس بگیرم Smile
اکثر اینا هم اخر کارشه دیگه و کثیف کاریاش مشخصه... قبل از خوردنش سطح کثیف کاری معلوم نیست... گوشت قرمز هم چون دوست داره، عموما چیزی نمی موند Big Grin الان اون عکس اول گوشت گوسفنده... با برنج و هویج و اینا... (خیلی وقتا اینجوری حالت ته چین درست می کردم... ولی خب باید برنج از بیش از 8 ساعت قبل خیس بخوره که آرسنیکش کم شه یا دون آبکش شه بعد بریزیم با مواد بپزه... پسرمم خیلی این مدل غذا رو دوست داشت کلا...)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Bonsai، Seti69
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۰۶:۵۶ عصر)رخشید نوشته است: بعدش تشریف میبرن حمام دیگه ؟ Big Grin
ماماناا از این عکسا بیشترربذارید من زودتر با واقعیت ها روبرو بشم

اکثراااااااااا یسسسسسسسسسسسسسسسسسس، حالا اینا خوبشه... بزرگ که شد و ننشست، خونه به گند و گه کشیده شدددددددد واقعا... 
آماده باش دخترم Big Grin Big Grin Big Grin
  • رخشید
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۰۷:۱۳ عصر)Rose نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۰۶:۵۶ عصر)رخشید نوشته است: بعدش تشریف میبرن حمام دیگه ؟
ماماناا از این عکسا بیشترربذارید من زودتر با واقعیت ها روبرو بشم

اکثراااااااااا یسسسسسسسسسسسسسسسسسس، حالا اینا خوبشه... بزرگ که شد و ننشست، خونه به گند و گه کشیده شدددددددد واقعا... 
آماده باش دخترم Big Grin

Cry من نیستم آقا
من اینارو دیدم تپش قلب گرفتم  Confused
پنیر داخل موهاشم بود Smile
خوب این پروسه که کل روز زمان میبره وووی
  • Rose، Sufii
پاسخ
آره رخشید...
حوصله می خواد دیگه...
با این مدل تغذیه، حتی حموم کردن بچه هم از حموم معمولی بیشتر انرژی و اعصاب و زمان می خواد... اما بعد از یه مدت یاد میگیری و مهمتر اینکه عادت می کنی...
واقعا پنیر خوبه... چیزای خیلی سخت تر هم می کنن این کارا رو...
یا یه وقت می بینی تا آلتش هم خواسته غذا بده بچه............ لباسا کلا کثیف... باید اصلا یه جوری برنامه بریزی که تعویض پوشک دقیقا بیفته بعد از غذا Smile وگرنه یه دستشو بزنه به یه جایی به کخ میره آدم Smile

همینه که مادرا از کل دوستان قدیمیشون جدا میشن... غر میزنن... حساس میشن... تنها میشن... افسرده میشن... چون توی لوپ بی انتها گیر می کنن... ولی خب هر چی زودتر شروع کنی به آموزش، بچه هم زودتر از اب و گل درمیاد... اینش خوبه... و برای ما با گذشت زمان بار زحماتمون خیلی کمتر شد... تازه شب هم که بشه همه که بخوابن، مادر بیچاره خواب نداره... مگه بچه خوشخواب نصیبش بشه Smile

این لوپ ها تا حدود 2 سالگی واقعا طاقت فرساست... یعنی برای من بود... ولی بعدش دیگه به قول ترگل به پذیرش میرسی...
  • Bonsai، Targol، دانژه، رخشید
پاسخ
رز تو واقعا دست مریزاد داری. اصلا نمیدونم چی بگم!
  • Gitii، Rose، دانژه
پاسخ
رز Cry Cry خیلی خوب توضیح دادی متشکرم ولی من برم
برم

من یه پیشبند بزرگ می بندم جلوش
کلاه هم سرش میذارم Big Grin

فعلا اینا به ذهنم رسید Big Grin
شایدم زره تنش کنم Big Grin
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۰۷:۳۴ عصر)رخشید نوشته است: رز  Cry  Cry  خیلی خوب توضیح دادی متشکرم ولی من برم
برم

من یه پیشبند بزرگ می بندم جلوش
کلاه هم سرش میذارم  Big Grin

فعلا اینا به ذهنم رسید  Big Grin
شایدم زره تنش کنم  Big Grin

برو برو 7 ماه دیگه به ما می پیوندی دیگه بهرحالللللل Big Grin Big Grin Big Grin

نگران نباش، اگه کسی رو داشته باشی، روکش آماده ش هم اومده می تونن برات از خارجههههه بیارن، یا خیاط سراغ داشته باشی، می تونه راحت برات بدوزه... البته اگه بچه ی حرف گوش کنی نصیبت بشه  Big Grin Big Grin البته با توجه به اینکه حقوق خوندی احتمالش بالاست اما باباش کارت رو خراب کرده دیگه، حتما از خودت یکم شیطون تر، مخرب تر و در کل فعال تر خواهد بود Big Grin Big Grin Big Grin
خوبی این روکشا اینه که شستن صندلی هم کمتر لازمه...
[تصویر:  s-l300.jpg]

ترگل شما لطف داری ولی چرا؟
  • رخشید
پاسخ
وای اینا چه خوبه ولی کلاه نداره ، کلاهخود هم باید سفارش بدم
  • Rose
پاسخ
سلام بچه ها
پسر من یه کم زردی داره دکتر براش قطره بیلی ناستر نوشت
کسی تجربه ای داره ؟

لطفا اگر تجربه زردی نوزاد دارید هرچی میدونید برام بنویسید ممنون مبشم من خیلی استرس دارم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • Bonsai، Targol
پاسخ
واقعا رز خدا توان و انرژیتو زیاد کنه عزیزم چقدر زحمت کشیدی
رخشید خیلی خوووب گفتی زره و کلاهخودو Smile)

ساغر جان به سلامتی نینیت به دنیا اومد؟ قدمش مبارک باشه. راستش من تجربه‌ای ندارم فقط میدونم خیلی از بچه ها دارن استرس نگیر.حالا بقیه بیان بهت میگن چیکار کنی
  • Rose، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان