امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
آره سلین می دونم شوخی بود
کی بهتر از ما
یک نسل آگاه، با ذهنی باز Smile
از همین الان خوشبحال بچه های مامانای این سایت

آره نسیمه جان اصلا یه دلبری میشه که نگو
سه تا میشن که هیچی دییییگه........
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Celin، nona، youtab، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
آیسان حان در راستای سوالت از سلین جان، من امروز از بانک رفاه نزدیک خونمون پرسیدم ( قسمت شد برم یکساعت بیرون بعد نه ماه ) صندوق اماناتش ۶۰ میلیون ودیعه میخواست ( سود هم به پول تعلق نمیگرفت) سالی ۲۸۰ هزینه، اگه به ودیعت میخوای سود تعلق بگیره باید ۱۵۰ میلیون بذاری تو حساب، بعدم تا وقتی تو شعبه صندوق داری ودیعت بلوکه هست Sad
یعنی دفعه پیش خرفش پیش اومد نمیدونم یسری بچه ها گویا صندوق امانت بدون ودیعه دارن، من اصلا و ابدا تو تمام سرچام به این مورد برخورد نکردم شایدم بانکایی که من میرم خیلی داغونن. یکی ۵۰ میخواد یکی ۱۰۰ یکی ۲۰۰ Smile چه خبره جنگه مگه
  • (کژال)، 2015، Celin، mona70، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اااا منم میخواستم صندوق بگیرم. یعنی باید ۶۰ میلیون بهشون پول بدیم، اجاره هم بدیم،به پولمون هم سود تعلق نمیگیره؟؟؟؟؟؟ این دیگه چه مدلشه؟؟؟

ترگلی حلقه ها بخصوص اون زاویه داره خیلی خوشگلن. مبارکت باشه
با عیدی دخترات هم طلا بخر واسه خودت دخترم. Tongue اون طلاها در نهایت صاحب اول و آخرش دخترات هستن. میتونی تا وقتی کوچیکن خودت استفاده کنی بزرگ که شدن تبدیلشون کنی به طلای مناسب سن اونا که اونا استفاده کنن.
  • 2015، nona، Rose، Sufii، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
بچه ها بانک های مختلف شرایطشون با هم فرق داره. به نظرم بانکی با شرایط ساده تر هم میشه پیدا کرد
60 میلیون خیلیه
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
من تا چهارسال پیش طلاهام شامل کادوهای عروسیم بانک کارگشایی بود. فقط طلا قبول میکنن. سکه قبول نمیکنن.
صبح زود باید طلاها رو ببرین با کارت ملی. اونجا کارشناس قیمت میزاره و یه وامی براساس وزن طلا بهتون پرداخت میشد. اون وام رو موقع پس گرفتن طلا باید به بانک پس بدین.
فقط طلاهایی رو بزارین که نیمخواین استفاده کنین. چون پروسه برداشتن و گذاشتنش یکم دردسر داره.
  • 2015، nona، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
بچه ها بانککارگشایی هر صد تومن طلا رو ده تومن بهتون میده, بعد بیمه هم میکنه, موقع پس گرفتن طلا باید اون ده تومنو پس بدین, ایناشو یادمه, م ش ماه پیش پرسیده بود.
  • 2015، nona، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، فلامینگو، پری سیما
پاسخ
اره پری سیما جون, سه هفته پیش برد گذاشت, البته الانه الانو نمیدونم, اول اسفند برد گذاشت
  • 2015، nona، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۰، ۰۳:۱۶ عصر)(کژال) نوشته است: بچه ها بانک های مختلف شرایطشون با هم فرق داره. به نظرم بانکی با شرایط ساده تر هم میشه پیدا کرد
60 میلیون خیلیه

کژال این ارزونترین بانکی بود از بین چهار پنج تا که قیمت دارم

یعنی خودم شخصا قیمت گرفتم
۲۰۰ میلیونم سراغ دارم
  • (کژال)، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۱:۵۲ صبح)mona70 نوشته است: نونا جون بانک رفاه شعبه گلستان و میگی؟
نه عزیزم پایین کاج سر پانزدهم، تازه صندوق گذاشته رفتم حساب برای واریز مرخصی زایمانم وا کنم ( واقعا تو این چند ماه فرصت نکرده بودم) دیدم زده صندوق امانات محدود واکذار میشه
  • (کژال)، 2015، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه خبره ۶۰ تومن Angry
چقدر پول بی ارزش شده
 آیسان جان فکر کنم همون بانک کارگشایی به صرفه تره
فقط زودتر به فکر باش تا قبل تعطیلات خیالت راحت بشه

نمیدونم چرا به صندوقا اطمینان ندارم Blush
الان هم مجبوری تو بانک گذاشتم همش هم تو ذهنمه خدایی نکرده یه اتفاقی بیوفته من چه جوری ثابت کنم اینا طلاهای منه
احتمالا نهایت تا آخر فرودین همه رو بفروشم
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، فلامینگو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان