امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات رانندگی
امروزم رفتم بیرون. بچه‌ها بزرگترین مشکلم پارکه. از دوبل میترسم. از کوچه‌های باریک که دو طرف پر ماشینه میترسم. بعدم از تمرین کردن این کار هم میترسم. میگم تنها برم اخه موقع دوبل بزنم به جدول خوب کی جلومو میگیره؟ Smile)
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam
پاسخ
پری سیما بیا بریم با هم تمرین. من به تو فرمون میدم تو به من. شاید فرجی شد Smile)
  • Almam، پری سیما
پاسخ
ترگل پارک دوبل از پارک معمولی ساده تر و حرفه ای تر و خیلی دقیق تره...
یه اصولی داره و خیلی راحت می تونی توی جایی که فقط نیم متر از جای ماشینت بزرگتره هم با دو فرمون پارک کنی صاف صاف...
فکر کنم بخوام تایپ کنم سخت باشه، اگه کسی دور و برت داری که پایه یک داره، احتمالا خیلی دقیق بتونه بگه چطور باید پارک دوبل کنی که خیلی راحت انجام شه...
جوب هم جوب عمیق اولش تست نکن... برو از این جوبای همسطح زمین پبدا کن اونجاها تست کن...
ارتفاع جدولشم کم باشه بهتره که ماشینت خط نیفته...

کوچه های تنگ هم ترس ازشون کار خوبیه... این کوچه ها کلا باید ازش ترسید و با سرعت کم حرکت کرد و فراتر از هر ماشین رو هم پایید چون هر آآآآآن امکان داره بچه ای، آدمی چیزی بپره بیرون آدمو به خاک سیاه بنشونه... اینکه می ترسی خوبه ولی سعی کن مانعت نشه، فقط احتیاط کن و برو انجام بده...

رانندگی خیلیش مهارت و تمرینه... هر چی بیشتر رانندگی کنی، دستت بیشتر راه میفته... نترس بیفتی توی جوب یا... بالاخره اتفاقه ممکنه پیش بیاد...
من خودم سالی که فارغ التحصیل شدم، نزدیک به ۱۰ سال بود رانندگی می کردم، نه تصادف دلشتم نه حتی یه بار پلیس جلومو گرفته بود، حتی تا الان یه دونه جریمه ندارم... با اینکه خیلی میشینم، خیلیییی... از همون اول توی خاکی، جاده های یه طرفه، بزرگراه حتی توی عروس کشون وووو... نشستم... یه بار اومدم پارک کنم، خوردم به جدول دم خونه، لاستیک ماشین ترکید (تخمین اندازه و فاصله ی ناصحیح داشتم چون خیلی با ماشین همسر رانندگی کرده بودم، ماشین خودمون یادم رفته بود، سرعتمم بالا بود، همین که جلوبندی به خاک فنا نرفت خودش کلی بود)... مامانمم باورش نمیشد من تصادف کنم، گفت تو محل چشمت کردن و برام اسفند دود کرد، ولی خودم می دونم که چرا اونجور شد دیگه Smile بهرحال اتفاق اجتناب ناپذیره... حتی توی سرعت زیاد، اگه یه ماشین مطمئن داری، ترمز زیر پاته... اگه ماشینت ایرانیه، خب یکم با سرعت کم تمرین می کنی تا دستت بیاد... کم کم سرعت رو می بری بالا... اگه سرعتت کم باشه و زود متوجه بشی، به نیم کلاچ هم کامل مسلط باشی (اون تمرینایی که قبلا گفتم)، حتی نصف چرختم بیفته توی جوب، باز می تونی در بیای بخصوص اگه زمین صاف باشه...

