۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۱:۲۸ عصر
لیلی من ۴ دوز پرونا فریزر زدم فقط هر سری ی کمی بدنش گرم میشد. حتی استا هم ندادم. لباس کم میکردم آکی میشد. ای چیزی که شما تعریف میکنی یا کوچولوت سرما خورده یا نسبت به واکسن آلرژی چیزی داره. حتما ببر دکتر
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۱:۲۸ عصر
لیلی من ۴ دوز پرونا فریزر زدم فقط هر سری ی کمی بدنش گرم میشد. حتی استا هم ندادم. لباس کم میکردم آکی میشد. ای چیزی که شما تعریف میکنی یا کوچولوت سرما خورده یا نسبت به واکسن آلرژی چیزی داره. حتما ببر دکتر
من چهار دوز زدم بی عارضه ترین واکسن بود اونم دختر من که همه میدونن چه عکس العملهای بدی به واکسن نشون میده
اره احتمال حساسیت به واکسنم هست ببرش دکتر البته واقعا نادره مگه قبلا به واکسنی حساسیت داشت؟ دکتر دخترم میگفت این واکسن حتی مواد الرژیکم نداره بله من فایزر زدم
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۱:۳۱ عصر
لی لی دخترت آلرژی داره؟ خود زندیه واکسن زد؟ به من گفت بعد ۲ سالگی بزن کلا
پسر ۱۹ ماه ❤
آخه جالب اینه دخترم دو هفته پیش واسه واکسن یکسالگی حتی تب هم نکرد الان با این واکسنه به این روز افتاده!
اون روز شوهرم از داروخانه واکسنو گرفت سریع اومد تو ماشین و مارو گذاشت دم مطب خودش رفت پارک کنه نرسید واکسنو ببینه منم تا رسیدم به منشیه گفتم سریع نایلون ازم گرفت خودمم ندیدم چی بود!! فقط بعدش ازش پرسیدم واکسنه رو شما چک کردین اصل بود گفت آره اصل بوده مثل خنگا یه نگاه نکردم ببینم چی زدن به بچه نونا جان آخه بعد واکسن یه ویزیت هم همونجا با خود دکتره گرفتم بهش گفتم بی اشتها شده و یکم بعد از یک ساعت برمیگردونه و هیچ علائمی جز این ندارد کامل معاینش کرد! گفت هیچی نیست رفلاکسه ندا جان آره دخترم آلرژی داشت خود زندیه بعد چکاب یکسالگیش گفت بزن براش گفت یه هفته بعد واکسن یکسالگی بزن خودش نبود خارج بود یه دکتر آلرژی دیگه دکتر کلانتر تو اتاقش بود اون زد و معاینش کرد
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۱:۴۷ عصر
(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۱:۲۶ عصر)lili_61 نوشته است: ممنونم رز جان راستش من اول جامعمو دادم بعد بچه دار شدم تو حاملگی هم تا میدونستم شبیه سازیامو انجام دادم باقیش هم تو نه ماه مرخصیآفرین عزیزم ![]() ![]() ![]() منم برم به درسم برسم ![]() ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۱:۴۸ عصر
شانس دیگه خواهرا وقتی بخواد بباره از زمین و آسمون واسه آدم میباره حالا شانس من اینکه با واکسن یکسالگیش تبم نکرد الان سه روزه تب داره!
اینقدرم بد مریضه که!!! شربت استارو اصلا میبینه تو قاشق بالا میاره براش شیاف گذاشتم تا الان عصر وقت گرفتم میبرمش پیش دکتر فرجی اونم این واکسنو میزنه خدا کنه بفهمه علتش چیه
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۱:۵۱ عصر
لیلی جان واکسن یکسالگی واکنش چندان نداره اما دقیقا روز هفتم چهاردهم و ۲۱ ام بعد تزریق امکان واکنش داره دختر من دقیقا روز چهاردهم خالش بد شد تب و اسهال گرفت
بهداشت به من این سه تا تا یخو گفت که اگه تب و اسهال گرفت نگران نشو
۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۲:۱۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۲:۱۱ عصر، توسط شیطون خانم.)
لیلی دکتر پسر من گفت یا واکسن پرونار دوز چهارم با یکسالگی همزمان میزنی یا تا دقیقا یک ماه بعد اجازه زدن واکسن فریزر نداری. چراش نمیدونم. واسه همین من دوز ۴ ام ۱۳ ماهگی زدم.
برای واکسن یکسالگی همون روز علائم نداره. بهداشت به من گفت ۳۰ درصد علائم دارن اونم بعد یک هفته علائم نشون میده که پسر من دقیقا بعد یک هفته تب کرد دو روز و بی اشتها و بدقلق شد. شاید علائم واکسن یکسالگی . ببر حتما دکتر عزیزم
نونا جان اینم دوهفته پیش واکسن یکسالگی رو زد یعنی مال اونه؟!!!!
پس چرا بعد از ظهر دو ساعت بعد از این واکسن یهو شروع شد!!! اصلا پاشو درد میکرد تکون میداد جیغ میزد؟! بهداشت فقط به من گفت احتمال داره یه هفته بعد تنش دونه بزنه یعنی اینقدر حالش بد بود که کلی نذرو نیاز کردم تا حالا نشده بود برای هیچ واکسن یا مریضی اینطوری مستأصل بشم بچه ها ممنونم باهاتون حرف زدم حالم بهتر شد! بعد دکتر میام میگم چیگفته شیطون خانم کاش قبلش اومده بودم اینجا ازتون راهنمایی میگرفتم زندیه به من گفت ده روز بعد واکسن یکسالگی بیا بزن من دوهفته بعدش زدم براش! |