۱۴۰۲/۲/۲۳، ۱۱:۴۹ صبح
فدات بشم مرسی نسینی
واقعا خوب گفتی
واقعا خوب گفتی

پرسش و پاسخ کیک پزی
|
۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۳:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۳:۴۵ عصر، توسط کتایون خانم ۲.)
سلام خانم های کدبانو
میشه یه کیک راحت و خوشمزه معرفی کنید من درست کنم ![]() تا حالا اصلا کیک درست نکردم ![]()
کتایون جون همین کیک هویج
انقدرررر راحت بود که خدا میدونه الان لینکشو برات میذارم عزیزم http://khanumha.com/showthread.php?tid=69 بچه ها یه مورد دیگه اینکه من برای کرم پنیریه روش از پنیر خامه ای کیبی که داشتیم استفاده کردم خس کردم درسته شیرین بود اما طعم نمکیشم همچنان معلوم بود فکر کنم ویلی یا ماسکار پونه بهتر باشه ![]() ![]()
۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۴:۰۸ عصر
یوتاب جون مرسی عزیزم فقط دو تا سوال ( ببخشید من خیلی پرتم)
یکی اینکه پودر شکر چه فرقی با شکر داره؟ یکی دیگه اینکه یه پیمانه یعنی چند گرم؟
۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۴:۲۴ عصر
این حرفا جیه قربونت بشم
ببین من همون شکر مغمولی ریختم بعد هر پیمونه حدود فکر کنم 200 گرمه اما من هنیشه اینکارو میکنم که با هر لیوان یا پیمونه برنج که یکیشو اندازه میزنم بقیشم با همون اندازه میگیرم و میریزم یعنی مثلا دو و نیم لیوان دسته دارا ارد با همونم 1لیوان گردو یا هویجو اندازه میزنم ... یه جیز دیگه ام که تو دستورش توصیح نداده اینه که بعد از اینکه گردو و هویجو ریختی و با لیسک هم بزن و ارد رو هم کم کم اضافه کن و باز با همون لیسک هم بزن عزیزم همزن فقط برای همون مرحله شکر و تخم مرغ و روغن اولیه هست ![]() ![]()
۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۷:۳۲ عصر
,خیلی خیلی ممنون یوتاب جون
ایشاله آخر هفته درست میکنم
۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۸:۰۵ عصر
ممنون نرگس جون
تو فر نمیشه درست کنم؟ اخه شعله پخش کن ندارم
۱۴۰۲/۶/۱، ۱۲:۲۲ عصر
شیدا جان من یه دستور دارم به گفته آقای سر آشپز دستور پنکیک هتلی پیدا کنم دستورش میزارم واست عزیزم
۱۴۰۲/۶/۱، ۱۲:۴۵ عصر
هون جان اگه دستور استاندارد با شیره انگور داری به منم بده لطفا
من ممنوعیت مصرف شکر دارم با شیره درست کنم وقتی شیره رو به مواد میزنم انقدر سنگینه که از همون اول پف مواد میخوابه موقع پخت هم سنگین میشه بیکینگ پودر هم بیشتر میزنم ولی باز پف نمیکنه |