۱۴۰۱/۴/۷، ۰۳:۴۵ عصر
مبارکه کژال جان - به خوشی
مسیر جهان دوره گردیست
خريد خانه
|
۱۴۰۱/۴/۷، ۰۵:۳۲ عصر
نه عزیزم ،ما هنوز منتظر مشتری خوب واسه خونمون هستیم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۴/۷، ۰۵:۵۰ عصر
اره بچه ها هركدوم دوست داشتيد و صلاح دونستيد عكس بذاريد تاپيك رونق بگيره
من اگه توي اين صدمتري رفتم چون بازسازي ميخواد عكس بعد بازسازي ميدم الانش خيلي معموليه البته بعيد ميدونم بريم اونجا كلا معلوم نيست ميخوايم چه غلطي كنيم
۱۴۰۱/۴/۷، ۰۶:۴۱ عصر
واااای کژال مبارکه، ایشالا با دل خووووش❤❤❤
آره عکس بذارید تو تاپیک عکس خونه هامون ما هم شریک شادیاتون بشیم ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۱/۴/۷، ۰۷:۱۷ عصر
مرسی دوستای خوبم
ما هنوز کلید رو تحویل نگرفتیم. چون کامل تسویه نکردیم. خودمم فقط یه بار دیدم هروقت کلید گرفتیم عکس میگیرم
۱۴۰۱/۴/۸، ۰۹:۴۸ صبح
اخی خداروشکر کژال جونم
مبارکتون باشه الهی الهی توی خونه جدید بهترین اتفاقا براتون بیوفته عزیز دلم ... لیانه جونم انشالا هرکدوم که به صلاحتره براتون اتفاق بیوفته عزیز دلم درست میشه انقدر حرص نخور قشنگم ...
۱۴۰۱/۴/۸، ۱۱:۰۷ صبح
کژال جان مبارک باشه عزیزم چه جای خوبی هم گرفتین
انشاءالله این تاپیک همیشه خبرای خوب باشه همه به چیزی که میخان برسن
۱۴۰۱/۴/۳۰، ۱۲:۵۰ صبح
بچه ها خداروشكر ميكنم كه امروز غروب ساعت ٧ ماهم خونه دار شديم
البته اون خونه اي كه اول مدنظر داشتيم فروش رفته بود اين خونه اي هم كه گرفتيم البته خونه ي خوبيه و دوسش داريم اين لحظه رو براي تك تك خانوماي مهربون اين انجمن كه انقد خوش انرژي هستن و دعاي خيرشون شامل حال من شد آرزو ميكنم كژال جان نميدونم پست منو ميبيني يا نه ولي الان حالتو خوب ميفهمم چون ما هم يه مبلغ سنگيني رو چك داديم و الان يه مقدار اضطرابشو دارم اين اضطراب ، شيريني اين خريد رو يه كم خنثي ميكنه خدا خودش به همه از جمله ما كمك كنه
۱۴۰۱/۴/۳۰، ۱۲:۵۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۴/۳۰، ۱۲:۵۶ صبح، توسط نسیمه جااان.)
مبارک باشه لیانه جون
انشالله روزهای خیلی خوبی تو این خونه میسازین ❤ خدا میرسونه، استرس اون چک ها رو هم نداشته باش کی ایشالا توش مستقر میشین؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۴/۳۰، ۰۱:۴۰ صبح
ممنونم نسيمه جان خدا از دهنت بشنوه
كلا هول و ولا داشتن خيلي با سيستم بدنيه من جور نيست مريضم ميكنه انشالله اول شهريور ميتونيم اسباب ببريم هميشه دلم ميخواست هم زمان با خريد خونه لوازمم رو هم كلا عوض كنم ولي اينجور كه بوش مياد انگار نميتونم فقط يه كم خورده ريز خريدم البته لوازمم هنوز نو و تميزه چون سال ٩٨ عروسي كردم ولي ميدوني دلم ميخواست هيچي از اين خونه نبرم |