امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خريد خانه
بچه ها منم مشابه سوال سحری رو دارم با کمی تفاوت
خیلی دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم ی دفعه به ذهنم رسید اینجا مطرح کنم خیلی وقته مثل خوره داره مغزم رو میخوره
شما حاضرید ی ملکی که اطراف تهرانه مثل کرج رو بفروشید بزارید رو پول پیش خونه ی فعلیتون و برید ی محله بهتر؟؟؟اینم در نظر بگیرید که این محله که ساکنید اصلا با معیار های شما جور نیست فقط بخاطر شرایطی چندساله اومدید ساکن شدید
اصلا با توجه به شرایط مملکت و اقتصادی عقلانیه؟؟؟
با فروش اون خونه دیگه سرمایه ایی به عنوان پس انداز نیست ولی میشه سطح زندگی رو چند پله ارتقاع داد
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
میس شین جون نه راستش
من نمیکنم
جون سال دیگه پولت دست صاحبخونه همونقدره اما همه جیز چند برابر شده
اونوقت بازم باید پول بذارید روی پول پیش و... 
من بودم پول پیش این خونه رو به مبلغ خونه اطراف اضافه میکردم و میرفتم توش مینشستم

بعد سطح زندگی رو میتونی نهایت یکسال ببری بالاتر و سال دیگه با این اوضاع چند پله خدایی نکرده عقب تر برمیگردی چون به قول خودت دیگه پس انداز و چیزی نیست و مگه ادم چقدر درامد داره توی این یکسال
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Gitii، Hamiii99، mahtakhanoum، miss shin، Purelove، Rose، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
میس شین من باشم اصلا اینکار رو نمیکنم.
سرمایه م رو تبديل کنم ب پول پيش خونه،سال بعدش چی‌
کار کنم؟ارزش پولتون از دست میده اینجوری که
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Gitii، Hamiii99، miss shin، Purelove، Rose، youtab
پاسخ
ما یه بار اشتباه کردیم و اول ازدواج (۵ سال پیش) برای پول پیش خونه ۳۰ تا سکه فروختیم، اون موقع می‌شد ۵۰ میلیون حدوداَ. اجاره‌مون ۳ میلیون بود، حقوقمون رو همدیگه تقریباَ ۱۰ میلیون بود، گوشت از گرون‌ترین قصابی‌ها کیلویی ۸۰ هزار تومن بود. خیلی راااحت می‌تونستیم ۵ میلیون اجاره بدیم و قطعاَ صابخونه دیگه پول پیش براش هیچ اهمیتی نمی‌داشت (اون موقع ۳ میلیونم خدایی اجاره‌ی زیادی بود، دیگه چه برسه به ۵ میلیون). حتی می‌تونستیم واسه اجاره‌های بعدی چک بدیم که صابخونه هم خیالش راحت باشه ولی اون سکه‌ها رو نفروشیم. در حالی که همون زمان اطرافیان می‌گفتن واای اجاره ندین حیفه، پول پیش بیشتر بدین. ولی همه‌مون دیدیم چی شد دیگه!

خلاصه من باشم خونه‌ی اطراف شهر رو برای پول پیش خونه نمی‌فروشم.

اون سکه‌ها رو هم زمان دوستی‌مون جفتمون خریده بودیم واسه پس‌انداز. تعداد سکه‌هایی که داشتیم هم بیشتر بود، باز خوب شد شوهرم عقل به خرج داد گفت کلشون رو برای پول پیش نفروشیم و بذار اجاره‌ی بالا بدیم.
  • Gitii، Hamiii99، miss shin، Neda28، Purelove، Rose، youtab
پاسخ
میس شین جان به نظر من تو شرایط اقتصادی فعلی، فروختن خونه زمانی منطقیه که قرار باشه به احسن تبدیلش کنی در غیر اینصورت از دست دادن سرمایه هست.
ضمن اینکه سکونت تو منطقه بهتر مساویه با بالا رفتن هزینه های زندگی (از خرید میوه بگیر تا چیزای دیگه)، باید به این فکر کنی که من مثلا خونم رو بردم فرضا منطقه یک، آیا میتونم از پس شارژ و سایر هزینه های زندگی بر بیام یا نه؟
  • Gitii، Hamiii99، miss shin، Rose، youtab، دخترانه، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها میون کلامتون هزینه ساخت خونه در تهران و شهرستان و روستا رو میدونید ؟ هم آپارتمانی،هم ویلایی
Cool
  • youtab
پاسخ
شیدا ساخت رو نه اما شوهر خش کوچیکه داره خونه خیلی قدیمیش رو بازسازی میمنه برن بشینن همه جیشو عوض کرده و زیرو رو سیمکشی و لوله و کف و اینا تا الان 50 درصد انحام شده حدود 600 تومن شده تازه از جاهای بورسش خرید کردن
هنوز دستمزدا و سرویس و حمام مونده
فکر کنم خیلی خیلی بالا باشه هزینه ساخت
پاسخ
شیدا ساخت رو نه اما شوهر خش کوچیکه داره خونه خیلی قدیمیش رو بازسازی میمنه برن بشینن همه جیشو عوض کرده و زیرو رو سیمکشی و لوله و کف و اینا تا الان 50 درصد انحام شده حدود 600 تومن شده تازه از جاهای بورسش خرید کردن
هنوز دستمزدا و سرویس و حمام مونده
فکر کنم خیلی خیلی بالا باشه هزینه ساخت
  • شیدا
پاسخ
خونه ش چند متره یوتاب؟
من الان سرچ کردم هزینه ساخت رو متری ۱۱ زده
Cool
پاسخ
من به نظرم اگر بچه تو پلن نباشه خونه سی متری واسه دو نفر ادم شاغل کفایت می‌‌کنه. ما که رسما فقط شبا خونه‌ایم.‌..
It's better to lose the fight than losing your peace
  • Gitii، tinaaa91، youtab، ستی‌لیته، شیدا، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان