۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۳:۳۷ عصر
اپ استور داره
اصلا چطور محاسبه میشه ندا جان؟
گفتگو در مورد بهداشت فردی
|
۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۳:۳۷ عصر
اپ استور داره
حتما داره
ببین خودش مثلا هر ماه محاسبه میکنه میگه تو دوران تخمک گذاری هستی ، اگه منظم باشی که دقیق میزنه بعد این سایتای محاسبه زمان تخمک گذاری رو هم بزن تاریخارو وارد میکنی بهت تایم میده وایسا بگردم لینکشو بذارم http://yekzan.com/fa/page/ovulation
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۵:۴۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۵:۴۳ عصر، توسط خانم فسقلی.)
اخه منظم نیست دیدی تاریخ هارو
![]()
۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۶:۴۱ عصر
اره هلیا توی این لینکه هم نوشته که برای تاریخای نامنظم به این راحتی نمیشه تعیین کرد وبه نشانه های بدنی خودتم میتونی توجه کنی.
کیت تخمک گذاری چی؟ اونو نمیدونم دقیقه یا نه من یه بار پریودم عقب افتاده بود اصلااا هم دوست نداشتم حامله باشم یک درصد.شوهرم به جای بی بی چک کیت تخمک گذاری خرید برام ![]()
۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۶:۴۷ عصر
کیت بلد نیستم چطوریه
اصلا چطور استفاده میشه
۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۶:۵۸ عصر
فکر کنم مثل بی بی چک باشه.اگر روز تخمک گذاریت باشه پررنگ میشه ولی فکر نمیکنم خیلی معتبر باشه
۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۷:۰۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۷:۰۰ عصر، توسط خانم فسقلی.)
میخوام بدونم حامله نشم یک موقع به فنا برم
دقیق بفهمم چه خبره بعد من قبل زایمان پریودم منظم بود نمیدونم چرا یک هفته اینور اونور میشه قبلشم که ازدواج کردم حامله بودم :| اصلا در حالت نرمال خونه شوهر پریودم نشدم بلافاصله حامله شانس…
۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۷:۰۱ عصر
هلیا تخمک گذاری، 14 روز قبل از پریود بعدی هست...
تا وقتی که منظم نباشی، بهت یه بازه میده.... منظم بشی یه روز مشخص میده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۷:۲۹ عصر
واسه اینکه باردار نشی سفت و سخت جلوگیری کن قرص بخور کاندومم استفاده کنین طبیعی هم جلوگیری کن
کلا به ۱۰۰ روش سامورایی جلوشو بگیر تخمک گذاری اینا بیخیال
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۷:۴۷ عصر
هایا همون که ندا گفت اصلا بارداری تو کل دوره احتمالش هست درسته ضعیف ولی هست پس حسابی پیشگیری کن
|