۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۳:۰۵ عصر
ستی لیته جان میشه چند تا پیشنهاد برای حال دادن خانمهای شاغل به خودشون بدی؟
مدیریت هزینه ها
|
۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۳:۰۵ عصر
ستی لیته جان میشه چند تا پیشنهاد برای حال دادن خانمهای شاغل به خودشون بدی؟
۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۳:۳۷ عصر
آرتاتام جان
به نظر من : - ماساژ حرفه ای - کافه نشینی - استفاده از نیروی کمکی در امور منزل - سفر خانمانه با دوستان خانم بدون حضور آقایون - ثبت نام باشگاه یا هر ورزشی که علاقه داری (شنا، آب درمانی، این جور چیزا - بازم بستگی به علاقمندی ها داره
۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۳:۵۶ عصر
وای مرسی ماری جون
![]() ![]() راستی من ماری تو سریال خاتون رو خیلی دوست دارم برا همین با اجازه ات ماری خطابت می کنم نه مری اگه اشکالی نداری همین طوری ادامه بدم ![]()
۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۷:۰۲ عصر
خواهش میکنم، شما هم هر پیشنهادی دارین برای خانم شاغل بگین.
چه جالب من ندیدم این سریال رو. راحت باش عزیزم، تو دوران مجردی تو خونه مری صدام میکردن داداشم این نیک نیم برام قرار داده بود ![]()
۱۴۰۱/۱/۲۱، ۰۹:۵۷ صبح
ماری جون بببین سریال خاتون رو یه چیزی تو مایه های شهرزاد هست.
و کاراکتر ماری خیلی کاراکتر مثبت و خوبیه ![]() منم معمولا هر 3 -4 ماه یک کم خرید لباس دارم. روزهایی که کارم خیلی زیاد باشه صبحها میرم کافه و یا عصر موقع برگشت میرم آبمیوه و بستنی میخورم. البته نه همیشه گاهی فقط اگه ماموریتی داشته باشم که بخاطر کرونا دو سال بیشتر هست هیج جا نرفتم عصرهای ماموریت رو سعی می کنم به دید مسافرتی ببینم و برم رستوران،مرکز خرید یا جاهای دیدنی اون شهر
۱۴۰۱/۱/۲۱، ۰۳:۱۳ عصر
آرتاتام جان، همین چیزایی که بچهها گفتن مد نظر من بود.
اصلش داشتنِ کارگرِ ثابت واسه کمکحال بودن تو کارهای خونه. کادوی گرون خریدن برای خانوادهی خودت که حس خیلی خوبی به آدم میده. بلیط سفر و تور خریدنِ سورپرایزی برای خودت و همسرت که هر وقت فرصت داشتید سفر برید. کادوی گرون خریدن برای شوهرت (اینم خیلی حس خوبیه). خرید لوازم آرایش لوکس (البته این برای قدیم بود. الان دیگه مارک اسنس هم لوکس حساب میشه و باید از ایو سن لوران و اینا فاکتور بگیریم). تغییر دادن چیزهای کوچیک تو خونه. مثلاَ یک ماه ست حولهی نو بخری، یه ماه ظرف جدید.. خلاصه چیزهای قری فری برای خونه. میگم کادوی گرون چون خب کادوی گرون هست که ممکنه آدم با حقوق شوهرش دلش نیاد بخره، وگرنه کادوی معقول رو که به هر حال اگر زن کار نکنه هم باید بخرن. و این که همهی این چیزها رو آدم با پول شوهرش (حتی پدرشوهرش!) هم میتونه بخره، ولی وقتی خودت کار کنی و با پول خودت گاهی از این خرجا بکنی خیلی حس خوبی پیدا میکنی. البته یه وقتایی هم هست آدم با حقوق خودشم نمیتونه ولخرجی کنه و همهش رو باید پسانداز کنه واسه مخارج ضروری زندگی مشترک و شخصی و اینها. ولی وقتی اوضاع کلی خونه خوبه، با حقوق خودت به خودت حال بده که کار کردن برات لذتبخش بشه.
۱۴۰۱/۱/۲۱، ۰۳:۴۶ عصر
بچهها یه چیزی فقط..گرفتن کارگر برای خونه چرا باید از حقوق زن باشه؟ یعنی اگر حقوق خانم توی خونه برای هزینه ها خرج میشه قاعدتا کار خونه هم باید تقسیم بشه و اون وقت دیگه کارگر گرفتن الزاما حال دادن زن به خودش حساب نمیشه که بلکه حال دادن به دوتاشون حساب میشه چون کمک حال هردو نفر شده
۱۴۰۱/۱/۲۱، ۰۴:۱۷ عصر
من نگفتم باید از حقوق زن باشه حتماَ. بحث سر چیز دیگهای بود و منم صرفاَ یک پیشنهاد در راستای حال کردنِ زنِ خونه با حقوقش دادم. وقتی زن کار میکنه درآمد خانواده بیشتره و میشه بریز بپاش کرد.
در کل هم حوصلهی این بحثا رو ندارم؛ خودم و همسرم تقریباَ نصف نصف خرج خونه رو میدیم، به جز اون جاهایی که من خسیسیم میاد و شوهر ولخرج و خونسردم راحت خرج میکنه و بنابراین بیشتر از من هزینه میکنه. منم در عوض بیشتر از اون پسانداز میکنم و سر بزنگاهها و بحرانها به کسی وابسته نیستیم. آشپزی و کارهای خونه رو هم با هم میکنیم. مهمون میاد هم با هم پذیرایی میکنیم. همه چیزمون شریکی و در صلح و صفا برگزار میشه.
آرتاتام جون بهترین گزینه ها رو بچه ها اشاره کردن...
ولی من شخصا چند تا چیز برای خودم خیلی می پسندم... کارهایی که در وقتم صرفه جویی کنه و سلامتم رو ارتقا بده (چون به نظرم بودن در محیط اداری، عین بچه داری به یه نوعی زن رو فرسوده می کنه و باید به فکر بود... حتی خونه داری خالی هم فوق العاده سنگین و آسیب زاست و لازمه خانما به فکر سلامتشون باشن...) برای من خیلی مهمن و یه روزی پول داشته باشم خیلی دوست دارم بتونم این کارا رو انجام بدم... - ثبت نام توی باشگاه بدنسازی و اگه بشه و خوشم بیاد، کلاس یوگا و گرفتن مربی خصوصی و خریدن پودرهای پروتئین اصل و حسابی و ساختن بدن سالم و خوش فرم (این گزینه ایه که حتی اگه پول آنچنانی نداشته باشم، به امید خدا به زودی عمل خواهم کرد و میرم بدنسازی ولی مربی خصوصی نه فعلا، پودر پروئتین هم فعلا نمیدونم چه برندی و چطوره...) - پیدا کردن جایی که هر روز برام غذای تازه و سالم بیاره... منویی مثل هلو فرش داشته باشه ولی به جای نیمه آماده، غذای آماده هر روز برام بفرسته سر کار و خونه (اصلا نمی دونم همچین خدماتی توی ایران هست یا نه!) - خرید طلا و اگه پول زیادی دستم اومد یا جمع کرده بودم، خونه و اجاره دادنش (واقعا داشتن خونه برام خیلییییی حس مثبت داره... حس امنیت بالایی بهم میده که فکر می کنم بخاطر تربیت کودکیه) - خریدن ماشینی که عاشقشم........................ - رفتن به سفرهای مجردی و با همسر به جاهایی که فکر کردن بهشونم ضربان قلبم رو بالا می بره... - گرفتن مراقبت های پوست و موی حرفه ای با کیفیت (مثل لیزر، مثل مثلا لیفت مژه... شاید یه زمانییییییییی مثلا میکرو کردن ابرو یا خط چشم (اسمش رو دقیقا نمی دونم) همونی با تتو، ابرو یه حالت طبیعی می گیره و موها رو دونه دونه می کشن روی پوست... مثل ماساژ صورت و استفاده از خدمات ماساژ پوست و درمانی مو ووو...) یا اسپا - خرید لوازم با کیفیت مراقبت از پوست و مو (یعنی با دستور پزشک برم و بهترین رو برای خودم بخرم) برای همسرم هم هدیه می خرم خیلییییی خوشحال میشم ولی فعلا نتونستم این خدمات رو کادو بدم: - فرستادن همسر به اسپا، ماساژ و شنا با خدمات کامل (از اینایی که غذا سرو می کنن، نوشیدنی میارن و چندین ساعت توی سالن هستی...) - فرستادن همسر به خدمات پوستی حرفه ای و طراحی تیپ (اینم نمی دونم توی ایران هست یا نه، از اینایی که آنالیز می کنن که مثلا با توجه به فرم چهره، چه مدل مو یا ریش و... به طرف میاد، کجا رو می تونه مثلا لیزر کنه، کجا رو بوتاکس کنه، یا مثلا مشاوره ی تیپ که مثلا کت یه دکمه یا دو دکمه بهتره؟ چه معیاری توی انتخاب داشته باشه؟ با توجه به فرم بدنیش چه مدل لباس وووو... بهش میاد...)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱/۲۵، ۰۷:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱/۲۵، ۰۷:۲۳ عصر، توسط Maryam8842.)
دخترا من یه مقدار پول دارم که تو این صندوقای درآمد ثابت کارگزاری بورسه و روز شمار 20درصد سود میگیرم ازش و با سودش قسط یه وامی رو میدم قصد داشتم که پول رو دربیارم و سکه بخرم سر خوش خیالی اصلاح قیمت و برجام و اینا تعلل کردم و طلا هم خیز برداشت الان نمیدونم خرید تو این قیمتا منطقی هست یا نه؟ چون من دارم 25 درصد سالانه سود میگیرم
راستش مقدار پول برای من یه مقدار زیاده میخوام بدونم کدوم طرف بصرفه تره؟ یعنی امکان داره طلا بیشتر از این 25درصده رشد کنه؟ |