راستی تمرین سنگ چین هم درسته توی آموزش ها دیگه نیست، ولی فووووق العاده برای بهبود پارک دوبل و هدایت فرمون مفیده... یه چند بار از بیرون و داخل ببین چطور یکی سنگ چین میره، بعد خودت بشین و توی کوچه ای که آزاده، ساختمون و جوب و جدول نداره تست کن، متوجه میشی چقدر کمک کننده می تونه باشه... اگر هم دستتو میندازی پشت صندلی سرنشین و عقب رو نگاه می کنی، سعی کن فقط با سه تا آیینه کار کتی چون اون چرخشه به نظرم باعث میشه آدم تعادلش رو از دست بده... آیینه راحت تر و سریعتره به نظرم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، Targol، نرگس
پاسخ
رز جون مرسی. دوباره برم پست اولت رو با یه دید دیگه‌ای بخونم. پدر همسرم پایه یک داره ولی روم نمیشه ازش سوال بپرسم. مخصوصا که خیلی حساس شده من رانندگی بلدم یا نه!
ماشینم ایرانیه بابا Big Grin فقط خدا رو شاکرم هر کی خواست باهاش بهم نیم کلاچ رو نشون بده یه بار خاموش کرد. حتی همون همسایه‌مون Big Grin
اره منم خیر سرم میخوام اصولی یاد بگیرم دنده عقبو همش با اینه کار میکنم مثلا.

آخ پری سیما بیا واقعا. فارغ از استرس. اسنپ بگیریم بریم کافه Big Grin
  • Almam، Rose، پری سیما
پاسخ
بچه ها منم تقریباً 9سال پیش گواهینامه گرفتم ولی از اون موقع تا بحال فقط یکی دوبار پشت فرمون نشستم اونم با دنده یک یا دو اونقدررررر از رانندگی می ترسم و فکر می کنم کار من نیست که به سرم زده سال دیگه نرم گواهینامه ام رو تمدید کنم چون به دردم نمی خوره من حس میکنم مهارت کافی ندارم موقع رانندگی فورا خسته میشم و اینکه می ترسم مثلا اگه تصادف کنم حتی اگه من مقصر نباشم راننده برخورد بدی باهام بکنه چون راننده پررو خیلی دیدم به نظرتون چکار کنم خیلی واجبه که رانندگی کنم
  • Almam، Targol
پاسخ
آتنا من که در حدی نیستم بخوام چیزی بگم. ولی همین دیشب با دوستم حرف میزدم میگفت رانندگی جوریه که ادم اولش با خودش فکر میکنه من هیچ وقت راننده نمیشم و این کار من نیست و … (بجز عده‌ کمی که سر نترس دارن و از بچگی منتظر فرصت بودن بشینن پشت فرمون) ولی بعدش میفهمی چه چیز راحتی بود.
  • Almam، آتنا
پاسخ
بله دقیقا همینه ترگل جان منم فکر می کنم هیچوقت راننده نمیشم به خصوص وقتی بچه کوچیکای فامیل رو می بینم که الان همه شون برای خودشون یه پا راننده شدن لعنت به ترس من اگه ترسو نبودم خیلی کارا می کردم
  • Almam، Targol
پاسخ
ترگل جون از پدر شوهرت نپرس دخترم . ما همه مون اینجا پایه یک داریم هر سوالی داشتی از خودمون بپرس.
  • Almam، Targol
پاسخ
آرتاتام گواهینامه ماشین سنگین داری شما؟ Big Grin
  • Almam
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۲۶، ۰۷:۵۵ عصر)6Targol نوشته است: امروزم رفتم بیرون. بچه‌ها بزرگترین مشکلم پارکه. از دوبل میترسم. از کوچه‌های باریک که دو طرف پر ماشینه میترسم. بعدم از تمرین کردن این کار هم میترسم. میگم تنها برم اخه موقع دوبل بزنم به جدول خوب کی جلومو میگیره؟ Smile)

چند وقت برو تو خیابونای عریض و خلوت و مسطح  تا اندازه ماشینت دستت بیاد 
بعدشم آیینه های بغل خیلی بهت کمک میکنه من اندازه ماشین خودمو میدونم ولی آیا تمام جدول ها اندازه یکسانی داره؟ قطعا نه 
آیینه بغل اگر تنظیمات داره بیار پایین راحت میشه پارک کرد بدون اینکه به جدول بخوری 
اگر ماشینت سنسور هم داشته باشه که آلارم میده
  • Almam، Rose، Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان