امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سروناز جون کلاسای بارداری بیشتر ماما و کمک ماما هستن حالا نمیدونم چرا میگن زمان بدین جمع شه اونطوری بعد عمل هم نباید فشار بدن، فشار میدن هم رحم جمع شه هم لخته ها بیرون بیاد نه شکم بند نوع خاص نداره بگو شکم بند برای بعد زایمان میخوام اصلا درد نداره تسکین میده کاملا. در نهایت ببین دکترت چی میگه عزیزم ممکنه دکترت مخالف باشه با شکم بند هرچی اون گفت عمل کن.
اما من هم دوستم هم خواهرم هم دکترم گفتن ببند تازه اشتباه کردم یروز دیرتر بستم خدایی تو تسکین دردمم کمکم کرد میگم سه روزه شکمم تخت شد
البته تخت شدن دلیل دیگه هم داشت من یه چهار روز بعد عمل برگشتم سر وزن قبل بارداریم. اون ۱۰ کیلوهمش وزن مایع و جفت و نی نی بود انگار
الانم متاسفانه از بس بیخوابی میکشم یک کیلو هم کم کردم از وزن قبل همینطور ادامه بدم ناپدید میشم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، mona70، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها شکم بند مارک خاصی داره؟ قبل زایمان بخرم چون بعدش همسرم باید بره بگیره احتمالا ندونه چی باشه
سایزبندی اینا نداره؟
  • mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه خوب نونا جون چه زود وزن کم کردی .اگه خواهر و دکترتون هم گفتن که خوبه، پس منم از دکترم میپرسم.در مورد مارک و سایزش هم که ندا جون پرسید راهنمایی کنید بچه ها.
بعد همون فردای عمل باید ببندیم ؟
  • Nedaa28، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستان
شکم بند ما توی کلاس های بارداری گفتن نبندید و یکم به بدن زمان بدید و فشار بهش نیارید... به مرور خودش جمع میشه... بعد از ۴۰ روز هم میشه شکم بن بست و بخصوص بعد سز نباید بست چون فشار میاره...

درباره ی جراحی زیبایی هم اتفاقا یکی از بچه ها پرسید، تاکید کردن که خود سز عمل سنگینیه، چرا به بدن فشار بیاریم و از چند جهت تحت فشار بذاریمش؟

به نظر من حتما با دکترتون مشورت کنید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا و سروناز جان مارکش مهم نیست بذارید اگر دکترتون اکی داد بعد سزارین بگیرید چون با توجه به دور شکمتون بعد سزارین باید بگیریدش، من همون بعد ترخیصم رفتم داروخونه یه متر بهم دادن گفتن دور شکمت رو بگیر طبق اون سایز دادن بهم
رز جون به من که دو تا فلوشیپ که یکیشون دکتر خودمه و یه متخصص زنان گفتن ببند از روز سوم بعد حمام خیلی خیلی کمک کرد تو کاهش سریعتر خونریزی و کنترل درد و راحت راه رفتن و سوار ماشین شدن

ولی در نهایت حرف دکتر هر شخص مهمه
  • Nedaa28، Rose، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
نونا جان من از دکتر ایمان زاده برای پس فردا وقت گرفتم. دخترم یکم سینه اش خس خس داره ‌و فکر کنم رفلاکس پنهان داره. گفتی دکتر خوبیه نه؟ دکتر دختر گلت ایشونن؟ رفتی تا حالا مطبشون؟

راستی بیمارستان ما هم شکم بند از همون روز تجویز میشد. یه دلیل مهم پزشکیش هم این بود که شکم نیفته روی بخیه. همه میبستن
  • 2015، nona، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۰، ۰۲:۲۶ عصر)Targol نوشته است: سلام
نونا جان من از دکتر ایمان زاده برای پس فردا وقت گرفتم. دخترم یکم سینه اش خس خس داره ‌و فکر کنم رفلاکس پنهان داره. گفتی دکتر خوبیه نه؟ دکتر دختر گلت ایشونن؟ رفتی تا حالا مطبشون؟

راستی بیمارستان ما هم شکم بند از همون روز تجویز میشد. یه دلیل مهم پزشکیش هم این بود که شکم نیفته روی بخیه. همه میبستن

ترکل جون فوق العاده و استاد تمامه بدون شک در زمینه اطفال 
اینو از تمام خانواده و آشنایان پزشک با تخصص های مختلف شنیدم علاوه بر اینکه استاد خواهرم، همسرای برادرام و یکی از برادرامم بوده. هر کی رو با هر مشکلی هم معرفی کردم واقعا راضی بوده بچه هایی با مشکلات خیلی حاد که واقعا چند سال خانواده ها درمانده شده بودن از بس پیش دکترای مختلف رفته بودن و جواب نگرفته بودن
اما خب ایشونم خییییییلی مطبش شلوغه دیگه از همه جای ایران میان، اول دستیارا میبینن بعد خودش ، ولی کلا پیشش پرونده داشته باشی عالیه  من خودم دخترمو پیش دکتر اطفال بیمارستانش میبرم برای ویزیتای هفتگی و دو هفته اما پیش ایشونم پرونده باز میکنم خدای نکرده موقع بیماری

من به عنوان همراه رفتم‌مطب تجریش باغ فردوس، ایشالا هفته بعدم دخترمو میبرم پیششون
تا جایی که یادمه مدل منشیشون خانم شجاعی اینطوری بود که صبح یکی میرفت نوبت میگرفت بعد عصر یا شب سر ساعتی که میگفت مادر بچه میرفتن که خسته نشن

سر شکم بندم اره من میگم که من دیر بستم وگرنه دکترم ترخیص کرد گفت حموم کن ببند من اینقدر داغون بودم نتونستم برم حموم بعد ترخیص فرداش رفتم و بستم
  • Targol، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ممنونم نوناجون. منم از همون مطبشون وقت گرفتم. بهم گفت ساعت ۶ بیا اما معطلی داره. اگه این مدلیه پس صبح همسرم بره نوبت بگیره
مرسی بابت اطلاعات خوبی که میدی Heart
  • nona، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یر دختر دوستم که همینطوری بود صبح دوستمون میرفت نوبت میگرفت مثلا میگفت 11 شب با بچه بیایین دیگه اونطوری نهایت نیم ساعت معطلی داشت
  • Nedaa28، Targol، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ایشالا که بری و راضی باشی عزیزم
  • Targol، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان