۱۴۰۱/۳/۳، ۰۹:۳۶ عصر
ماهور جون بااجازه منم بشینم سرکلاس ک بعد بارداری کلا لذت مذت تعطیل شد چارتا سوالم دارم اخه
پرسش و پاسخ در مورد مسائل جنسی
|
۱۴۰۱/۳/۳، ۰۹:۳۶ عصر
ماهور جون بااجازه منم بشینم سرکلاس ک بعد بارداری کلا لذت مذت تعطیل شد چارتا سوالم دارم اخه
۱۴۰۱/۳/۳، ۰۹:۳۸ عصر
ترگل دستت درد نکنه
یه سلام دادی حداقل همه خجالتو گذاشتن کنار فکر نمیکردم اینهمه مشتاق وجود داشته باشه :|
سلین جون اختیار داری خواهر. ما که داریم درس پس میدیم پیش شما
![]() لیدان دقیقا، میبینی توروخدا؟ بچه ها همه اهل دلن ![]() آقا استقبال خیلی زیاده. باید یه دوره ورکشاپ بزارم. اینجوری نمیشه.
۱۴۰۱/۳/۴، ۱۲:۴۳ صبح
وای بچه ها مردم از خنده...
ترگل دمت گرم... منم کلاس پنجمم ولی خیلی وقته ترک تحصیل کردم میشه بیام مرور؟؟!!
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۱/۳/۴، ۰۲:۴۵ صبح
خخخخخخخ. میبینم که یه مشت رفوزه ی ترک تحصیلی دور هم جمعیم
![]() ![]()
۱۴۰۱/۳/۱۵، ۱۲:۲۹ عصر
سلام خوبین بچه ها .بچه ها من هنوز درد دارم واژنم خیلی تنگه زیاد هم خیس نمیشم باهام زیاد ور میره ولی زیاد خیس نمیشم مجبور میشه شوهرم روغن بچه بزنه نمیدونم پوزیشنم اشتباهه یا چیه؟ من زیرم اون رو .گفت بیا پوزیشن رو عوض کنیم تو بشین رو گفتم من اصلا نمیتونم نمیدونم باید چیکار کنم .خیلی فکرمو مشغول کرده شما راهی به نظرتون نمیرسه؟ البته هنوز ۱ ماهم نشده که شروع کردیم
۱۴۰۱/۳/۱۵، ۱۲:۴۳ عصر
لوبریکانت استفاده کن عزیزم
فاصله هم زیاد نندارین بینش
۱۴۰۱/۳/۱۵، ۰۶:۰۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۳/۱۵، ۰۶:۰۲ عصر، توسط نسیمه جااان.)
عزیزم خودتو محدود به اون پوزیشن نگو
راه های مختلف رو امتحان کنید ،قرار نیس اتفاق خاصی بیافته ک بترسی از تغییر پوزیشن امتحان کنید ببین با کدوم راحت تری روغن بچه نمیدونم اثر بدی داشته باشه ک وارد بدن بشه یا نه ولی ترجیحا ،از لوبریکنت استفاده کنید ،همه روان کننده س هم بی خطر
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۳/۱۵، ۰۸:۰۶ عصر
عزیزم همون روش انگشت رو امتحان کنید بعد دخول انجام بشه
در ضمن پوزیشن تو رو باشی همسرت زیر هم خیلی بهتره چون فرمون دستته ، دیگه نمیترسی دردت بیاد یا چی ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۱/۳/۱۵، ۰۸:۱۱ عصر
سحر جان کلا پوزیشنی که شما بالا باشی راحتتره از هنه لحاظ
اصلا نترس اتفاقا خیلی بهتره به قول المام فرمونم دست خودته، اما واقعا راحتتره، حتی گاهی میگن برای از بین بردن بکارت این پوزیشن رو انتخاب کنین که کم درد تره |