موضوعها: 0
تشکر Received:
2,051 in 551 posts
تشکر Given: 695
اعتبار:
2,467
۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۱:۳۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۱:۳۶ عصر، توسط miss shin.)
بچه ها منم مشابه سوال سحری رو دارم با کمی تفاوت
خیلی دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم ی دفعه به ذهنم رسید اینجا مطرح کنم خیلی وقته مثل خوره داره مغزم رو میخوره
شما حاضرید ی ملکی که اطراف تهرانه مثل کرج رو بفروشید بزارید رو پول پیش خونه ی فعلیتون و برید ی محله بهتر؟؟؟اینم در نظر بگیرید که این محله که ساکنید اصلا با معیار های شما جور نیست فقط بخاطر شرایطی چندساله اومدید ساکن شدید
اصلا با توجه به شرایط مملکت و اقتصادی عقلانیه؟؟؟
با فروش اون خونه دیگه سرمایه ایی به عنوان پس انداز نیست ولی میشه سطح زندگی رو چند پله ارتقاع داد
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۱:۳۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۱:۴۱ عصر، توسط youtab.)
میس شین جون نه راستش
من نمیکنم
جون سال دیگه پولت دست صاحبخونه همونقدره اما همه جیز چند برابر شده
اونوقت بازم باید پول بذارید روی پول پیش و...
من بودم پول پیش این خونه رو به مبلغ خونه اطراف اضافه میکردم و میرفتم توش مینشستم
بعد سطح زندگی رو میتونی نهایت یکسال ببری بالاتر و سال دیگه با این اوضاع چند پله خدایی نکرده عقب تر برمیگردی چون به قول خودت دیگه پس انداز و چیزی نیست و مگه ادم چقدر درامد داره توی این یکسال

پسر دو ساله من
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
میس شین من باشم اصلا اینکار رو نمیکنم.
سرمایه م رو تبديل کنم ب پول پيش خونه،سال بعدش چی
کار کنم؟ارزش پولتون از دست میده اینجوری که
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۱:۵۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۱:۵۸ عصر، توسط ستیلیته.)
ما یه بار اشتباه کردیم و اول ازدواج (۵ سال پیش) برای پول پیش خونه ۳۰ تا سکه فروختیم، اون موقع میشد ۵۰ میلیون حدوداَ. اجارهمون ۳ میلیون بود، حقوقمون رو همدیگه تقریباَ ۱۰ میلیون بود، گوشت از گرونترین قصابیها کیلویی ۸۰ هزار تومن بود. خیلی راااحت میتونستیم ۵ میلیون اجاره بدیم و قطعاَ صابخونه دیگه پول پیش براش هیچ اهمیتی نمیداشت (اون موقع ۳ میلیونم خدایی اجارهی زیادی بود، دیگه چه برسه به ۵ میلیون). حتی میتونستیم واسه اجارههای بعدی چک بدیم که صابخونه هم خیالش راحت باشه ولی اون سکهها رو نفروشیم. در حالی که همون زمان اطرافیان میگفتن واای اجاره ندین حیفه، پول پیش بیشتر بدین. ولی همهمون دیدیم چی شد دیگه!
خلاصه من باشم خونهی اطراف شهر رو برای پول پیش خونه نمیفروشم.
اون سکهها رو هم زمان دوستیمون جفتمون خریده بودیم واسه پسانداز. تعداد سکههایی که داشتیم هم بیشتر بود، باز خوب شد شوهرم عقل به خرج داد گفت کلشون رو برای پول پیش نفروشیم و بذار اجارهی بالا بدیم.
تشکر Received:
175 in 44 posts
تشکر Given: 205
اعتبار:
179
میس شین جان به نظر من تو شرایط اقتصادی فعلی، فروختن خونه زمانی منطقیه که قرار باشه به احسن تبدیلش کنی در غیر اینصورت از دست دادن سرمایه هست.
ضمن اینکه سکونت تو منطقه بهتر مساویه با بالا رفتن هزینه های زندگی (از خرید میوه بگیر تا چیزای دیگه)، باید به این فکر کنی که من مثلا خونم رو بردم فرضا منطقه یک، آیا میتونم از پس شارژ و سایر هزینه های زندگی بر بیام یا نه؟
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
اعتبار:
12,568
بچه ها میون کلامتون هزینه ساخت خونه در تهران و شهرستان و روستا رو میدونید ؟ هم آپارتمانی،هم ویلایی
• youtab
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
اعتبار:
33,760
شیدا ساخت رو نه اما شوهر خش کوچیکه داره خونه خیلی قدیمیش رو بازسازی میمنه برن بشینن همه جیشو عوض کرده و زیرو رو سیمکشی و لوله و کف و اینا تا الان 50 درصد انحام شده حدود 600 تومن شده تازه از جاهای بورسش خرید کردن
هنوز دستمزدا و سرویس و حمام مونده
فکر کنم خیلی خیلی بالا باشه هزینه ساخت

پسر دو ساله من
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
اعتبار:
33,760
شیدا ساخت رو نه اما شوهر خش کوچیکه داره خونه خیلی قدیمیش رو بازسازی میمنه برن بشینن همه جیشو عوض کرده و زیرو رو سیمکشی و لوله و کف و اینا تا الان 50 درصد انحام شده حدود 600 تومن شده تازه از جاهای بورسش خرید کردن
هنوز دستمزدا و سرویس و حمام مونده
فکر کنم خیلی خیلی بالا باشه هزینه ساخت

پسر دو ساله من
• شیدا
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
اعتبار:
12,568
خونه ش چند متره یوتاب؟
من الان سرچ کردم هزینه ساخت رو متری ۱۱ زده
تشکر Received:
3,251 in 846 posts
تشکر Given: 4,446
اعتبار:
3,744
من به نظرم اگر بچه تو پلن نباشه خونه سی متری واسه دو نفر ادم شاغل کفایت میکنه. ما که رسما فقط شبا خونهایم...
It's better to lose the fight than losing your peace