موضوعها: 0
تشکر Received:
4,752 in 889 posts
تشکر Given: 10,842
اعتبار:
6,682
۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۴:۳۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۴:۴۵ عصر، توسط artatam.)
میس شین جان منم اینکار رو نمی کردم، میدونم که خیلی برات سخته ولی شرایط ایران متاسفانه جوریه که باید خیلی حساب و کتاب کرد، تازه شما چون بچه هم دارین مسئولیت تون سنگین تره.
ببین من دوستی دارم که همسرش نخبه هست، دکتری داره، هیئت علمی دانشگاهه و هر دو شاغل، ولی تو محله متوسط به پایین ساکنن. باید قبول کنیم که دلیل بر ضعف شون نیست زندگی تو اون منطقه، شرایط اقتصادی کشور طاقت فرساست.
ببین به نظر من شاید بعضی از محله ها از نظرمون متوسط به پایین باشن ولی الزاما ناسالم و بد نیستن.
من نوعی که خونه تو یه منطقه خوب دارم، نوساز هم هست، ده سال دیگه نمیتونم مشابه اش رو بگیرم چون تورم و افزایش دارایی های من همخونی نداره، در مورد اجاره هم همینه امسال میشه با مبلغی که داریم ۱۰۰ متری اجاره کنیم سال بعد به ناچار یا متراژ کم میشه یا منطقه رو باید تغییر داد.
خلاصه تو ایران چه مالک باشیم چه مستاجر هشت مون گرو نه مون هست.
این روزها هم میگذره و انشاالله به زودی شرایط بهتر میشه، مثال دوستم رو زدم که حس کنی خیلی ها تو منطقه پایین تر از سطح فرهنگی و …شون ساکنن.
پیور جان خیلی بستگی به سن بچه داره، برا بچه بزرگتر من ترجیحم اینه مثل کیسی که یوتاب گفت خونه خودش رو اجاره بده ومنطقه بهتر اجاره کنه ولی به شرطی که خونه داشته باشه در غیر اینصورت بهتره خونه کوچکتر و منطقه پایین تر خرید به نظرم
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
اره شیدا خیلییی
اما خب شرایطشم داشتن دیگه
اقاهه 3،4 سال بعد همون خونه رو خرید و اوبشم خونه خودشو نفروخت
کلا بی گدار به اب نزد
این برای خیلی سال پیشه
الان خیلی سخت و تقریبا محاله برای ماها

پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• ستیلیته، شیدا
تشکر Received:
2,744 in 754 posts
تشکر Given: 2,040
اعتبار:
3,022
به پشتوانه ی درآمد ثابت و بالا همچین کاری کرده.
با شرایطی که بچه ها اینجا مطرح کردن خیلی فرق داره.
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
نظر آرتا راجع به این که شاید تو محله پایینتر همسایه بافرهنگتر حتی گیر آدم بیاد رو خیلی قبول دارم.
به خصوص مناطق ارزونتر مرکز شهر رو اگر روش دست بذاریم احتمالاً از خیلی مناطق شرق و غرب و شمال هم بافرهنگترن، حالا یا دانشگاهی هستن یا به هر حال کارشون تو اون مناطقه.
شاید بد نباشه مناطقی از شهر که احتمال پیدا کردن کیس خوب توش هست و ممکنه تو ذهن یکیمون باشه تو ذهن بقیه نباشه رو هم اشاره کنیم.
من خودم یکی همون مجیدیه و استاد حسن بنا و کرمان به ذهنم میرسه، یکی خیابون بهار شیراز و حوالیش.
تشکر Received:
2,051 in 551 posts
تشکر Given: 695
اعتبار:
2,467
۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۶:۱۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۶:۱۵ عصر، توسط miss shin.)
واقعا صنوبر تا تو شرایط نباشی نمیتونی درک کنی خیلی سخته
متاسفم که همچین تجربه ایی داشتی
ببین ی مثال ساده اینه شما تو خیابون حتی از خط عابر پیاده هم داری با بچه کوچیک رد میشی طرف چنان ویراژ میده انگار کوره ولی وقتی سطح فرهنگ بالاس طرف نیش ترمزی میزنه یا حتی کامل می ایسته رد بشی
یا حتی مثل کوچک تر تو پارک جاهای عمومی حرف هایی از بچه ۵ ساله میشنوی که مخ سرت سوت میکشه جالب تر اینه مادرش هم جفتشه و هر هر میخنده
آرتا جان ممنون از نظرت واقعا همینطوره محل زندگی آدم ها نشان دهنده ی سطح ادب و فرهنگشون نیست اما خوب واقعا تا تجربه نکنی درک نمیکنی چقدر تفاوت هست...
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
تشکر Received:
2,051 in 551 posts
اعتبار:
2,467
وای صنوبر انگار داری محله ما رو توصیف میکنی
مثلا مهمانی تمام میشه ساعت ۱ یا ۲ شب بلند بلند تو راه پله خداحافظی و قهقهه بعدم اعتراض میکنی پشت چشم نارک میکنن چهار دیواری اختیاری یا کیسه زباله همبشه چکه میکنه خوب لامصب اینجا محل زندگی خودتونم هیت یا از کوچک و بزرگ زباله میریزن تو خیابون شما خبابون های فرشته ظفر یا حتی پایین تر دولت و شریعتی ی آشغال میبینی رو زمین؟؟؟؟؟حالا بیا پایین تر سمت جنوب و جنوب غربی بخدا کنار سطل زباله پر اشغاله زحمت نمیکشن بندازن داخلش
تشکر Received:
2,051 in 551 posts
اعتبار:
2,467
۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۷:۱۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۷:۱۳ عصر، توسط miss shin.)
ندا جان بله
اره صنوبر خودم هم میدونم اصلا کار درستی نیست و از هر کی سوال پرسیدم گفته اشتباهه دوست داشتم نظرات بچه های اینجا رو هم بدونم
و در اخر لعنت به باعث و بانی این روزهامون...