ترگل پارک دوبل از پارک معمولی ساده تر و حرفه ای تر و خیلی دقیق تره...
یه اصولی داره و خیلی راحت می تونی توی جایی که فقط نیم متر از جای ماشینت بزرگتره هم با دو فرمون پارک کنی صاف صاف...
فکر کنم بخوام تایپ کنم سخت باشه، اگه کسی دور و برت داری که پایه یک داره، احتمالا خیلی دقیق بتونه بگه چطور باید پارک دوبل کنی که خیلی راحت انجام شه...
جوب هم جوب عمیق اولش تست نکن... برو از این جوبای همسطح زمین پبدا کن اونجاها تست کن...
ارتفاع جدولشم کم باشه بهتره که ماشینت خط نیفته...
کوچه های تنگ هم ترس ازشون کار خوبیه... این کوچه ها کلا باید ازش ترسید و با سرعت کم حرکت کرد و فراتر از هر ماشین رو هم پایید چون هر آآآآآن امکان داره بچه ای، آدمی چیزی بپره بیرون آدمو به خاک سیاه بنشونه... اینکه می ترسی خوبه ولی سعی کن مانعت نشه، فقط احتیاط کن و برو انجام بده...
رانندگی خیلیش مهارت و تمرینه... هر چی بیشتر رانندگی کنی، دستت بیشتر راه میفته... نترس بیفتی توی جوب یا... بالاخره اتفاقه ممکنه پیش بیاد...
من خودم سالی که فارغ التحصیل شدم، نزدیک به ۱۰ سال بود رانندگی می کردم، نه تصادف دلشتم نه حتی یه بار پلیس جلومو گرفته بود، حتی تا الان یه دونه جریمه ندارم... با اینکه خیلی میشینم، خیلیییی... از همون اول توی خاکی، جاده های یه طرفه، بزرگراه حتی توی عروس کشون وووو... نشستم... یه بار اومدم پارک کنم، خوردم به جدول دم خونه، لاستیک ماشین ترکید (تخمین اندازه و فاصله ی ناصحیح داشتم چون خیلی با ماشین همسر رانندگی کرده بودم، ماشین خودمون یادم رفته بود، سرعتمم بالا بود، همین که جلوبندی به خاک فنا نرفت خودش کلی بود)... مامانمم باورش نمیشد من تصادف کنم، گفت تو محل چشمت کردن و برام اسفند دود کرد، ولی خودم می دونم که چرا اونجور شد دیگه

بهرحال اتفاق اجتناب ناپذیره... حتی توی سرعت زیاد، اگه یه ماشین مطمئن داری، ترمز زیر پاته... اگه ماشینت ایرانیه، خب یکم با سرعت کم تمرین می کنی تا دستت بیاد... کم کم سرعت رو می بری بالا... اگه سرعتت کم باشه و زود متوجه بشی، به نیم کلاچ هم کامل مسلط باشی (اون تمرینایی که قبلا گفتم)، حتی نصف چرختم بیفته توی جوب، باز می تونی در بیای بخصوص اگه زمین صاف باشه...
راستی تمرین سنگ چین هم درسته توی آموزش ها دیگه نیست، ولی فووووق العاده برای بهبود پارک دوبل و هدایت فرمون مفیده... یه چند بار از بیرون و داخل ببین چطور یکی سنگ چین میره، بعد خودت بشین و توی کوچه ای که آزاده، ساختمون و جوب و جدول نداره تست کن، متوجه میشی چقدر کمک کننده می تونه باشه... اگر هم دستتو میندازی پشت صندلی سرنشین و عقب رو نگاه می کنی، سعی کن فقط با سه تا آیینه کار کتی چون اون چرخشه به نظرم باعث میشه آدم تعادلش رو از دست بده... آیینه راحت تر و سریعتره به نظرم...